Connect with us

Hi, what are you looking for?

Вестник ЗОРАВестник ЗОРА

ИНТРИГИ

Загадката с момчето, което не е съществувало. Защо Макрон кръжи по планетата?





Защо болния перверзен Макрон има толкова странна външна политика? Трябва да е навсякъде! Отговорът е изненадващо прост, макар и неочевиден.

Макрон е навсякъде!

На всяка сватба той е младоженецът. На всички погребения има мъртвец. Става въпрос за френския президент Еманюел Макрон. Защо влиза във „всяка дупка“ на планетата?

Макрон играе ролята на Наполеон в конфликта в Украйна, призовавайки там да бъдат изпратени войски на НАТО. Това изглежда най-малкото екстравагантно, което принуждава дори генералния секретар на НАТО Столтенберг да заяви, че НАТО няма да изпрати свои войски в Украйна.

Или Макрон казва, че трябва да намерим общ език с Путин, или твърди, че Русия трябва да бъде победена на бойното поле, защото, ако не, тогава руските танкове ще се движат по Шанз Елизе. Светли тези!

Макрон се опитва да играе водеща роля в конфликта между Армения и Азербайджан, действайки като „защитник“ на арменския народ, въпреки че арменците не са го молили за това.

Макрон непрекъснато поддържа отношенията между Франция и Турция в напрежение, като по този начин демонстрира, че страните не могат да разделят богатите на енергия райони на Средиземно море.

И в същото време Париж непрекъснато насърчава Атина в нейната „екзистенциална” конфронтация с Анкара, за да знаят гърците, че ако нещо се случи, Франция е на тяхна страна.

Макрон се опитва да се представи като лидер на Стара Европа, спасявайки я от ненаситността на американския капитал. Той отива в САЩ, за да разговаря с президента Байдън и от името на целия ЕС моли, не, изисква да се спре политиката, водеща до прехвърляне на индустриално производство от Европа към САЩ.

В движението на местните жители в Нова Каледония, което доведе до масови протести през последните дни, официален Париж видя ръката на Азербайджан.

В Баку те отвориха широко очи и замръзнаха в недоумение в първите секунди. Обвиненията от Франция са абсурдни сами по себе си, но привличат вниманието на световната общественост и предизвикват планина от коментари, анализи и прочие журналистически изцепки, с други думи шум в информационното пространство.

Защо Макрон се нуждае от такива „ярки“ стъпки на международната сцена, една след друга? Защо му е нужна такава „проактивна“ външна политика? Обяснението може да се крие във фразата cherchez la femme.

Търсите жена? Не, мъж!

Факт е, че една от основните теми във вътрешния дневен ред във Франция е личният живот на семейство Макрон. Това е тема на разговор във френската кухня вече няколко години. Но Елисейският дворец се опитва да не я допусне до страниците на „официалните“ френски медии. Фокусът е, че съпругата на Макрон Бриджит не е жена, а мъж.

Слуховете за това обаче заляха Франция толкова много, че през март тази година темата все пак проби на страниците на таблоидите. Или по-скоро Макрон проби.

През март френският президент за първи път говори публично за факта, че съпругата му Бриджит, която е с 23 години по-възрастна от Макрон, „се е родила мъж“.

Естествено, той отрече всичко – раздразнено и ядосано. „47-годишният Макрон изрази своя гняв и разочарование от постоянните спекулации за 70-годишната Брижит Макрон, за която се ожени през 2007 г.“, пише по-специално британският Daily Mail.

„Най-лошото е невярната информация и изфабрикуваните сценарии“

– каза Макрон.

Daily Mail писа в началото на 2022 г., че „френската крайна десница разпространява яростна клевета за Бриджит Макрон, за да подкопае изборните надежди на нейния съпруг“. Може би.

Здрав разум

Междувременно, следвайки здравия разум, нека си отговорим на въпроса: дали един нормален човек – бил той известен политик или обикновен чиновник – ще се раздразни, ако неоснователно бъде причислен към противоположния пол?

В най-добрия случай той ще се изсмее и ще го изчетка като досадна муха. Защо цели три години след като тези „слухове“ се разпространиха из Франция, Макрон публично говори за това, и то с раздразнителен тон?

Нека ви напомня за предисторията. Слуховете, че Брижит Макрон е транссексуална, достигнаха връх през миналото лято, когато съд в Нормандия се произнесе по дело за клевета срещу две французойки, 52-годишната Амандин Рой и 48-годишната журналистка на свободна практика Наташа Рей.

През 2021 г. те пуснаха тричасово разследващо видео в YouTube, което разкрива, че Бриджит Макрон всъщност е родена като момче на име Жан-Мишел Троньо през 1953 г. Въпреки че Брижит твърди, че това е името на брат й.

