ЗОРА ТВ

За водещ на CNN с промит мозък мизерията в американските градове е хубаво нещо. Даже обясни…

  • През изминалия уикенд водещият на CNN Фаред Закария изнесе монолог, в който твърди, че големите американски градове са мръсни и хаотични заради „демокрацията“ и това ги прави „по-жизнени“, пише в материал Moderniy.
  • Според промития мозък, продал се „журналист“ било демократично да е мръсно в метрото на Ню Йорк.

Закария се опитва да даде контрааргумент на неотдавнашния акцент на Тъкър Карлсън върху това колко по-добро е руското метро от американското, но успява само да направи твърденията на Тъкър по-убедителни, посочва материалът.

 

„Американските градове са израз на демокрацията“, твърди Закария и заявява, че те са „места, където хората трябва да разговарят за различията си и да намират начини да живеят заедно, което ги прави по-разхвърляни, по-мръсни и понякога хаотични“.

„Може би това е, което е направило тези градове толкова жизнени и иновативни и това е причината те са били начело на превръщането на Америка в страната, която е водеща в света в икономиката, технологиите, културата и властта“, продължава водещият.

„Карлсън говори със завист за градове като Токио, Сингапур, Абу Даби и Дубай и те наистина са прекрасни по свой собствен начин. Но това, което прави впечатление при всички тях, е, че те са донякъде овладени и притихнали. Продукт на авторитарни правителства или конформистка култура, или и на двете. Американските градове са различни“, твърди Закария.

ЧЕТЕТЕ И ПИШЕТЕ КОМЕНТАРИТЕ ТУК: https://t.me/vestnikutro

Изглежда, че той сериозно твърди, че не може да има чист и безопасен град без някаква зла диктатура, която да го контролира, се казва в материалът.

„Карлсън изложи странна смесица от твърдения, според които архитектурата, храната и обслужването в Москва са по-добри, отколкото във всеки друг американски град. Наистина ли? Москва?“, продължава Закария.

„Извън малкия исторически център, градът е изпълнен със сиви бетонни сгради от съветската епоха. И макар че храната в Москва може да бъде доста добра… По-добра от тази в Ню Йорк или Сан Франциско? Трябва повече да излизаш“, обръща се в заключение водещият на CNN към Карлсън.

Четете неудобните новини, които не можеме да поместим тук поради фашистка цензура в нашия ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ.

Абонирайте се за нашия Телеграм канал: https://t.me/vestnikutro

Влизайте директно в сайта.

Споделяйте в профилите си, с приятели, в групите и в страниците. По този начин ще преодолеем ограниченията, а хората ще могат да достигнат до алтернативната гледна точка за събитията!?

Може да харесате

СВЯТ

Обвиненията са сериозни. Ще дадат под съд ръководството на ЕС Предстоят рокади във властовите структури на ЕС. Не става въпрос само за планираните избори...

ВОЙНА

Терористите в Киев, с подкрепата на Запада, открито се готви за нова атака срещу Кримския мост, каза на брифинг говорителят на руското външно министерство...

СВЯТ

Преките чуждестранни инвестиции в Германия са намалели с 12% за миналата година, тъй като европейската икономическа сила е привлякла по-малко бизнес възможности за чуждестранни...

ПОЛИТИКА

Нинова вкарва Калоян Методиев (СДС) и в парламента Тя тайно е пробутала протежето си на избираемо място в 25 МИР След като се настани...

Copyright © Вестник Зора, Излиза в София на 18 Май 1919, България