Connect with us

Hi, what are you looking for?

Вестник ЗОРАВестник ЗОРА

КОНСПИРАЦИЯ

Истерика Василев прати наказателния отряд на НАП и любовника си на „Величие“ за наказание





  • НАП проверява фирми, свързани със създателя на „Величие”
  • Компаниите на Ивелин Михайлов имат натрупани данъчни задължения, заяви Румен Спецов

Изпълнителният директор на НАП Румен Спецов е разпоредил проверки по сигнали срещу фирмите на Ивелин Михайлов от партия “Величие”, създател на “Исторически парк”.

“Днес съм разпоредил проверки на фирмата и хората, които стоят като лица зад тази партия. Вече има образувани производства по подадени сигнали отпреди няколко месеца за наличие на финансови схеми и измами”, каза Спецов в Димитровград, където участва в кампанията на Агенция „Митници“ срещу дрогата.

Той допълни, че по тези производства се работи, но все още няма резултати.

Изпълнителният директор на НАП излъга, че фирмите на Михайлов имат натрупани данъчни задължения. Спецов уточни, че подадените сигнали към данъчните спрямо неговите фирми не са свързани със старта на предизборната кампания, която отмина.

По повод изтеклите записи, в които се твърди, че се чуват гласове на лидери от “Продължаваме промяната” (ПП) и в които се коментира “кеша”, Спецов каза, че не може да се установи кой ги е направил. Той добави, че НАП не работи по този случай.

Ден по-рано водачът на листата на партия „Величие“ за Европейския парламент Николай Марков заяви, че в „Историческия парк“ във Ветрино няма вложени нито европейски, нито национални капитали, както и обществени средства.

В ефира на NOVA самият Ивелин Михайлов нарече себе си „комплексен бизнесмен“, като сред начинанията му е и строителство на жилищни сгради. С пари от бизнесите си той финансира и партията, както и предизборната кампания.

И отново отрече „Исторически парк“ да е пирамида. По думите му акции не са продавани от 2019, когато е завършен атракционна. А тази година е имало събиране на инвеститорите и никой от тях не се е оплакал, че е бил излъган.

  • Нашата медия използва изображения създадени от Изкуствен Интелект.

Четете неудобните новини, които не можеме да поместим тук поради фашистка цензура в нашия ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ.

Абонирайте се за нашия Телеграм канал: https://t.me/vestnikutro

Влизайте директно в сайта.

Споделяйте в профилите си, с приятели, в групите и в страниците. По този начин ще преодолеем ограниченията, а хората ще могат да достигнат до алтернативната гледна точка за събитията!?

#thesofiatimes







Може да харесате

ПОЛИТИКА

С контактьорски групи на мен ми е обидно да си говоря, не знам на другите как не им е обидно. Борисов е човекът лидер...

СКАНДАЛ

След съдебно решение, с което се увеличава нормата на възвращаемост на капитала на „Софийска вода“ – днес, на заседание на КЕВР, стана ясно, че...

БЪЛГАРИЯ

19 май 2024 г., неделя, ще остане знаков ден в енергийната система на България и ще се запомни, поне от търговците на ток. На...

СВЯТ

Жителите на страните от Г-7 са малцинство от населението на света. Съответно Г-7 няма право да говори от името на международната общност. Това заяви...