Тръмп не ми е годеница, че да се разочаровам от него

Вестник ЗОРА - Интересните новини на едно място!


 

Тръмп не ми е годеница, че да се разочаровам от него


•  Санкциите срещу КНДР са безполезни, "Корейците са готови трева да ядат заради санкциите, но това няма да помогне", това може само да доведе до глобална катастрофа!
•  Тръмп не ми е годеница, че да се разочаровам от него
•  Трудно е да се води диалог с хора бъркащи Австрия с Австралия

Мрачна картина начерта руският президент Владимир Путин, ако не се стигне до мирно решение на проблема със Северна Корея. След поредния опит с ядрено оръжие на Пхенян световната общност за пореден път се обяви за по-строги санкции срещу изолираната страна, а САЩ открито обявиха, че Ким Чен-ун си просел война.

Русия обаче настоява, че санкциите не биха били от полза и единственото решение са преговорите. По време на срещата на БРИКС в Китай Путин дори предупреди, че има реална опасност от „глобална катастрофа", ако не бъде постигнато дипломатическо решение на ядрената безизходица в Северна Корея.

„Налагането на всякакви санкции в тази ситуация е безполезно и неефективно", заяви Путин в рамките на пресконференция, последвала срещата на върха на БРИКС в Китай.

„Всичко това може да доведе до глобална катастрофа и голям брой жертви", изрази опасенията си руският президент", цитиран от ТАСС.

* * * * *

Путин: Тръмп не ми е годеница, че да се разочаровам от него

“Той (Тръмп) не ми е годеница, и аз не съм му годеница, не съм му годеник, ние се занимаваме с държавна дейност”

Така руският президент Владимир Путин отговори на въпрос на журналист дали се е разочаровал от Тръмп.

Путин изрази надежда, че ще намира компромиси с президента на САЩ Доналд Тръмп в интерес на двете страни и на други държави.

“В дейността си Тръмп се ръководи от националните интереси на своята страна, а аз – на моята. Много разчитам да ни се удаде, както е казвал и президентът на САЩ, да намираме някакви компромиси при решаването на двустранните и международните проблеми, за да се решават те в интересите както на американския, така и на руския народ, и в интересите на много други страни, имайки предвид голямата ни отговорност за международната сигурност”, каза Путин в края на визитата си в Китай, цитиран от ТАСС и БТА.

Путин отбеляза, че смята за некоректно да обсъжда развитието на вътрешнополитическата ситуация в САЩ.

“Това не е наша работа, това си е работа на Съединените щати”, каза той.

Путин напомни, че Москва и Вашингтон са се споразумели да изравнят броя на дипломатическите служители в Русия и САЩ. В Русия са работели около 1300 американски дипломати, а руските в САЩ са 455.

При това, по думите на Путин, в тези 455 служители Русия е включила и 155 души, работещи към ООН, които “строго погледнато, не са дипломати с акредитация от Държавния департамент на САЩ, а са сътрудници на международна организация”.

“Така че, строго погледнато, ако говорим за пълен паритет, от 455-те дипломати на САЩ в Москва трябва да се извадят 155. Затова си оставяме правото да вземем решение и по тази бройка американски дипломати, но засега няма да го правим. Да видим как ситуацията ще се развие по-нататък”, каза Путин.

Той обяви, че ще възложи на министерството на външните работи на Русия да се обърне към американски съд заради изземването на руска дипломатическа собственост в САЩ.

“Що се отнася до сградите и съоръженията (на руската дипломатическа мисия в САЩ), това действително е нещо безпрецедентно. Американската страна лиши Русия от правото да ползваме наше имущество.
Това е явно нарушение на имуществените права на руската страна.

Поради което за начало ще възложа на руското външно министерство да се обърне към съда. Да видим как работи хвалената американска съдебна система”, заяви Путин.

* * * * *
Трудно е да се води диалог с хора бъркащи Австрия с Австралия

Президентът на Русия Владимир Путин направи елегантен коментар по повод съкращаването на руски дипломатически представителства в САЩ.

