Connect with us

Hi, what are you looking for?

Вестник ЗОРАВестник ЗОРА

СЕНЗАЦИЯ

КИРИЛ ПЕТКОВ уби възрастен човек!





  • ЗАГИНА шофьорът на блъснатия автомобил от колата на НСО с КИРИЛ ПЕТКОВ! Спирал си кампанията да помага

Кирил Петков излезе с изявление след тежкия инцидент, в който участва. В 17.30 часа днес на входа на Аксаково катастрофира автомобил на НСО, в който е пътувал и съпредседателят на ПП-ДБ. При сблъсък с друга кола, която по първоначални данни била изскочила на пътя, е ЗАГИНАЛ шофьорът в нея, а придружаващата го съпруга е настанена в болница.

„Моите огромни съболезнования на близките на починалия шофьор. Колата на НСО, с която отивахме към Варна тази вечер катастрофира на влизане в Аксаково. Возих се на задната седалка в колата и имах само изкарване на въздуха, но реално не съм пострадал“, започва Петков.

След това той разказва, че екипът на Спешна помощ е пристигнал бързо, както и пожарникарите, които „много професионално“ са разрязали колата, за да извадят пострадалите.

„Искам да благодаря и на тези, които още в първите минути успяха да намерят лост и заедно да отворим вратите и да се стигнем до хората. Благодаря и на двамата служители от НСО, с които отворихме заедно вратите и бяха адекватни въпреки, че и те бяха с някакви травми“, казва още Кирил Петков, като уточнява, че решаваща роля са изиграли професионалната техника и уменията на пожарникарите. На място разбрал, че не всяка пожарна кола разполага с такива специализирани инструменти, заради което обещава, че ще направи всичко възможно да ги осигури.

Кирил Петков уточнява, че е отишъл в болницата, където оцелялата жена е настанена, Там лично неврохирургът го е уверил, че „черепната травма изглежда незастрашаваща живота“.

„Моля се на Бог и другите травми да не застрашат живота й. Дал съм телефона си на директора на болницата, ако трябва каквото и да е съдействие, да имаме личен контакт и да ми звънят по всяко време“, добавя Петков.

Той отправя благодарности и на целия медицински персонал в болницата за оказаната моментална помощ за жената.

„Искрени съболезнования на дъщеря му, семейството и близките му. Ще се опитам да се свържа с тях в утрешния ден и да им окажем всякаква помощ, от която имат нужда. Ще спра предизборната си кампания, докато съм сигурен, че всичко, което зависи от мен, за да помогна на пострадалите и семейството, е направено. Благодаря за стотиците обаждания. Бог да го прости човека!“, завършва поста си Кирил Петков.

  • Нашата медия използва изображения създадени от Изкуствен Интелект.

Четете неудобните новини, които не можеме да поместим тук поради фашистка цензура в нашия ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ.

Абонирайте се за нашия Телеграм канал: https://t.me/vestnikutro

Влизайте директно в сайта.

Споделяйте в профилите си, с приятели, в групите и в страниците. По този начин ще преодолеем ограниченията, а хората ще могат да достигнат до алтернативната гледна точка за събитията!?







Може да харесате

ЗДРАВЕ

Изследването показва, че ако родителите редовно предлагат цифрово устройство на детето си, за да го успокоят или да спрат пристъп на гняв, то няма...

СВЯТ

NBC News нарича дебата между Тръмп и Байдън най-лошия в историята Проведе се предизборният дебат в САЩ между Джо Байдън и Доналд Тръмп. Америка...

СКАНДАЛ

Европейската промишленост ще я погребват вдругиден Историческият процес на деиндустриализация на Европа върви със своите бавни, но неумолими темпове, но Вашингтон не вижда нищо...

АКТУАЛНО

Сводка от фронта: във Волчанск ВСУ събират резерви за удар, Пентагонът поиска преговори с Руската федерация Руската армия настъпва в предградията на Угледар Руската...