Очевидно Борисов не желае да защити Българските граници или краде парите за заграждения

Вестник ЗОРА - Интересните новини на едно място!


 

Очевидно Борисов не желае да защити Българските граници или краде парите за заграждения

•  Скоро ще има убийства по Българската граница
•  Турция, за двадесет дни успя да изгради бетонна ограда с границата си с Сирия забележете цели петдесет километра ! Казват, че и мишка не можела да премине!

В България явно няма строителни фирми, който да могат да строят, но пък за сметка на това имаме строителни фирми, който могат да усвояват Евро средства !

Как така Българското правителство готово да защити страната ни и целият Европейски съюз повече от година не може да построй една проста телена ограда на границата ни с Турция ?

Няма да намекваме и че по времето на Орешарски оградата ни бе четири пъти по-евтина от сегашната за да не ни обвините в червена пропаганда !

Но със сигурност ще дам пример когато една държава иска, че може примерът ни ще бъде с Турция, която за двадесет дни успя да изгради бетонна ограда с границата си с Сирия забележете цели петдесет километра !

Какво да коментираме правителството на ГЕРБА, какво да кажем за тях освен, че този умишлена политика и зад нея има тайни междуправителствени спогодби и тайни задкулисни интриги зад който Хунтата на ГЕРБА има огромни облаги !
Бизнесът с пришълците е много доходен за каналджиите заедно с полицаите са в една и съща схема !
И колкото повече пришълци прииждат толкова повече парици отиват в партийната каса на ГЕРБА !
Защото парата на каналджиите се дели с политическата върхушка !
Бизнесът с фалшиви лични карти предимно цигански заради боята на клиентите им е за стотици милиони !
Държавата умишлено забава строежът на оградата ни за да могат по-лесно да прехвръкнат като прелетните птички !
МВР следи стриктно тези птички да не бъдат обезпокоявани от ловджии и ред други, който се навъртат из пограничните горички !
Последен пример за това напоследък стана известен Динко от Ямбол, който със своите приятели патрулира в пограничните региони с АТВ-та и джипове!
Заедно с „Цивилни отряди за защита на жените и вярата“ !
Затова и всеки ден ще бъдат проверявани от полицията и контролирани, защото бъркат схемата на правителството !
Повече за полицейският тормоз по границата можете да видите ТУК

Та в заключение ние от Blife.eu само ще допълним, че не е далеч времето, в което по границата ни ще се лее кръв, защото днес пришълците нахлуват с клещи и ножици за арматура, а скоро може и да бъдат и въоръжени от нашите корумпирани полицай и ако днес Динко им прави засади утре Динко да попадне в засада добре планирана от Мафията на правителството и добре изпълнена по сценарии на МВР !

Защото Динко и компания пречат на пълненето на партийната каса на ГЕРБА, а идват избори !

Както е казал певецът „щом разваляш общият пъзел добре нареден ”!


- - -
Четете ни навсякъде във вашия смартфон, таблет или компютър.
- - -
Следете информация за последните новини и анализи във Facebook и Twitter.
...
Източник ZORA NEWS

***************************

LUX Bulgaria, вашият онлайн магазин!
За справки и поръчки обадете се на: 0888 369 884 или пишете на лично съобщение
https://www.facebook.com/luxbulgaria1/
***************************


***************************
Искате ли повече приятели? Искате ли повече лайквания? Искате ли повече клиенти? Обадете ни се на телефон: 0879 003 705

Изграждане не личен и корпоративен имидж!

Управление  на социални мрежи, максимални резултати, много приятели, много клиенти! Предлагаме на вашето внимание нашите услуги, Максимизирне на вашите приходи!

Трябва да инвестирате във вашето време? Трябва да сте сигурни във възвращаемостта на вашите инвестиции? Не знаете как да се сдобиете с повече приятели? За това е много важно за вас, вашата фирма да знаете как се управляват правилно социалните медии. Ние ще ви помогнеме, ние знаем как! Ще ви спестиме време и средства. Максимизирайте вашите приходи!

***************************
Професионални счетоводни услуги: 0879 003 705

ПРОФИН – счетоводно обслужване е българска компания която е създадена, за да посрещне нуждите на частните и корпоративните клиенти от целия спектър на счетоводните услуги.
Клиентите ни се доверяват защото:
•    в офиса ни работят много добри професионалисти;
•    предлагаме най-доброто решение за всеки клиент;
•    клиентите ни получават точна, достъпна и разбираема информация за хода на своя бизнес, което им осигурява възможност за взимането на оптимални управленски решения;
•    клиентите ни имат възможност да направят своя избор между пълния пакет услуги за цялостното счетоводно отчитане на абонаментен принцип, до инцидентното отчитане на отделна дейност;
•    информацията към всички възможни институции се подава с електронен подпис;
•    връзката ни с клиентите се осъществява на място в офиса им, в нашия офис или по електронна поща;
•    работното ни време е изцяло съобразено със спецификата на клиентите ни.

***************************

Юридически услуги : 0879 003 705
Предлагаме юридическо обслужване на фирми и на физически лица по време на целия цикъл от подписването на предварителния договор до издаване на нотариалния акт за имота.

Услугите които предлагаме при сделките с недвижими имоти са :

· Проверки за тежести върху имота;
· Проверка на имота по документи;
· Правни консултации;
· Изготвяне на предварителни договори за покупко-продажба на имот;
· Изготвяне на правни становища;
· Изготвяне на различни договори по желание на клиента;
· Участие в преговори при имотни сделки.
· Юридически иммиграционни услуги.

***************************
Недвижими имоти: + 359879 003 705

Предлагаме ви висококачествени имоти, намиращи се на териториите на нови актуални пазари.  Възприемаме се като отговорна и почтена компания, чийто приоритет са индивидуалните потребности на нашите клиенти в областта на недвижимите имоти. Стараем се да разпознаем и удовлетворим всяка от тези нужди, спазвайки както пазарните принципи и високите професионални стандарти, така и етичните правила и норми.

Едно от нашите предимства е умението ни да формираме и развиваме сплотени екипи от силно мотивирани служители и специалисти.

Екипът ни е съставен от образовани млади хора, тясно специализирани в обслужването на териториално отделени райони и отделни видове собственост. Ние разполагаме със собствена информационна система за управление на база-данни от недвижими имоти, което ни позволява да обявяваме и да поддържаме в актуалност голям брой разнородни оферти за търсене и предлагане на недвижими имоти. Моля при интерес към оферта на "LUX BULGARIA" се свържете с консултант на компанията. Ще получите професионална консултация и помощ при закупуване на недвижима собственост.

Информацията, съдържаща се в този сайт не е търговско предложение и не е обвързваща. Всички снимки са компютърно генерирани.

Снимките, скиците, чертежите и другите форми на графично представяне на обектите са представени само с цел онагледяване и могат да се различават от действителните. " LUX BULGARIA" не гарантира и не поема никакви правни задължения или отговорност за точността и пълнотата.

За последна актуализирана информация, моля обръщайте се към офисите и представителствата на компанията.

***************************
Интериорен дизайн: + 359+ 0888 339 963

Интериорният дизайн е нещо повече от изработването на идеен проект. Това е комплексна услуга, която съчетава и придава еднаква тежест както на предварителното планиране, така и на самата работа по реализацията на проекта. Това е комплексен процес, финалът на който е изящен и уютен интериор. Дългогодишният ни опит в дизайна, планирането и реализацията на цялостни интериорни проекти ни дава увереността да гарантираме, че идейният проект и неговата реализация ще отговорят напълно на Вашите очаквания.
***************************