Connect with us

Hi, what are you looking for?

Вестник ЗОРАВестник ЗОРА

НОВИНИ

Спецслужбите на САЩ при Обама са шпионирали Тръмп!





Безумното“ изявление на президента на САЩ Доналд Тръмп, че с разрешение на администрацията на предшественика си Обама, тайните служби на САЩ са го шпионирали, се оказа вярно.

Fox News съобщава, че са били следени и всички значими фигури от обкръжието на новия американски лидер.

Освен това, както отбеляза водещият Тъкър Карлсън, в разпореждане на тв канала са попаднали разсекретени документи, които опровергават версията за “сговор” на Тръмп с Русия, както и за тайна кореспонденция на демократи с руски шпиони.

Сред доверените лица на стопанина на Белия дом, за които е следило американското разузнаване са бившия му съветник Стив Бенън и експомощникът по Русия Картър Пейдж.

Засега няма яснота колко още значими фигури около Тръмп са били следени и дали Обама е бил наясно какви ги вършат шпионските служби.

Въпреки това, Fox News отбелязва, че сега същите хора, които отричаха възможността за шпионаж и наричаха заради тези предположения Тръмп безумец, сега твърдят, че следенето е било абсолютно оправдано и напълно в реда на нещата.

Веднага след като спечели президентските избори в САЩ, Доналд Тръмп каза, че по време на предизборната кампания, Обама и неговите хора са подслушвали неговите и на съратниците му телефоните, че са отваряли и чели писма от електронната поща на републиканците.

Тогавашните шефове на спецслужбите отхвърлиха тези обвинения и нарекоха Тръмп параноик и безумец.

Обама пък изпадна в ярост, когато че думите на Тръмп за подслушването. разсекретените документи сега потвърждават, че Тръмп е бил прав, а демократите засега не са коментирали скандала.







Може да харесате

СВЯТ

Украйна: Зануляване на европейските „уклонисти“, укриващи се от военна служба или Съдбата на нелегалния Тези, които не искат безсмислено да умират за режима на...

СВЯТ

“Какво пушите там?”. По цяла Европа безмозъчни нацисти се обиждат един друг и ловят “руски агенти” По столиците на запад бродят „руски агенти“ и...

ФОКУС

Продуцентът Харви Вайнщайн, с чийто арест последваха поредица от разкрития за серийни изнасилвачи в американския елит, беше спешно хоспитализиран, след като съдът отмени присъдата...

АНАЛИЗИ

„Такава нежна дума“. Небензя заплаши САЩ с отговор за взрива на „Северните потоци“ Китай призова за започване на международно разследване на саботажа на „Северен...