Борисов в предателски тръст към дъното

Вестник ЗОРА - Интересните новини на едно място!


 

Борисов в предателски тръст към дъното


Дори и най-алкохолизираният десен интелектуалец, в миговете на чудовищен махмурлук и усещането за безсмислие на битието е наясно, че Русия няма никакво намерение да нахлува в България, за да тъпче евроатлантическите му ценности и да заплашва безценните му грантове.

Даже и най-надъханият пронатовец у нас, специализирал "борба с хибридната война зад бюро", когато си взима заплатата, изпитва тайна вина, че му плащат за тоя, дето духа. Какво ви говоря - дори и Иво Инджев, като остане насаме със себе си и се сети за революционното си минало в службите, сигурно си вика: "егати, какъв мошеник съм само, ама дано не ме надушат скоро". Тоест идеята, че Русия представлява основна заплаха за България е порочна и нелепа в самия си зародиш. И това, убеден съм, го осъзнават всички, които са се докоснали до новия доклад за състоянието на националната сигурност, който Министерския съвет тези дни прати в парламента. Не напразно повечето от замесените в доклада почнаха да се огъват като стриптизьорки, когато ги притиснаха да обяснят какво точно имат предвид. Тази теза е толкова налудничава, че всеки, който се опита да я вербализира, ще заприлича на пациент в Карлуково, точно като фейсбук-всезнайковците, обсебени от теориите на конспирацията.

Заради това е пълна глупост човек да се опитва да оспорва това твърдение. Авторите му знаят, че е безумно, а пък да спориш с кресливото куку-дясно, което така или иначе никога не е в мир със себе си, е кауза пердута. Там е необходим халоперидол, а не дискусия. Но все пак, можем да кажем няколко думи за лудостта, в която се опитват да ни потопят и в глупостите, които се опитват да ни продадат като висше геополитическо знание.

Никога няма да забравя срещата на НАТО във Варшава миналата година. Костюмари от всички страни се събраха на помпозна дискусия, решиха да дислоцират още военни части в граничните на Русия страни и гордо обявиха, че сигурността на Европа е гарантирана. Дежурните по любов медии се опияниха от платената любов. Срещата беше определена като "историческа", "знаменателна", "водоразделна" и така нататък. Знайни и незнайни експерти ни обясняваха, че НАТО вече единно гледа към светлото и безпроблемно бъдеще. Само няколко дни по-късно обаче, стана атентатът в Ница. Не видях някой да заподозре руснаците за него. Нито един от изплашените европейци не изригна в проклятия към Путин. Нито един от роднините на жертвите не обвини Москва...Всички знаеха, че заплахата е другаде.

Разказвам тази история във връзка с извода в доклада за състоянието на националната сигурност, че Русия е основна заплаха за България. Това твърдение е толкова сюрреалистично, спорно, изкуствено и неподкрепено от общественото мнение, че веднага възникват съмнения, че е написано под външна диктовка. Българската власт е на подчинение на чужди интереси и това най-ясно се вижда именно в такива моменти, когато ни предлагат политически буламач с идеята, че ни сервират смел и новаторски специалитет. В България, поне от няколко години насам, външните интереси дотолкова са овладели институциите, че опитът Русия да бъде изкарана основен враг на страната се появяват отново и отново с настойчивостта на психиатрична криза.

Нека да ви припомня, че през 2014 година, по време на служебното правителство на Георги Близнашки, се появи един документ на име "Визия 2020", където Русия също беше изографисана като пряка заплаха за страната. След като се вдигна шум, а и след като авторите на текста нямаше как да защитят фактологично твърдението си, самият Бойко Борисов, макар и в качеството си на господин "Никой" тогава, се намеси и пасажът отпадна. Всички, които следят процесите у нас обаче, бяха наясно, че твърдението за Русия като заплаха рано или късно ще се появи отново, като се има предвид колко много кадри на чужда хранилка щъкат из държавните институции с цел да обслужат най-добре политическото статукво. Три години по-късно имаме нов опит тезата за заплахата да влезе в официални документи. А оттам-нататък механизмът е ясен - Русия е заплаха, то значи рано или късно България ще трябва да си купи оръжие за милиарди, за да се пази от този въображаем враг и ще се раздават едни тлъсти комисионни и едни хонорари, направо ум да ти зайде.

Когато през 2014 година направиха опит за лъскаво опаковане на безумието, написах един текст - "Визия 2020 - идеология на слугата". Не се отказвам от нито една дума в него, днес просто процесът продължава с пълна сила – геополитическият слугинаж отново изпълзя от блатото и разнесе отровните си изпарения из въздуха. И това е траен проблем на българската политика. Тя днес не е в състояние дори да опише не интересите на България, а поне заплахите пред нея. И се оказваме в ситуация, в която Русия е посочена като враг, а ИДИЛ не. Утре освен да очакваме брадатите главорези да си отворят посолство у нас, а?

Слагачеството винаги е било отвратително, особено когато се опитва да мине за висша смелост. За мен обаче истинската заплаха за сигурността на България никога не е била Русия, а онези групички по политически интереси, които се опитват да минават за гражданско общество, щедро финансирани отвън, защото именно те са основните автори на налудничави тези. Същите групички имат медийно влияние и връзки в официалните институции, така че дори и този път тезата за Русия като заплаха да падне, то бъдете убедени, че алчните лапачи на грантове отново и отново ще се опитват да я прокарват, унищожавайки напълно идеята България да реализира автентичните си национални интереси, без да пада на колене и да подменя историята си. И всичко това става с гръмогласното говорене за "суверинитет". Какъв суверинитет - това е едно безкрайно предателство към всички българи, което се случва отново и отново, и то пред погледа на Бойко Борисов. А Борисов, време е да го признаем,  никога не е бил самостоятелна фигура във външната политика. Той е една кукла на конци. И всъщност е част от истинските заплахи пред България...

