Лъжата за климата

Вестник ЗОРА - Интересните новини на едно място!


 

Лъжата за климата


CO2 е една безобидна формула, която ни преследва от години. И проблемът е истинска лъжа – хилядократно ни я набиват в главите, за да се чувстваме виновни. Защото караме коли? Защото денонощно издишваме въздух? Искам първо да обясня, че въглеродният двуокис е напълно невинен и второ, че нашият климат изобщо не се е променил!

Променя се само метеорологичното време и това ще продължава – както у нас, така и по света. Но това е огромна разлика, премълчаването на която ядосва мен, но не и отговорните фактори. Учени, политици и журналисти козируват и предано наливат вода в мелницата на климатичната измам – от нея печелят добре, докато я дискутират и подкрепят. Но дали всички? Да погледнем нещата по-внимателно.Климат е старогръцка дума и произлиза от klimein – кривя се, накланям се. „Криво“ може да бъде както времето, така и настроението ни.

Говорим още за служебен или отпускарски климат и други подобни. И с какво напоследък свързваме подсъзнателно изпълненото с настроение понятие? С бедствието, с климатичната катастрофа, т.е. със страхови енергии. Съзнателно и несъзнателно искат да сплашат отделния индивид, отговорните фактори, управляващите, народите. „Климатичната катастрофа“ е „мръсната дума на десетилетието“, както сподели писмено с федералната канцлерка бившият метеоролог на ZDF д-р Волфганг Тюне.Обвинението и глобата се допълват и винаги залагат на страховете.

При това днешните мащаби са огромни, а плашилата са подкрепени от сочни вестникарски заглавия и „перфектен“ снимков материал. Несериозни полуистини, извадени от контекста масмедийни предсказания и дори религоизно форсирани юдейско-християно-фундаменталистки апокалипсиси са предназначени да всяват страх сред лековрените. Всяка досегашна сделка от страната на неограничените възможности е успешно препродадена на средностатистическия германски гражданин. Управниците знаят, че страхът никога не е бил разпространен както днес, защото е подсъзнателно раздухван от медиите.Затова повече от всякога е валидно правилото на Йохан Готлиб Фихте (1762 – 1814), велик литератор, професор по философия, съосновател на „немския идеализъм“ и автор на произведението Основи на цялото наукоучение. Той е коренно различен от известния си шотландски колега Адам Смит.

Според Фихте „Всеки страх изчезва, ако го преследваш неотклонно“. Именно така искам да се преборя с толкова раздувания парников ефект, като ви запозная с различни научно обосновани мнения.Какво включва изкуствено създаденото плашило на т.нар. климатична катастрофа? Най-общо три лъжи:Лъжата за парниковия ефект.Днес живеем в отшумяващата ледникова епоха. Всички учени го знаят и го пише във всяка енциклопедия;Лъжата за CO2. Известо е, че въглеродния двуокис съставлява по-малко от 1 процент от земната обвивка – но всички учени просто лъжат.Икономическата лъжа. Жадните за поръчка производители на атомна енергия изнамират „климатичната катрастрофа“, за да ограничат доброволно производството на нефт по финансови причини и с продажбата на индулгенции под формата на емисионни права да сключат най-голямата сделка за всички времена.

Най-напред да се запитаме: Cui bono? – кого ползва това и кой печели от лъжата за климата? Съществува международна търговия с емисионни права. Който изхвърля във въздуха CO2, се нуждае от сертификат, но очакваният от задкулисните касиери финансов бум от търговията с международното право на замърсяване междувременно не даде резултат. Оттегли се и Канада, защото повечето държави са наясно, че се използват измислени, фалшиви платежни средства, които са плод на изнудване и целят показност.

Всички досегашни световни климатични конференции са безуспешни, защото всъщност никой не иска да яхне глобалната измамна въртележка. На 28 ноември 2011 г. двуседмичното шоу стартира отново в южноафриканския град Дърбан с цифром и словом 15 000 (!) участници. Но и на този 17-и климатичен форум на ООН парата отиде в свирката – следващият планиран за 2015 г.

В заключение бих казал – просто забравете.Сега някои от вас вътрешно ще оспорят „несериозното“ ми изложение, защото вероятно са попаднали в добре подготвения капан на CO2 и са приели сериозно тази измислица. Ще се опитам да внеса повече яснота с не толкова познати аргументи.
- - -
Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук" на ГРУПА - БЪЛГАРСКИ ПЕЧАТ!
Напиши своето мнение, коментар, качи снимка!

