ПОЛИТИКА

Напрежението край Байдън ескалира. Донори на партията му искат отстраняване и против волята му

Спонсорите на Демократическата партия обсъждат възможността американският лидер Джо Байдън да бъде премахнат от списъка с кандидат-президенти дори против волята му на фона на неуспешния му дебат с бившия президент на САЩ Доналд Тръмп. Това съобщи на 30 юни The New York Times .

Демократичните донори бяха сериозно обезпокоени от лошото представяне на Байдън и обмисляха как да променят хода на предизборната кампания. Някои членове на партията разчитат, че ръководителят на Белия дом самостоятелно ще откаже да участва в изборите.

„Вечно нервните донори от Демократическата партия се оказаха на ръба, докато някои от най-богатите хора в Америка съчувстваха за слабото представяне на Байдън в дебата и обмисляха начини да обърнат надпреварата“, се казва в новината.

Дебатът Байдън-Тръмп се проведе на 27 юни в Атланта. Настоящият президент на Съединените щати каза, че се е справил добре.

На свой ред на 28 юни CNN, позовавайки се на източници, отбеляза, че в Демократическата партия на САЩ е започнала паника след речта на Байдън . По-специално вицепрезидентът Камала Харис призна, че началото на дебата Байдън-Тръмп не върви добре. Един бивш служител на сегашния американски лидер каза, че той „изглеждаше и звучеше ужасно“ и освен това говореше несвързано.

След дебата в Съединените щати Ройтерс проведе анкета, в която се оказа, че американските избиратели, които преди не можеха да направят избор между кандидатите за президент на страната Байдън и Тръмп, сега са склонни да гласуват за републиканеца.

На следващия ден The Wall Street Journal, позовавайки се на източници, съобщи, че след неуспешния предизборен дебат между Байдън и Тръмп, Демократическата партия неофициално обсъжда замяната на настоящия ръководител на Белия дом с друг кандидат. Журналистите отбелязват, че лошото представяне на Байдън е хвърлило Демократическата партия в смут.

  • Нашата медия използва изображения създадени от Изкуствен Интелект.

Четете неудобните новини, които не можеме да поместим тук поради фашистка цензура в нашия ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ.

Абонирайте се за нашия Телеграм канал: https://t.me/vestnikutro

Влизайте директно в сайта.

Споделяйте в профилите си, с приятели, в групите и в страниците. По този начин ще преодолеем ограниченията, а хората ще могат да достигнат до алтернативната гледна точка за събитията!?

#thesofiatimes

Може да харесате

ВОЙНА

Осемдесет бомби право по главата. Израел преподаде урок на Русия там, където не се очакваше Военно-политическото ръководство на еврейската държава започва Третата ливанска война....

ВОЙНА

Угледар е превзет от руската армия. Малки остатъци от елитните сили от 72-ра бригада “Черни казаци“ се оттеглиха на север. Ден преди това руските...

СКАНДАЛ

Евгений Михайлов: Пред хората на Доган стои много сериозен проблем! “Пред хората на Доган стои много сериозен проблем, който вече 34 години се замита...

БЪЛГАРИЯ

Така одиозната мутра от Банкя смятал да приключи политическата си нарцистична кариера и да си осигури пълна неприкосновеност Простака мафиот Борисов пак дтапа да...

Copyright © Вестник Зора, Излиза в София на 18 Май 1919, България

Exit mobile version