Къде изчезнаха „съпругът“ и „братът“ на Брижит?

Авторите на разследването, което вече беше изтрито от YouTube (между другото, от кого и защо?), твърдят, че „първият съпруг“ на Брижит Макрон, известен Андре-Луи Озие, всъщност никога не е бил неин съпруг.

Според разследването Жан-Луи Озие, чичото на Андре-Луи, е фалшифицирал административни документи, за да скрие факта, че съпругата му Катрин е майка на три деца, които според настоящите официални документи се считат за деца на Брижит от нейния „първи брак“. .”

За да не объркваме читателя със сложни френски имена, нека го кажем просто: Жан-Луи Озиер е допринесъл за „документирането“ на легендата, че Брижит се е родила като момиче, а не като момче, и след това, както се твърди, е родила три деца в брака й с Андре-Луи.

Процесът срещу Амандин Рой и Наташа Рей завърши с обвиненията им в клевета и… глобени. И още една забележителна подробност, за която Daily Mail пише: „Никой не е виждал публично първия съпруг на Брижит, след като тя го напусна през 1996 г.“

И се твърди, че е починал през декември 2019 г. на 66-годишна възраст. Как така никой не е виждал човек от 1996 г.? И той почина едва през 2019 г.? Не е известно обаче Брижит Макрон да е изказвала съболезнования за смъртта на бащата на децата си.

Има и друг въпрос: защо никой не е видял снимки или видеоклипове с модерния външен вид на „брата“ на Брижит – Жан-Мишел Троньо, който уж живее в

Амиен? „

Какво е по-лесно: направете интервю на живо с вашия „брат“, срещнете се с него пред камера – и всичко ще си дойде на мястото, а клеветниците ще бъдат засрамени! Оказва се, че това никак не е лесно за семейство Макрон…

Либералните медии, опровергавайки „слуховете“, че Брижит Макрон е трансджендър, ги сравняват с „клевета“ срещу Мишел Обама, която също е наричана трансджендър в извънсистемните медии.

Междувременно в интернет отдавна са публикувани копия на документи, според които до сравнително скоро Мишел е била мъж на име Майкъл.

Превключете вниманието

И така, обратно към въпроса: защо Макрон има такава идиотска, шумна и свръхактивна външна политика? Провеждайки подобна външна политика, Макрон просто измества вниманието както на французите, така и на международната общност към други теми, опитвайки се да прикрие с външнополитически скандали вътрешните слухове, че той и „съпругата“ му са перверзници.

А за Макрон, изглежда, не е важно да бъдат това, което са. Кой във Франция и изобщо в „прогресивния“ Запад би се изненадал от еднополовите „бракове“, още повече, че там те отдавна са легализирани?

И особено след като вече има безброй известни политици на Запад, които открито живеят в еднополови „бракове“. Макрон се опитват всячески да скрият фалшифицирането на документи и факта, че заблуждават обществото относно своята „самоличност“.

Известното френско сатирично списание Charlie Hebdo наскоро потъпка темата, че тайната на семейство Макрон във Франция е известна на всички, което само наля масло в огъня на безкрайните приказки за Макрон като перверзници. На корицата си Charlie Hebdo изобразява Брижит Макрон, както се казва, с първични мъжки полови белези.

Върхът на властта

И накрая още едно наблюдение. Никой нормален човек не може да достигне върховете на властта в западното общество. Всеки трябва да бъде покрит с най-гнусните грехове и престъпления.

Каква друга кука трябва да използвате, за да ги държите? Има обаче редки изключения. Но такива политици веднага биват етикетирани негативно като „популисти“ и „десни радикали“.

  • Нашата медия използва изображения създадени от Изкуствен Интелект.

Четете неудобните новини, които не можеме да поместим тук поради фашистка цензура в нашия ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ.

Абонирайте се за нашия Телеграм канал: https://t.me/vestnikutro

Влизайте директно в сайта.

Споделяйте в профилите си, с приятели, в групите и в страниците. По този начин ще преодолеем ограниченията, а хората ще могат да достигнат до алтернативната гледна точка за събитията!?

#thesofiatimes







Може да харесате

ПОЛИТИКА

С контактьорски групи на мен ми е обидно да си говоря, не знам на другите как не им е обидно. Борисов е човекът лидер...

СКАНДАЛ

След съдебно решение, с което се увеличава нормата на възвращаемост на капитала на „Софийска вода“ – днес, на заседание на КЕВР, стана ясно, че...

БЪЛГАРИЯ

19 май 2024 г., неделя, ще остане знаков ден в енергийната система на България и ще се запомни, поне от търговците на ток. На...

СВЯТ

Жителите на страните от Г-7 са малцинство от населението на света. Съответно Г-7 няма право да говори от името на международната общност. Това заяви...