- - -
Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук" на ГРУПА - БЪЛГАРСКИ ПЕЧАТ!
Напиши своето мнение, коментар, качи снимка!

- - -
Четете ни навсякъде във вашия смартфон, таблет или компютър.
- - -
Следете информация за последните новини и анализи във Facebook и Twitter.
...
Източник ZORA NEWS

***************************
Deep BLUE - Резервирай сега - 0888 369 884
E-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

***************************

LUX Bulgaria, вашият онлайн магазин!
За справки и поръчки обадете се на: 0888 369 884 или пишете на лично съобщение
https://www.facebook.com/luxbulgaria1/
***************************


***************************
Искате ли повече приятели? Искате ли повече лайквания? Искате ли повече клиенти? Обадете ни се на телефон: 0888 369 884

Изграждане не личен и корпоративен имидж!

Управление  на социални мрежи, максимални резултати, много приятели, много клиенти! Предлагаме на вашето внимание нашите услуги, Максимизирне на вашите приходи!

Трябва да инвестирате във вашето време? Трябва да сте сигурни във възвращаемостта на вашите инвестиции? Не знаете как да се сдобиете с повече приятели? За това е много важно за вас, вашата фирма да знаете как се управляват правилно социалните медии. Ние ще ви помогнеме, ние знаем как! Ще ви спестиме време и средства. Максимизирайте вашите приходи!

***************************
Професионални счетоводни услуги: 0888 369 884

ПРОФИН – счетоводно обслужване е българска компания която е създадена, за да посрещне нуждите на частните и корпоративните клиенти от целия спектър на счетоводните услуги.
Клиентите ни се доверяват защото:
•    в офиса ни работят много добри професионалисти;
•    предлагаме най-доброто решение за всеки клиент;
•    клиентите ни получават точна, достъпна и разбираема информация за хода на своя бизнес, което им осигурява възможност за взимането на оптимални управленски решения;
•    клиентите ни имат възможност да направят своя избор между пълния пакет услуги за цялостното счетоводно отчитане на абонаментен принцип, до инцидентното отчитане на отделна дейност;
•    информацията към всички възможни институции се подава с електронен подпис;
•    връзката ни с клиентите се осъществява на място в офиса им, в нашия офис или по електронна поща;
•    работното ни време е изцяло съобразено със спецификата на клиентите ни.

***************************

Юридически услуги : 0888 369 884
Предлагаме юридическо обслужване на фирми и на физически лица по време на целия цикъл от подписването на предварителния договор до издаване на нотариалния акт за имота.

Услугите които предлагаме при сделките с недвижими имоти са :

· Проверки за тежести върху имота;
· Проверка на имота по документи;
· Правни консултации;
· Изготвяне на предварителни договори за покупко-продажба на имот;
· Изготвяне на правни становища;
· Изготвяне на различни договори по желание на клиента;
· Участие в преговори при имотни сделки.
· Юридически иммиграционни услуги.

***************************
Недвижими имоти: + 359888 369 884

Предлагаме ви висококачествени имоти, намиращи се на териториите на нови актуални пазари.  Възприемаме се като отговорна и почтена компания, чийто приоритет са индивидуалните потребности на нашите клиенти в областта на недвижимите имоти. Стараем се да разпознаем и удовлетворим всяка от тези нужди, спазвайки както пазарните принципи и високите професионални стандарти, така и етичните правила и норми.

Едно от нашите предимства е умението ни да формираме и развиваме сплотени екипи от силно мотивирани служители и специалисти.

Екипът ни е съставен от образовани млади хора, тясно специализирани в обслужването на териториално отделени райони и отделни видове собственост. Ние разполагаме със собствена информационна система за управление на база-данни от недвижими имоти, което ни позволява да обявяваме и да поддържаме в актуалност голям брой разнородни оферти за търсене и предлагане на недвижими имоти. Моля при интерес към оферта на "LUX BULGARIA" се свържете с консултант на компанията. Ще получите професионална консултация и помощ при закупуване на недвижима собственост.

Информацията, съдържаща се в този сайт не е търговско предложение и не е обвързваща. Всички снимки са компютърно генерирани.

Снимките, скиците, чертежите и другите форми на графично представяне на обектите са представени само с цел онагледяване и могат да се различават от действителните. " LUX BULGARIA" не гарантира и не поема никакви правни задължения или отговорност за точността и пълнотата.

За последна актуализирана информация, моля обръщайте се към офисите и представителствата на компанията.

***************************
Интериорен дизайн: + 359+ 0888 339 963

Интериорният дизайн е нещо повече от изработването на идеен проект. Това е комплексна услуга, която съчетава и придава еднаква тежест както на предварителното планиране, така и на самата работа по реализацията на проекта. Това е комплексен процес, финалът на който е изящен и уютен интериор. Дългогодишният ни опит в дизайна, планирането и реализацията на цялостни интериорни проекти ни дава увереността да гарантираме, че идейният проект и неговата реализация ще отговорят напълно на Вашите очаквания.
***************************