Connect with us

Hi, what are you looking for?

Вестник ЗОРАВестник ЗОРА

СКАНДАЛ

Блинкен или е лъжец, или е неадекватен





Пенсионираният подполковник от американската армия Даниел Дейвис критикува изявлението на държавния секретар Антъни Блинкен за Украйна и Русия в своя канал в YouTube Daniel Davis / Deep Dive.

Подполковникът коментира изявления на Блинкен, които се покриват с изявления на лидери на други западни държави, че Киев може да победи.

„Вижте, едно от двете неща е: или той е лъжец, или е неадекватен и неспособен да върши длъжността държавен секретар“.

Подполковникът нарече думите на Блинкен „глупости“. Той отбеляза, че Русия става все по-силна, а подкрепата на западните държави отслабва на фона на умората.

„Достатъчно е да погледнете ежедневните тактически операции, а след това можете да погледнете и това, за което също говорихме – основите на бойната мощ, и всичко се подрежда в полза на Русия“, заключи Дейвис.

Във вторник Министерството на отбраната на Русия заяви, че руските военни са напреднали дълбоко в отбраната на украинските въоръжени сили в Харковска област. От няколко дни руските военни активно напредват в областта.

На дванадесети май руското военно министерство съобщи за „освобождаването на населените места Борисовка, Огурцово, Плетеневка, Пилна и Стрелеча“.

В понеделник стана известно, че армията е поела контрола над Гатище, Красное, Мороховец и Олейниково.

Подполковник от американската армия Даниел Дейвис

  • Нашата медия използва изображения създадени от Изкуствен Интелект.

Четете неудобните новини, които не можеме да поместим тук поради фашистка цензура в нашия ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ.

Абонирайте се за нашия Телеграм канал: https://t.me/vestnikutro

Влизайте директно в сайта.

Споделяйте в профилите си, с приятели, в групите и в страниците. По този начин ще преодолеем ограниченията, а хората ще могат да достигнат до алтернативната гледна точка за събитията!?







Може да харесате

ПОЛИТИКА

Със скандал завършила вечерята на лидерите на ЕС относно бъдещето на Урсула фон дер Лайен Вечеря, на която са присъствали европейските лидери, е завършила...

ПОЛИТИКА

С контактьорски групи на мен ми е обидно да си говоря, не знам на другите как не им е обидно. Борисов е човекът лидер...

СКАНДАЛ

След съдебно решение, с което се увеличава нормата на възвращаемост на капитала на „Софийска вода“ – днес, на заседание на КЕВР, стана ясно, че...

БЪЛГАРИЯ

19 май 2024 г., неделя, ще остане знаков ден в енергийната система на България и ще се запомни, поне от търговците на ток. На...