Меркел съвсем откачи! Тази година иска още 1 милион джихадисти!!!

Вестник ЗОРА - Интересните новини на едно място!


 

Меркел съвсем откачи! Тази година иска още 1 милион джихадисти!!!

След Шенген може да изчезне и еврото

•  Сегашната година може да се окаже една от най-важните за съдбата на Евросъюза, а и перспективата за канцлера Ангела Меркел не е най-розова. Германия и Меркел с сблъскват с най-голямото предизвикателство след разпадане на Източния блок.
•  Фрау Меркел, приготви се да затвориш границите, каза министър в правителството си.

Шефът на Еврокомисията Жан-Клод Юнкер обърна внимание, че към дългия списък от нерешени проблеми се добавят и нови и предупреди за „криза в доверието” на Европа. Отношенията вътре в ЕС все по-силно се изострят заради притока на бежанци.

Страни като Франция и Италия дават да се разбере, че миграционната криза е проблем преди всичко на Берлин. Вицеканцлерът Зигмар Габриел не изключва, че Германия трябва сама да се справя с „гостите на Меркел”.

В германското правителство цари „по-скоро униние, отколкото оптимизъм”. Има опасения, че по-нататъшния приток от бежанци ще доведе до възстановяване на постоянния контрол над границите в ЕС. Ако в най-близко време не бъде осигурен надежден контрол над външните рубежи на обединението, „шлагбаумите” (бариерите) като домино ще паднат навсякъде – от юга до севера.

Както пише Der Spiegel, в този случай ще се наложи да погребем шенгенската система, а с нея може би и другите достижения на обединена Европа. Според Юнкер, без Шенгенска зона няма никакъв смисъл обръщението на еврото.

На 16 януари премиерът на Бавария и лидер на управляващата във ФРГ в състава на коалицията ХСС Хорст Зеехофер изпрати на Ангела Меркел ултиматум: ако в течение на две седмици не бъде остановен ред на германската страница, той ще подаде иск в Конституционния съд на Германия.

- - -
Четете ни навсякъде във вашия смартфон, таблет или компютър.
- - -
Следете информация за последните новини и анализи във Facebook и Twitter.
...
Източник ZORA NEWS

***************************
Искате ли повече приятели? Искате ли повече лайквания? Искате ли повече клиенти? Обадете ни се на телефон: 0879 003 705

Изграждане не личен и корпоративен имидж!

Управление  на социални мрежи, максимални резултати, много приятели, много клиенти! Предлагаме на вашето внимание нашите услуги, Максимизирне на вашите приходи!

Трябва да инвестирате във вашето време? Трябва да сте сигурни във възвращаемостта на вашите инвестиции? Не знаете как да се сдобиете с повече приятели? За това е много важно за вас, вашата фирма да знаете как се управляват правилно социалните медии. Ние ще ви помогнеме, ние знаем как! Ще ви спестиме време и средства. Максимизирайте вашите приходи!

***************************
Професионални счетоводни услуги: 0879 003 705

ПРОФИН – счетоводно обслужване е българска компания която е създадена, за да посрещне нуждите на частните и корпоративните клиенти от целия спектър на счетоводните услуги.
Клиентите ни се доверяват защото:
•    в офиса ни работят много добри професионалисти;
•    предлагаме най-доброто решение за всеки клиент;
•    клиентите ни получават точна, достъпна и разбираема информация за хода на своя бизнес, което им осигурява възможност за взимането на оптимални управленски решения;
•    клиентите ни имат възможност да направят своя избор между пълния пакет услуги за цялостното счетоводно отчитане на абонаментен принцип, до инцидентното отчитане на отделна дейност;
•    информацията към всички възможни институции се подава с електронен подпис;
•    връзката ни с клиентите се осъществява на място в офиса им, в нашия офис или по електронна поща;
•    работното ни време е изцяло съобразено със спецификата на клиентите ни.

***************************

Юридически услуги : 0879 003 705
Предлагаме юридическо обслужване на фирми и на физически лица по време на целия цикъл от подписването на предварителния договор до издаване на нотариалния акт за имота.

Услугите които предлагаме при сделките с недвижими имоти са :

· Проверки за тежести върху имота;
· Проверка на имота по документи;
· Правни консултации;
· Изготвяне на предварителни договори за покупко-продажба на имот;
· Изготвяне на правни становища;
· Изготвяне на различни договори по желание на клиента;
· Участие в преговори при имотни сделки.
· Юридически иммиграционни услуги.

***************************
Недвижими имоти: + 359879 003 705

Предлагаме ви висококачествени имоти, намиращи се на териториите на нови актуални пазари.  Възприемаме се като отговорна и почтена компания, чийто приоритет са индивидуалните потребности на нашите клиенти в областта на недвижимите имоти. Стараем се да разпознаем и удовлетворим всяка от тези нужди, спазвайки както пазарните принципи и високите професионални стандарти, така и етичните правила и норми.

Едно от нашите предимства е умението ни да формираме и развиваме сплотени екипи от силно мотивирани служители и специалисти.

Екипът ни е съставен от образовани млади хора, тясно специализирани в обслужването на териториално отделени райони и отделни видове собственост. Ние разполагаме със собствена информационна система за управление на база-данни от недвижими имоти, което ни позволява да обявяваме и да поддържаме в актуалност голям брой разнородни оферти за търсене и предлагане на недвижими имоти. Моля при интерес към оферта на "LUX BULGARIA" се свържете с консултант на компанията. Ще получите професионална консултация и помощ при закупуване на недвижима собственост.

Информацията, съдържаща се в този сайт не е търговско предложение и не е обвързваща. Всички снимки са компютърно генерирани.

Снимките, скиците, чертежите и другите форми на графично представяне на обектите са представени само с цел онагледяване и могат да се различават от действителните. " LUX BULGARIA" не гарантира и не поема никакви правни задължения или отговорност за точността и пълнотата.

За последна актуализирана информация, моля обръщайте се към офисите и представителствата на компанията.

***************************
Интериорен дизайн: + 359+ 0888 339 963

Интериорният дизайн е нещо повече от изработването на идеен проект. Това е комплексна услуга, която съчетава и придава еднаква тежест както на предварителното планиране, така и на самата работа по реализацията на проекта. Това е комплексен процес, финалът на който е изящен и уютен интериор. Дългогодишният ни опит в дизайна, планирането и реализацията на цялостни интериорни проекти ни дава увереността да гарантираме, че идейният проект и неговата реализация ще отговорят напълно на Вашите очаквания.
***************************