Connect with us

Hi, what are you looking for?

Вестник ЗОРАВестник ЗОРА

СЕНЗАЦИЯ

КИРИЛ ПЕТКОВ уби възрастен човек!





  • ЗАГИНА шофьорът на блъснатия автомобил от колата на НСО с КИРИЛ ПЕТКОВ! Спирал си кампанията да помага

Кирил Петков излезе с изявление след тежкия инцидент, в който участва. В 17.30 часа днес на входа на Аксаково катастрофира автомобил на НСО, в който е пътувал и съпредседателят на ПП-ДБ. При сблъсък с друга кола, която по първоначални данни била изскочила на пътя, е ЗАГИНАЛ шофьорът в нея, а придружаващата го съпруга е настанена в болница.

„Моите огромни съболезнования на близките на починалия шофьор. Колата на НСО, с която отивахме към Варна тази вечер катастрофира на влизане в Аксаково. Возих се на задната седалка в колата и имах само изкарване на въздуха, но реално не съм пострадал“, започва Петков.

След това той разказва, че екипът на Спешна помощ е пристигнал бързо, както и пожарникарите, които „много професионално“ са разрязали колата, за да извадят пострадалите.

„Искам да благодаря и на тези, които още в първите минути успяха да намерят лост и заедно да отворим вратите и да се стигнем до хората. Благодаря и на двамата служители от НСО, с които отворихме заедно вратите и бяха адекватни въпреки, че и те бяха с някакви травми“, казва още Кирил Петков, като уточнява, че решаваща роля са изиграли професионалната техника и уменията на пожарникарите. На място разбрал, че не всяка пожарна кола разполага с такива специализирани инструменти, заради което обещава, че ще направи всичко възможно да ги осигури.

Кирил Петков уточнява, че е отишъл в болницата, където оцелялата жена е настанена, Там лично неврохирургът го е уверил, че „черепната травма изглежда незастрашаваща живота“.

„Моля се на Бог и другите травми да не застрашат живота й. Дал съм телефона си на директора на болницата, ако трябва каквото и да е съдействие, да имаме личен контакт и да ми звънят по всяко време“, добавя Петков.

Той отправя благодарности и на целия медицински персонал в болницата за оказаната моментална помощ за жената.

„Искрени съболезнования на дъщеря му, семейството и близките му. Ще се опитам да се свържа с тях в утрешния ден и да им окажем всякаква помощ, от която имат нужда. Ще спра предизборната си кампания, докато съм сигурен, че всичко, което зависи от мен, за да помогна на пострадалите и семейството, е направено. Благодаря за стотиците обаждания. Бог да го прости човека!“, завършва поста си Кирил Петков.

  • Нашата медия използва изображения създадени от Изкуствен Интелект.

Четете неудобните новини, които не можеме да поместим тук поради фашистка цензура в нашия ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ.

Абонирайте се за нашия Телеграм канал: https://t.me/vestnikutro

Влизайте директно в сайта.

Споделяйте в профилите си, с приятели, в групите и в страниците. По този начин ще преодолеем ограниченията, а хората ще могат да достигнат до алтернативната гледна точка за събитията!?







Може да харесате

КОНСПИРАЦИЯ

В Словакия е образувано наказателно дело във връзка с прехвърлянето на изтребители МиГ-29 в Украйна. Това съобщи военният министър Роберт Калиняк. Според него бившият...

ВОЙНА

Украинците удариха плаж, пълен с деца, в Севастопол с ракети ATACMS с касетъчни бойни глави. Има петима убити и над 120 ранени Петима мирни...

ПОЛИТИКА

Според „Шпигел“ в основата на новата група в Европейския парламент е „Софийската декларация“ Германската крайнодясна партия „Алтернатива за Германия“, която има 14 депутати прави...

СКАНДАЛ

„Апартаментът“ – двуетажна къща на покрива – 253 кв.м. и гараж 34 кв.м., са закупени за 520 000лв. през 2021 г. без ипотека. Мерцедесът...