Connect with us

Hi, what are you looking for?

Вестник ЗОРАВестник ЗОРА

КОНСПИРАЦИЯ

Вече не си просто враг! Макрон, ти си терорист!





Медведев обвини Макрон в съучастие в терористичния акт: Вече не си просто враг!

Заместник- председателят на Съвета за сигурност на Русия Дмитрий Медведев класифицира и раздели всички, които имат отношение в терористичния акт до Москва. По думите му те са в три категории – изпълнители, организатори и съучастници. В третите вкара и френския президент Емануел Макрон. Медведев заключва, че френският лидер вече не е “просто враг”. Ето и цялата му публикация в Телеграм:

“За съучастниците в терористичния акт, извършен на 22 март в Crocus City Hall:

1. Изпълнители. За тях всичко е ясно: тези недоразвити гадове са заловени, водят се следствени действия с тях. Освен това е очевидно, че тази измет в никакъв случай не са религиозни фанатици, които са готови да умрат за вярата си. Те са примитивни убийци, наети за сравнително малко пари и обучени да стрелят. Просто животни, човешки боклук.

2. Организатори. При тях е малко по-сложно, поради което се разви легендата за отговорността на Ислямска държава, която екстремистите с радост потвърдиха. Но те винаги правят това, само за да увеличат капитала си.

Но истинските организатори все още се крият в сянката на Ислямска държава. Вече е публикувана първата информация от телефоните на наетите маниаци ясно показва националността на организаторите.

ЧЕТЕТЕ И ПИШЕТЕ КОМЕНТАРИТЕ ТУК: https://t.me/vestnikutro

Това са чиновници на нацистка „Украйна“. В грозния им мозък се роди идеята да компенсират неуспехите на фронта с терористични атаки, което обаче не е изненадващо. Те ще трябва да отговорят по закон или по друг начин. По същия начин се справят с терористите по целия свят. Без давност.

3. Съучастници. Има много от тях. Кръгът им се разширява. Много по-интересни са други съучастници или международни спонсори на тероризъм.

И тук, уви, ситуацията е следната: това са висши чиновници на страните от НАТО.

Те са различни.

Да, поне Макрон (е от тях).

Неговата реторика, действията му и най-важното – санкциите му за тайни операции с режима на Бандера могат да бъдат квалифицирани като съучастие в терористичната атака от 22 март.

Затова любителят на стриди и шампанско се изпусна по голяма нужда толкова много, че беше принуден сам и чрез свои подчинени публично да отрече участието на Франция в терористичната атака.

Очевидно е, че Макрон и редица други западни лидери са спонсори на тази ужасна терористична атака. За това няма прошка.

Тук няма криене зад имунитети.

И оттук нататък те не са просто врагове на Русия.

Четете неудобните новини, които не можеме да поместим тук поради фашистка цензура в нашия ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ.

Абонирайте се за нашия Телеграм канал: https://t.me/vestnikutro

Влизайте директно в сайта.

Споделяйте в профилите си, с приятели, в групите и в страниците. По този начин ще преодолеем ограниченията, а хората ще могат да достигнат до алтернативната гледна точка за събитията!?







Може да харесате

СВЯТ

Обвиненията са сериозни. Ще дадат под съд ръководството на ЕС Предстоят рокади във властовите структури на ЕС. Не става въпрос само за планираните избори...

ПОЛИТИКА

Неофашистите в Съветът на ЕС забраниха руски държавни медии. Захарова: Подготвяме отговор! Неофашисткият Съветът на ЕС реши да спре излъчването на територията на Европейския...

БАНКЕРЪ

Бари Щернлихт: Скоро започват масови фалити на банки в САЩ заради имотите. По една – две на седмица! Главният изпълнителен директор на базирания в...

АНАЛИЗИ

Майкъл Снайдър: Инфлацията в САЩ излезе извън контрол. Байдън ни води към епичен системен колапс Никога не съм си представял, че някога ще живеем...