Изумителна история: Този мъж започва работа като чистач, но сега е...супербогаташ

Вестник ЗОРА - Интересните новини на едно място!


 

Изумителна история: Този мъж започва работа като чистач, но сега е...супербогаташ


Шон Конлън е роден и израснал в малкия ирландски град Ратанган.

Неговото седемчленно семейство живее в скромно жилище с площ от под 100 кв. м. Родителите му изпитват сериозни затруднени, като в определен период през детството му банка дори се опитва да изземе жилището им. В резултат на това Конлън разбира каква е стойноста на това да притежаваш дом, а вероятно тук е началото и на бъдещата му кариера в имотната сфера.

В интервю за CNBC Конлън споделя, че през 1990 г. потегля към САЩ със спестените от него 500 долара. Пристига в Чикаго, където започва работа като помощник чистач. Няколко години Конлън работи като чистач през деня, боядисва апартаменти вечер и къта спестяванията си в кутия от обувки, като накрая успява да спести достатъчно средства, за да купи първия си апартамент. "Разбрах доста бързо, че недвижимите имоти са реален път към богатството," споделя Конлън, който сега е на 47 г. Когато Конл

ън започва да се занимава с имоти, средната продажна цена, на която успява да затваря сделки, е 20 000 или 30 000 долара. Той казва, че успява да продаде апартамент на цена от 230 000 долара, а комисионата от 4 000 долара "бе най-голямата сума, която бях изкарвал в живота си. По това време годишната му заплата е 14 000 долара. Конлън започва да продава имоти вечер и за три години се превръща в един от водещите брокери в Северна Америка. Няма тайна за неговия успех, казва той: "Това бе работа и само работа.

Ще ми се да кажа, че съм имал някакъв вълшебен трик, но нямах." Той става в 6:00 часа сутрина и през деня работи като чистач, след което в ерата преди интернет звъни по телефона на имотни агенции, търсейки работа. Конлън получава работа в имотна агенция през 1993 г., където отново изпъква с уменията си. "Работех повече от всичките ми конкуренти. Ще ми се да кажа, че съм бил по-умен от тях, но през годините се конкурирах с хора, които бяха учили в елитни унверситети, като Харвард, Йейл и Уортън," казва той. "Те искаха да се прибират вкъщи по-рано вечер. Същата тази вечер аз пък вършех работа, колкото за още един ден, така че на следващата седмица бяха с един ден преди тях и с два на по-следващата седмица."

Конлън започва в имотната сфера, като набелязва площи от по 1 кв. миля и специализира в законите за райониране. "След това изведнъж циркът дойде в града!" казва Конлън. Когато законите за районирането се променят и ситуацията на имотния пазар в Чикаго започва да се подобрява, той е подготвен. "Аз доминирах. Брокерите правеха прдажби средно от 2 млн. долара на година, а аз правех по 100 – 200 млн. долара. Бях в стратосферата."

През 1996 г. Конлън става милионер.

Той отдава успеха си на здравата работа, подготовката и готовността да действа бързо, когато види възможност.

През 2000 г. той основава Conlon & Co. - бутикова имотна агенция, а впоследствие и Sussex & Reilly - високотехнологична имотна компания, чиито служители нарастват до 300. В крайна сметка, Конлън се връща в училище. Той завършва университета ДеПол през миналия юни. Успехът му го кара да бъде изключително оптимистично настроен за възможностите в САЩ.

"Деца, които растете, където и да било по света, Америка все още присъства в умовете и сърцата на много хора като място, където можете да бъдете всичко," казва Конлън. "Смятам, че след 26, 27 години в тази страна, това все още е държава, която възнаграждава усилената работа. Наистина можете да успеете тук."Напишете вашите отзиви и мнения в нашата страница във Фейсбук ... @VestnikZora
- - -
Четете ни навсякъде във вашия смартфон, таблет или компютър.
- - -
Следете информация за последните новини и анализи във Facebook и Twitter.
...
Източник ZORA NEWS

***************************

***************************

***************************

***************************
Deep BLUE - Резервирай сега - 0888 369 884; E-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

***************************

LUX Bulgaria, вашият онлайн магазин!
За справки и поръчки обадете се на: 0888 369 884 или пишете на лично съобщение
https://www.facebook.com/luxbulgaria1/
***************************


***************************
Искате ли повече приятели? Искате ли повече лайквания? Искате ли повече клиенти? Обадете ни се на телефон: 0888 369 884

Изграждане не личен и корпоративен имидж!

