Connect with us

Hi, what are you looking for?

Вестник ЗОРАВестник ЗОРА

БЪЛГАРИЯ

Поразяващата уста и венцеславещите лакеи!





Устатата депутатка от Деси Атанасова и бивша здравна министърка се славела като модната икона в парламента, даже в цялата българска политика!

Тази суперважна новина кацна на челно място в сектор „Политика“ в сайта ПИК. Точно когато България се тресе от напрежение, бюджетът отива на съд, араби продават лекарствата ни в чужбина, хората се давят в наводнения и умират в свлачища, медията на най-мастития депутат от ДПС реши да ни захрани с „топла“ новина от житието на уж протвиничката си от ГЕРБ.

Фината дама е разкривала неведнъж, че тайната й да е най-стилната от всички не се крие в скъпите тоалети, а в добре подбраните цветове и кройки на дрехите й, които отлично пасват на фигурата и излъчването й, пише вдъхновено неизвестен журналист. И издава, че точно заради добрия си вкус Атанасова неусетно се превърнала в моден гуру за колежките нямала време дъх да си поеме заради таланта си да се облича като изящна французойка. /Е, чак пък толкова…Дали писачът не се е изчервил от неудобство при тези редове? Едва ли, защото продължава:

„Деси е прекалено възпитана и съвестна и затова дамите й се качват на главата. Вече всички в парламента и даже извън него я преследват и й искат модни съвети. Питат я откъде си купува дрехите, искат да ги свърже с шивача си и да ги препоръча. Атанасова замисляла засега на шега да издаде моден бюлетин за правилата за обличане, който щял да се харчи като топъл хляб и щял да й спести време да обяснява поотделно на всяка своя фенка тънкостите на модата”, пише още изданието, позовавайки се на източници от Народното събрание в стил „Иди ги търси“.

За съвети я търсели не само колежките й от ГЕРБ, а и от останалите парламентарни групи, та даже журналистки. /А, стига бе!/ „Една щеше да жени сина си и над половин час обсъждаше с Деси как да се облекат тя и дъщеря й за тържеството, като дори я помолила да я придружи до шивачката”, завършва пасквилът.

Първо: Не можем да разберем какво търси подобна новина в сектор политика, когато тя е по-скоро за раздел жълтурчета.

Второ: От цялата словесна мазна хвалба се натрапва един единствен логичен извод – ДеситУ само си губи времето в парламента, вместо да отвори модна къща, да направи собствена дизайнерска марка и да гребе пари с шепи, конкурирайки „Шанел“, „Пако Рабан“, „Долче и Габана“ и всичките останали заедно.

Трето: Някой е взел доста парички да напише всичките тези глупости.

Но понеже и нас ни обхвана полета на фантазията, вдъхновени от писанията за Деса, решихме да дадем още свежи предложения. Половината ни политици просто погубват таланта си в парламента. Лилито Павлова например може да дава съвети за чанти – кой откъде да си купи и за колко пари. Цецка Цачева може да издаде наръчник „Как да обядваме за 1700 лева“, или песнопойка с „Цъфнал ГЕРБ“. Цвета Караянчева е напълно способна да се изхранва с уроци по ораторско майсторство и най-вече епитети, като средство за изискан израз.

Валери Симеонов пък цял университет може да отвори за строеж на мотели и хотели, за откриване на тоалетни и лекции по курортна тишина.

А Бойко Борисов? О! Не можем да изброим всичко. Спортна академия – /нали е професор/ с дисциплини футбол, тенис и художествена гимнастика раздел „бухалки“ и „танц със саби“, училище за саниране и строеж на магистрали с пренасочване на средства към офшорки, уроци по дълго говорене, без да кажеш нищо, книга „Как да задминем Тато“ и още и още…

Да ги пита човек с такива таланти защо са тръгнали да се главоболят с оправянето на България, вместо да оправят себе си.

Впрочем второто те много добре го могат.

Уви!…







Може да харесате

ТЕМА

Обявени са кодове за опасно време Иде драматичен обрат във времето! Порои, бури и ураганен вятър връхлитат до часове Кодовете за опасно време се...

ВОЙНА

Руските въоръжени сили атакуваха местоположението на френски наемници в Славянск. Това заяви Сергей Лебедев, координатор на Николаевското подразделение. Според военния, ударът е бил насочен...

ВОЙНА

Адът се отвори над Израел, американските сили прехванаха над 70 дрона и три балистични ракети В 23:00 на 13 април Иран изстреля първо дронове,...

ТЕМА

Изменението на климата може да отиде в неизследвана територия, ако температурите не паднат до края на годината. Това предупреди водещ учен пред Би Би...