БЪЛГАРИЯ

Унижи ги публично!

За да спаси себе си, техният главатар безцеремонно пожертва своите.

Унижи ги публично, не зачита чуждото мнение и достойнство, представите му за чест и мъжество не струват и пукнат грош!

Един бърз прочит по диагонала на позорния сюжет с мораториума за лекарствата и неговата истерична отмяна веднага носи информация и сведения за жалкото нравствено и морално състояние на управниците. За да спаси себе си, техният главатар безцеремонно пожертва своите. Унижи ги публично, като показа на целия свят, че не зачита чуждото мнение и достойнство, а представите му за чест и мъжество не струват и пукнат грош.
Не знам дали съратниците на Борисов разбраха на какви смръдливи яйца ги насади тоя, но сигурно сред тях има хора, които разбират и си дават сметка, че ги въвлякоха в една отвратителна схема. И сега сигурно се срамуват от себе си и собственото си овчедушие.Не си правя илюзии, че тия са мнозинство в редиците на ГЕРБ и коалиционните партньори на „партията“. Но колкото и да са малко, дано поне те да са разбрали истинската същност на шефа на тая сбирщина, която систематично унищожава държавата и народа.
Полезният ход на Борисов беше да накара Цветанов да признае грешката му и да се извини, а не да бърбори пред журналистите кой и какви дивиденти искал да извлече от скандала, проектиран и реализиран от ГЕРБ. Разбира се, това е в сферата на фантазиите и едва ли някой ден ще станем свидетели на нещо подобно.

Може да харесате

Copyright © Вестник Зора, Излиза в София на 18 Май 1919, България