Българската прокуратура и управници, марионетки на чуждите мафии

Вестник ЗОРА - Интересните новини на едно място!


 

Българската прокуратура и управници, марионетки на чуждите мафии

•  Не разбраха ли от Българската прокуратура и тъпи управници, че потока от варвари (мигранти) се управлява от чуждите мафии!
•  По английската информационна агенция BBC официално обявяват всеки половин час, че по медиите в Африка и Азия течат обяви за набиране на икономически "мигранти", защото така се печелят милиарди!
•  Мафията на Ердоган най официално организира, "бежанския поток" (съобщават по английската BBC).
•  ИДИЛ още през пролетта на миналата година предупреди, че ще залее Европа и "бежанци" и официално съобщи, че са закупили 20 хиляди гумени лодки с двигатели за тази цел!
•  Арестуваха Перата на път за интервю в радио. Марионетките на чуждите мафии от Българската прокуратура арестуват Българските патриоти, които са се вдигнали да защитават България!

Петър Низамов – Перата е с полицейско задържане за срок от 24 часа, потвърдиха от Прокуратурата. Низамов, който се прочу с отрядите си за защита на жените и вярата е привикан в полицията на път за интервю в радио Бургас.

Той трябваше да разкаже за акцията си по задържането на трима мигранти от Афганистан. На видео, което самият Низанов разпространи се вижда, как мъжете са проснати на земята, а ръцете им са завързани.

„Такова понятие като „граждански арест” не съществува, то е недопустимо и ще се преследва с цялата строгост на закона.“ Това обяви в София главният прокурор марионетката Сотир Цацаров.

По-рано днес той поиска пълна информация по случая и от Гранична полиция. Досъдебното производство за гражданския арест се води под ръководството на Районната прокуратура в Малко Търново. В момента се правят обиски и изземвания от жилищни помещения и автомобили за събиране на доказателства.

Продължават и действията по установяването, издирването и задържането на останалите лица, участвали гражданския арест на мигрантите, уточняват от държавното обвинение. Афганистанците вече са разпитани от съдия, предстои да направят разпознаване, за да кажат със сигурност дали Петър Низамов – Перата е участвал в тяхното задържане.


- - -
Четете ни навсякъде във вашия смартфон, таблет или компютър.
- - -
Следете информация за последните новини и анализи във Facebook и Twitter.
...
Източник ZORA NEWS

***************************

LUX Bulgaria, вашият онлайн магазин!
За справки и поръчки обадете се на: 0888 369 884 или пишете на лично съобщение
https://www.facebook.com/luxbulgaria1/
***************************


***************************
Искате ли повече приятели? Искате ли повече лайквания? Искате ли повече клиенти? Обадете ни се на телефон: 0879 003 705

Изграждане не личен и корпоративен имидж!

Управление  на социални мрежи, максимални резултати, много приятели, много клиенти! Предлагаме на вашето внимание нашите услуги, Максимизирне на вашите приходи!

Трябва да инвестирате във вашето време? Трябва да сте сигурни във възвращаемостта на вашите инвестиции? Не знаете как да се сдобиете с повече приятели? За това е много важно за вас, вашата фирма да знаете как се управляват правилно социалните медии. Ние ще ви помогнеме, ние знаем как! Ще ви спестиме време и средства. Максимизирайте вашите приходи!

***************************
Професионални счетоводни услуги: 0879 003 705

ПРОФИН – счетоводно обслужване е българска компания която е създадена, за да посрещне нуждите на частните и корпоративните клиенти от целия спектър на счетоводните услуги.
Клиентите ни се доверяват защото:
•    в офиса ни работят много добри професионалисти;
•    предлагаме най-доброто решение за всеки клиент;
•    клиентите ни получават точна, достъпна и разбираема информация за хода на своя бизнес, което им осигурява възможност за взимането на оптимални управленски решения;
•    клиентите ни имат възможност да направят своя избор между пълния пакет услуги за цялостното счетоводно отчитане на абонаментен принцип, до инцидентното отчитане на отделна дейност;
•    информацията към всички възможни институции се подава с електронен подпис;
•    връзката ни с клиентите се осъществява на място в офиса им, в нашия офис или по електронна поща;
•    работното ни време е изцяло съобразено със спецификата на клиентите ни.

***************************

Юридически услуги : 0879 003 705
Предлагаме юридическо обслужване на фирми и на физически лица по време на целия цикъл от подписването на предварителния договор до издаване на нотариалния акт за имота.

Услугите които предлагаме при сделките с недвижими имоти са :

· Проверки за тежести върху имота;
· Проверка на имота по документи;
· Правни консултации;
· Изготвяне на предварителни договори за покупко-продажба на имот;
· Изготвяне на правни становища;
· Изготвяне на различни договори по желание на клиента;
· Участие в преговори при имотни сделки.
· Юридически иммиграционни услуги.

***************************
Недвижими имоти: + 359879 003 705

Предлагаме ви висококачествени имоти, намиращи се на териториите на нови актуални пазари.  Възприемаме се като отговорна и почтена компания, чийто приоритет са индивидуалните потребности на нашите клиенти в областта на недвижимите имоти. Стараем се да разпознаем и удовлетворим всяка от тези нужди, спазвайки както пазарните принципи и високите професионални стандарти, така и етичните правила и норми.

Едно от нашите предимства е умението ни да формираме и развиваме сплотени екипи от силно мотивирани служители и специалисти.

Екипът ни е съставен от образовани млади хора, тясно специализирани в обслужването на териториално отделени райони и отделни видове собственост. Ние разполагаме със собствена информационна система за управление на база-данни от недвижими имоти, което ни позволява да обявяваме и да поддържаме в актуалност голям брой разнородни оферти за търсене и предлагане на недвижими имоти. Моля при интерес към оферта на "LUX BULGARIA" се свържете с консултант на компанията. Ще получите професионална консултация и помощ при закупуване на недвижима собственост.

Информацията, съдържаща се в този сайт не е търговско предложение и не е обвързваща. Всички снимки са компютърно генерирани.

Снимките, скиците, чертежите и другите форми на графично представяне на обектите са представени само с цел онагледяване и могат да се различават от действителните. " LUX BULGARIA" не гарантира и не поема никакви правни задължения или отговорност за точността и пълнотата.

За последна актуализирана информация, моля обръщайте се към офисите и представителствата на компанията.

***************************
Интериорен дизайн: + 359+ 0888 339 963

Интериорният дизайн е нещо повече от изработването на идеен проект. Това е комплексна услуга, която съчетава и придава еднаква тежест както на предварителното планиране, така и на самата работа по реализацията на проекта. Това е комплексен процес, финалът на който е изящен и уютен интериор. Дългогодишният ни опит в дизайна, планирането и реализацията на цялостни интериорни проекти ни дава увереността да гарантираме, че идейният проект и неговата реализация ще отговорят напълно на Вашите очаквания.
***************************