Европа възстава срещу нашествениците

Вестник ЗОРА - Интересните новини на едно място!


 

Европа възстава срещу нашествениците


Масови протести срещу бежанците в цял свят, в Кале арестуваха генерал и екскомандир на Чуждестранния легион

С масови безредици завърши в събота протестната демонстрация срещу присъствието на мигранти в град Кале, Северна Франция. Полицията е задържала около 20 души, предаде AFP.

Сред задържаните е и френският бригаден генерал Кристиан Пикмал, бивш командир на Чуждестранния легион (1994-1999 г.). Тази информация обаче не е коментирана от властите.

Демонстрацията се проведе в град Кале, въпреки официалната забрана. В средата на седмицата, министърът на вътрешните работи на Франция Бернар Казньов предупреди, че „всяко действие, целящо нарушаване на обществения ред, ще бъде прекратено“.

Все пак, това не попречи на около 200 души да се съберат в центъра на града. Много бързо ситуацията излезе извън контрол, а, за да се избегне масов бой, полицаите използвали сълзотворен газ.

ПЕГИДА (Европейски патриоти срещу ислямизацията на Запада) обяви 6 февруари за ден на международни шествия срещу ислямистите и мигрантите.

Протестите започнаха от Канбера, където 400 души преминаха в шествие до сградата на парламента в австралийската столица, скандирайки ислямофобски лозунги като "Обичаме бекон" и "Кой по дяволите е Аллах?"

Естонската Консервативна народна партия (EKRE) в събота проведе в центъра на Талин протест в подкрепа на европейските политически сили, обявили се срещу масовата миграция в европейските държави, предаде ТАСС, позовавайки се на естонска телевизия.

EKRE, която има седем депутати в парламента, е част от европейското движение Fortress Europe, обединяващо десни консервативни движения. Участниците в протеста, около тридесет души, са носили плакати с призиви на естонски и английски език. Те са призовавали минувачите към борба с масовата миграция и ислямизация.

Във финландската столица Хелзинки в събота за пореден път се проведе протест срещу приема на бежанци. По данни на полицията, демонстрацията се провела под мотото „Затворете границата!“, а около 150 души са взели участие в нея, предаде ТАСС.

Протестът започнал в центъра на града. Събралите се обявили за защитата на правата на европейските жени и приетите в Европа традиции и начин на живот. Полицията извела от площада трима души, които се опитали да попречат на тълпата. По-късно, един от тях е бил арестуван, защото се върнал и продължил с провокациите.


В Прага на подобна проява станаха сблъсъци между демонстранти и контрадемонстранти. Неколкостотин полицаи бяха пратени да разтърват двата лагера, които се замерваха с бутилки и фойерверки.

В чешката столица антиислямските демонстранти бяха около 1500 души с табели с надписи като "Не на имиграцията - спрете Меркелизацията". "Ислямът не е религия, а фашистка идеология", заяви един демонстрант.

Според ТАСС в чешката столица са демонстрирали 3000 души срещу миграционната политика на ЕС. Оратори отправяха предупреждения за опасност от "ислямизация на Европа" и настояваха чешките власти незабавно да предприемат строги мерки срещу незаконните мигранти. Някои от по-радикално настроените демонстранти скандираха "Чехия за чехите!", "Мигрантите вън!" и "Европа без ЕС!"

Контрадемонстрантите в Прага бяха около 400 души. "Искаме да се борим срещу растящата ксенофобия в чешкото общество", каза един от тях. Други носеха табели с надписи като "Омразата не решава проблеми" и "Добре дошли, бежанци".

В Амстердам демонстрираха около 200 привърженици на ПЕГИДА, по-малко от присъстващите леви контрадемонстранти, които викаха "Бежанците са добре дошли, фашистите - не!"

Имаше сблъсъци и няколко души бяха арестувани след намеса на полицията за разтърваване на двете групи демонстранти.

Антиимигрантски демонстрации по призива на ПЕГИДА се състояха също във Варшава, Братислава, Дъблин и Бирмингам.
- - -
Четете ни навсякъде във вашия смартфон, таблет или компютър.
- - -
Следете информация за последните новини и анализи във Facebook и Twitter.
...
Източник ZORA NEWS

***************************
Искате ли повече приятели? Искате ли повече лайквания? Искате ли повече клиенти? Обадете ни се на телефон: 0879 003 705

Изграждане не личен и корпоративен имидж!