 


- - -
Четете ни навсякъде във вашия смартфон, таблет или компютър.
- - -
Следете информация за последните новини и анализи във Facebook и Twitter.
...
Източник ZORA NEWS

***************************
Deep BLUE - Резервирай сега - 0888 369 884
E-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

***************************

LUX Bulgaria, вашият онлайн магазин!
За справки и поръчки обадете се на: 0888 369 884 или пишете на лично съобщение
https://www.facebook.com/luxbulgaria1/
***************************


***************************
Искате ли повече приятели? Искате ли повече лайквания? Искате ли повече клиенти? Обадете ни се на телефон: 0888 369 884

Изграждане не личен и корпоративен имидж!

Управление  на социални мрежи, максимални резултати, много приятели, много клиенти! Предлагаме на вашето внимание нашите услуги, Максимизирне на вашите приходи!

Трябва да инвестирате във вашето време? Трябва да сте сигурни във възвращаемостта на вашите инвестиции? Не знаете как да се сдобиете с повече приятели? За това е много важно за вас, вашата фирма да знаете как се управляват правилно социалните медии. Ние ще ви помогнеме, ние знаем как! Ще ви спестиме време и средства. Максимизирайте вашите приходи!

***************************
Професионални счетоводни услуги: 0888 369 884

ПРОФИН – счетоводно обслужване е българска компания която е създадена, за да посрещне нуждите на частните и корпоративните клиенти от целия спектър на счетоводните услуги.
Клиентите ни се доверяват защото:
•    в офиса ни работят много добри професионалисти;
•    предлагаме най-доброто решение за всеки клиент;
•    клиентите ни получават точна, достъпна и разбираема информация за хода на своя бизнес, което им осигурява възможност за взимането на оптимални управленски решения;
•    клиентите ни имат възможност да направят своя избор между пълния пакет услуги за цялостното счетоводно отчитане на абонаментен принцип, до инцидентното отчитане на отделна дейност;
•    информацията към всички възможни институции се подава с електронен подпис;
•    връзката ни с клиентите се осъществява на място в офиса им, в нашия офис или по електронна поща;
•    работното ни време е изцяло съобразено със спецификата на клиентите ни.

***************************

Юридически услуги : 0888 369 884
Предлагаме юридическо обслужване на фирми и на физически лица по време на целия цикъл от подписването на предварителния договор до издаване на нотариалния акт за имота.

Услугите които предлагаме при сделките с недвижими имоти са :

· Проверки за тежести върху имота;
· Проверка на имота по документи;
· Правни консултации;
· Изготвяне на предварителни договори за покупко-продажба на имот;
· Изготвяне на правни становища;
· Изготвяне на различни договори по желание на клиента;
· Участие в преговори при имотни сделки.
· Юридически иммиграционни услуги.

***************************
Недвижими имоти: + 359888 369 884

Предлагаме ви висококачествени имоти, намиращи се на териториите на нови актуални пазари.  Възприемаме се като отговорна и почтена компания, чийто приоритет са индивидуалните потребности на нашите клиенти в областта на недвижимите имоти. Стараем се да разпознаем и удовлетворим всяка от тези нужди, спазвайки както пазарните принципи и високите професионални стандарти, така и етичните правила и норми.

Едно от нашите предимства е умението ни да формираме и развиваме сплотени екипи от силно мотивирани служители и специалисти.

Екипът ни е съставен от образовани млади хора, тясно специализирани в обслужването на териториално отделени райони и отделни видове собственост. Ние разполагаме със собствена информационна система за управление на база-данни от недвижими имоти, което ни позволява да обявяваме и да поддържаме в актуалност голям брой разнородни оферти за търсене и предлагане на недвижими имоти. Моля при интерес към оферта на "LUX BULGARIA" се свържете с консултант на компанията. Ще получите професионална консултация и помощ при закупуване на недвижима собственост.

Информацията, съдържаща се в този сайт не е търговско предложение и не е обвързваща. Всички снимки са компютърно генерирани.

Снимките, скиците, чертежите и другите форми на графично представяне на обектите са представени само с цел онагледяване и могат да се различават от действителните. " LUX BULGARIA" не гарантира и не поема никакви правни задължения или отговорност за точността и пълнотата.

За последна актуализирана информация, моля обръщайте се към офисите и представителствата на компанията.

***************************
Интериорен дизайн: + 359+ 0888 339 963

Интериорният дизайн е нещо повече от изработването на идеен проект. Това е комплексна услуга, която съчетава и придава еднаква тежест както на предварителното планиране, така и на самата работа по реализацията на проекта. Това е комплексен процес, финалът на който е изящен и уютен интериор. Дългогодишният ни опит в дизайна, планирането и реализацията на цялостни интериорни проекти ни дава увереността да гарантираме, че идейният проект и неговата реализация ще отговорят напълно на Вашите очаквания.
***************************