Управление  на социални мрежи, максимални резултати, много приятели, много клиенти! Предлагаме на вашето внимание нашите услуги, Максимизирне на вашите приходи!

Трябва да инвестирате във вашето време? Трябва да сте сигурни във възвращаемостта на вашите инвестиции? Не знаете как да се сдобиете с повече приятели? За това е много важно за вас, вашата фирма да знаете как се управляват правилно социалните медии. Ние ще ви помогнеме, ние знаем как! Ще ви спестиме време и средства. Максимизирайте вашите приходи!

***************************
Професионални счетоводни услуги: 0888 369 884

ПРОФИН – счетоводно обслужване е българска компания която е създадена, за да посрещне нуждите на частните и корпоративните клиенти от целия спектър на счетоводните услуги.
Клиентите ни се доверяват защото:
•    в офиса ни работят много добри професионалисти;
•    предлагаме най-доброто решение за всеки клиент;
•    клиентите ни получават точна, достъпна и разбираема информация за хода на своя бизнес, което им осигурява възможност за взимането на оптимални управленски решения;
•    клиентите ни имат възможност да направят своя избор между пълния пакет услуги за цялостното счетоводно отчитане на абонаментен принцип, до инцидентното отчитане на отделна дейност;
•    информацията към всички възможни институции се подава с електронен подпис;
•    връзката ни с клиентите се осъществява на място в офиса им, в нашия офис или по електронна поща;
•    работното ни време е изцяло съобразено със спецификата на клиентите ни.

***************************

Юридически услуги : 0888 369 884
Предлагаме юридическо обслужване на фирми и на физически лица по време на целия цикъл от подписването на предварителния договор до издаване на нотариалния акт за имота.

Услугите които предлагаме при сделките с недвижими имоти са :

· Проверки за тежести върху имота;
· Проверка на имота по документи;
· Правни консултации;
· Изготвяне на предварителни договори за покупко-продажба на имот;
· Изготвяне на правни становища;
· Изготвяне на различни договори по желание на клиента;
· Участие в преговори при имотни сделки.
· Юридически иммиграционни услуги.

***************************
Недвижими имоти: + 359888 369 884

Предлагаме ви висококачествени имоти, намиращи се на териториите на нови актуални пазари.  Възприемаме се като отговорна и почтена компания, чийто приоритет са индивидуалните потребности на нашите клиенти в областта на недвижимите имоти. Стараем се да разпознаем и удовлетворим всяка от тези нужди, спазвайки както пазарните принципи и високите професионални стандарти, така и етичните правила и норми.

Едно от нашите предимства е умението ни да формираме и развиваме сплотени екипи от силно мотивирани служители и специалисти.

Екипът ни е съставен от образовани млади хора, тясно специализирани в обслужването на териториално отделени райони и отделни видове собственост. Ние разполагаме със собствена информационна система за управление на база-данни от недвижими имоти, което ни позволява да обявяваме и да поддържаме в актуалност голям брой разнородни оферти за търсене и предлагане на недвижими имоти. Моля при интерес към оферта на "LUX BULGARIA" се свържете с консултант на компанията. Ще получите професионална консултация и помощ при закупуване на недвижима собственост.

Информацията, съдържаща се в този сайт не е търговско предложение и не е обвързваща. Всички снимки са компютърно генерирани.

Снимките, скиците, чертежите и другите форми на графично представяне на обектите са представени само с цел онагледяване и могат да се различават от действителните. " LUX BULGARIA" не гарантира и не поема никакви правни задължения или отговорност за точността и пълнотата.

За последна актуализирана информация, моля обръщайте се към офисите и представителствата на компанията.

***************************
Интериорен дизайн: + 359+ 0888 339 963

Интериорният дизайн е нещо повече от изработването на идеен проект. Това е комплексна услуга, която съчетава и придава еднаква тежест както на предварителното планиране, така и на самата работа по реализацията на проекта. Това е комплексен процес, финалът на който е изящен и уютен интериор. Дългогодишният ни опит в дизайна, планирането и реализацията на цялостни интериорни проекти ни дава увереността да гарантираме, че идейният проект и неговата реализация ще отговорят напълно на Вашите очаквания.
***************************