Управление  на социални мрежи, максимални резултати, много приятели, много клиенти! Предлагаме на вашето внимание нашите услуги, Максимизирне на вашите приходи!

Трябва да инвестирате във вашето време? Трябва да сте сигурни във възвращаемостта на вашите инвестиции? Не знаете как да се сдобиете с повече приятели? За това е много важно за вас, вашата фирма да знаете как се управляват правилно социалните медии. Ние ще ви помогнеме, ние знаем как! Ще ви спестиме време и средства. Максимизирайте вашите приходи!

***************************
Професионални счетоводни услуги: 0879 003 705

ПРОФИН – счетоводно обслужване е българска компания която е създадена, за да посрещне нуждите на частните и корпоративните клиенти от целия спектър на счетоводните услуги.
Клиентите ни се доверяват защото:
•    в офиса ни работят много добри професионалисти;
•    предлагаме най-доброто решение за всеки клиент;
•    клиентите ни получават точна, достъпна и разбираема информация за хода на своя бизнес, което им осигурява възможност за взимането на оптимални управленски решения;
•    клиентите ни имат възможност да направят своя избор между пълния пакет услуги за цялостното счетоводно отчитане на абонаментен принцип, до инцидентното отчитане на отделна дейност;
•    информацията към всички възможни институции се подава с електронен подпис;
•    връзката ни с клиентите се осъществява на място в офиса им, в нашия офис или по електронна поща;
•    работното ни време е изцяло съобразено със спецификата на клиентите ни.

***************************

Юридически услуги : 0879 003 705
Предлагаме юридическо обслужване на фирми и на физически лица по време на целия цикъл от подписването на предварителния договор до издаване на нотариалния акт за имота.

Услугите които предлагаме при сделките с недвижими имоти са :

· Проверки за тежести върху имота;
· Проверка на имота по документи;
· Правни консултации;
· Изготвяне на предварителни договори за покупко-продажба на имот;
· Изготвяне на правни становища;
· Изготвяне на различни договори по желание на клиента;
· Участие в преговори при имотни сделки.
· Юридически иммиграционни услуги.

***************************
Недвижими имоти: + 359879 003 705

Предлагаме ви висококачествени имоти, намиращи се на териториите на нови актуални пазари.  Възприемаме се като отговорна и почтена компания, чийто приоритет са индивидуалните потребности на нашите клиенти в областта на недвижимите имоти. Стараем се да разпознаем и удовлетворим всяка от тези нужди, спазвайки както пазарните принципи и високите професионални стандарти, така и етичните правила и норми.

Едно от нашите предимства е умението ни да формираме и развиваме сплотени екипи от силно мотивирани служители и специалисти.

Екипът ни е съставен от образовани млади хора, тясно специализирани в обслужването на териториално отделени райони и отделни видове собственост. Ние разполагаме със собствена информационна система за управление на база-данни от недвижими имоти, което ни позволява да обявяваме и да поддържаме в актуалност голям брой разнородни оферти за търсене и предлагане на недвижими имоти. Моля при интерес към оферта на "LUX BULGARIA" се свържете с консултант на компанията. Ще получите професионална консултация и помощ при закупуване на недвижима собственост.

Информацията, съдържаща се в този сайт не е търговско предложение и не е обвързваща. Всички снимки са компютърно генерирани.

Снимките, скиците, чертежите и другите форми на графично представяне на обектите са представени само с цел онагледяване и могат да се различават от действителните. " LUX BULGARIA" не гарантира и не поема никакви правни задължения или отговорност за точността и пълнотата.

За последна актуализирана информация, моля обръщайте се към офисите и представителствата на компанията.

***************************
Интериорен дизайн: + 359+ 0888 339 963

Интериорният дизайн е нещо повече от изработването на идеен проект. Това е комплексна услуга, която съчетава и придава еднаква тежест както на предварителното планиране, така и на самата работа по реализацията на проекта. Това е комплексен процес, финалът на който е изящен и уютен интериор. Дългогодишният ни опит в дизайна, планирането и реализацията на цялостни интериорни проекти ни дава увереността да гарантираме, че идейният проект и неговата реализация ще отговорят напълно на Вашите очаквания.
***************************