Лидерите на ЕС стигнаха до "принципно становище". Текст за споразумение с Турция не е съгласуван

Вестник ЗОРА - Интересните новини на едно място!


 

Лидерите на ЕС стигнаха до "принципно становище". Текст за споразумение с Турция не е съгласуван


Лидерите на ЕС се договориха за единна позиция по миграционната сделка, съобщиха от европейската централа.

Обаче в същото време друг европейски източник заяви, че става въпрос за принципно становище на лидерите на 28-те. Текст на споразумение с Турция за миграционната криза не е съгласуван, има само принципно съгласие.Отменена бе и пресконференцията, която се очакваше.Следват трудни разговори с турския министър-председател Ахмет Давутоглу.

Окончателното подписване на споразумението не е сигурно. Въпросът за влизане на Турция в ЕС все така не е на дневен ред.

ЕС обещава да премахне визовите изисквания за нейните граждани не по-късно от края на юни при условие, че Анкара изпълни всички 72 формални критерии, които вече са заложени.

По отношение на арестите и на хвърлянето на журналисти в затвора Турция отдавна надмина Иран и Китай. Неосманското разбиране за правата на човека  поставят Турция в пряк конфликт със западното разбиране.Турция нарушава системно Европейската конвенция за правата на човека, като ограничава достъпа до YouTube, Twitter, fb, налага пълни забрани за достъп до интернет,поради разпространени аудио записи, които уличаваха Ердоган и кръг от официални лица в корупция. Как ЕС ще преглътне ликвидирането на независимите съдилища,ликвидирането на цялата опозиционна преса?

Ислямистите се надяваха да получат безвизово пътуване до края на юни,без да изпълнят оставащите около 40 неизпълнени условия.Практически е невъзможно Анкара да изпълни критериите,ако ЕС не клекне.

"Ако по време на преговорите възникнат разногласия по документа, председателят на Европейския съвет Доналд Туск може да свика нова среща на 28-те страни", заяви европейски източник.

Особена тревога буди безпринципното предложение на ЕК към Киев за безвизов режим от април. Това навява на мисли,че Юнкер и Меркел,(създавайки прецедент ден по-рано), са  готови на всякакви нарушения и прегазване на европейските правила за да дадат подобно безвизово пътуване и на турците.

 


- - -
Четете ни навсякъде във вашия смартфон, таблет или компютър.
- - -
Следете информация за последните новини и анализи във Facebook и Twitter.
...
Източник ZORA NEWS

***************************

LUX Bulgaria, вашият онлайн магазин!
За справки и поръчки обадете се на: 0888 369 884 или пишете на лично съобщение
https://www.facebook.com/luxbulgaria1/
***************************


***************************
Искате ли повече приятели? Искате ли повече лайквания? Искате ли повече клиенти? Обадете ни се на телефон: 0879 003 705

Изграждане не личен и корпоративен имидж!

Управление  на социални мрежи, максимални резултати, много приятели, много клиенти! Предлагаме на вашето внимание нашите услуги, Максимизирне на вашите приходи!

Трябва да инвестирате във вашето време? Трябва да сте сигурни във възвращаемостта на вашите инвестиции? Не знаете как да се сдобиете с повече приятели? За това е много важно за вас, вашата фирма да знаете как се управляват правилно социалните медии. Ние ще ви помогнеме, ние знаем как! Ще ви спестиме време и средства. Максимизирайте вашите приходи!

***************************
Професионални счетоводни услуги: 0879 003 705

ПРОФИН – счетоводно обслужване е българска компания която е създадена, за да посрещне нуждите на частните и корпоративните клиенти от целия спектър на счетоводните услуги.
Клиентите ни се доверяват защото:
•    в офиса ни работят много добри професионалисти;
•    предлагаме най-доброто решение за всеки клиент;
•    клиентите ни получават точна, достъпна и разбираема информация за хода на своя бизнес, което им осигурява възможност за взимането на оптимални управленски решения;
•    клиентите ни имат възможност да направят своя избор между пълния пакет услуги за цялостното счетоводно отчитане на абонаментен принцип, до инцидентното отчитане на отделна дейност;
•    информацията към всички възможни институции се подава с електронен подпис;
•    връзката ни с клиентите се осъществява на място в офиса им, в нашия офис или по електронна поща;
•    работното ни време е изцяло съобразено със спецификата на клиентите ни.

***************************

Юридически услуги : 0879 003 705
Предлагаме юридическо обслужване на фирми и на физически лица по време на целия цикъл от подписването на предварителния договор до издаване на нотариалния акт за имота.

Услугите които предлагаме при сделките с недвижими имоти са :

· Проверки за тежести върху имота;
· Проверка на имота по документи;
· Правни консултации;
· Изготвяне на предварителни договори за покупко-продажба на имот;
· Изготвяне на правни становища;
· Изготвяне на различни договори по желание на клиента;
· Участие в преговори при имотни сделки.
· Юридически иммиграционни услуги.

***************************
Недвижими имоти: + 359879 003 705

Предлагаме ви висококачествени имоти, намиращи се на териториите на нови актуални пазари.  Възприемаме се като отговорна и почтена компания, чийто приоритет са индивидуалните потребности на нашите клиенти в областта на недвижимите имоти. Стараем се да разпознаем и удовлетворим всяка от тези нужди, спазвайки както пазарните принципи и високите професионални стандарти, така и етичните правила и норми.

Едно от нашите предимства е умението ни да формираме и развиваме сплотени екипи от силно мотивирани служители и специалисти.

Екипът ни е съставен от образовани млади хора, тясно специализирани в обслужването на териториално отделени райони и отделни видове собственост. Ние разполагаме със собствена информационна система за управление на база-данни от недвижими имоти, което ни позволява да обявяваме и да поддържаме в актуалност голям брой разнородни оферти за търсене и предлагане на недвижими имоти. Моля при интерес към оферта на "LUX BULGARIA" се свържете с консултант на компанията. Ще получите професионална консултация и помощ при закупуване на недвижима собственост.

Информацията, съдържаща се в този сайт не е търговско предложение и не е обвързваща. Всички снимки са компютърно генерирани.

Снимките, скиците, чертежите и другите форми на графично представяне на обектите са представени само с цел онагледяване и могат да се различават от действителните. " LUX BULGARIA" не гарантира и не поема никакви правни задължения или отговорност за точността и пълнотата.

За последна актуализирана информация, моля обръщайте се към офисите и представителствата на компанията.

***************************
Интериорен дизайн: + 359+ 0888 339 963

Интериорният дизайн е нещо повече от изработването на идеен проект. Това е комплексна услуга, която съчетава и придава еднаква тежест както на предварителното планиране, така и на самата работа по реализацията на проекта. Това е комплексен процес, финалът на който е изящен и уютен интериор. Дългогодишният ни опит в дизайна, планирането и реализацията на цялостни интериорни проекти ни дава увереността да гарантираме, че идейният проект и неговата реализация ще отговорят напълно на Вашите очаквания.
***************************