« Това е тяхно право — друг е въпросът, че го правят невъзпитано» – заяви руският президент по време на пресконференцията посветена на БРИКС.

« Трудно е да се води диалог с хора, които бъркат Австрия с Австралия. Но няма какво да се прави. Явно това е нивото на политическа култура на определена част от американския естаблишмънт»,– елегантно отбеляза руският лидер.


- - -
Четете ни навсякъде във вашия смартфон, таблет или компютър.
- - -
Следете информация за последните новини и анализи във Facebook и Twitter.
...
Източник ZORA NEWS

***************************
Deep BLUE - Резервирай сега - 0888 369 884
E-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

***************************

LUX Bulgaria, вашият онлайн магазин!
За справки и поръчки обадете се на: 0888 369 884 или пишете на лично съобщение
https://www.facebook.com/luxbulgaria1/
***************************


***************************
Искате ли повече приятели? Искате ли повече лайквания? Искате ли повече клиенти? Обадете ни се на телефон: 0888 369 884

Изграждане не личен и корпоративен имидж!

Управление  на социални мрежи, максимални резултати, много приятели, много клиенти! Предлагаме на вашето внимание нашите услуги, Максимизирне на вашите приходи!

Трябва да инвестирате във вашето време? Трябва да сте сигурни във възвращаемостта на вашите инвестиции? Не знаете как да се сдобиете с повече приятели? За това е много важно за вас, вашата фирма да знаете как се управляват правилно социалните медии. Ние ще ви помогнеме, ние знаем как! Ще ви спестиме време и средства. Максимизирайте вашите приходи!

***************************
Професионални счетоводни услуги: 0888 369 884

ПРОФИН – счетоводно обслужване е българска компания която е създадена, за да посрещне нуждите на частните и корпоративните клиенти от целия спектър на счетоводните услуги.
Клиентите ни се доверяват защото:
•    в офиса ни работят много добри професионалисти;
•    предлагаме най-доброто решение за всеки клиент;
•    клиентите ни получават точна, достъпна и разбираема информация за хода на своя бизнес, което им осигурява възможност за взимането на оптимални управленски решения;
•    клиентите ни имат възможност да направят своя избор между пълния пакет услуги за цялостното счетоводно отчитане на абонаментен принцип, до инцидентното отчитане на отделна дейност;
•    информацията към всички възможни институции се подава с електронен подпис;
•    връзката ни с клиентите се осъществява на място в офиса им, в нашия офис или по електронна поща;
•    работното ни време е изцяло съобразено със спецификата на клиентите ни.

***************************

Юридически услуги : 0888 369 884
Предлагаме юридическо обслужване на фирми и на физически лица по време на целия цикъл от подписването на предварителния договор до издаване на нотариалния акт за имота.

Услугите които предлагаме при сделките с недвижими имоти са :

· Проверки за тежести върху имота;
· Проверка на имота по документи;
· Правни консултации;
· Изготвяне на предварителни договори за покупко-продажба на имот;
· Изготвяне на правни становища;
· Изготвяне на различни договори по желание на клиента;
· Участие в преговори при имотни сделки.
· Юридически иммиграционни услуги.

***************************
Недвижими имоти: + 359888 369 884

Предлагаме ви висококачествени имоти, намиращи се на териториите на нови актуални пазари.  Възприемаме се като отговорна и почтена компания, чийто приоритет са индивидуалните потребности на нашите клиенти в областта на недвижимите имоти. Стараем се да разпознаем и удовлетворим всяка от тези нужди, спазвайки както пазарните принципи и високите професионални стандарти, така и етичните правила и норми.

Едно от нашите предимства е умението ни да формираме и развиваме сплотени екипи от силно мотивирани служители и специалисти.

Екипът ни е съставен от образовани млади хора, тясно специализирани в обслужването на териториално отделени райони и отделни видове собственост. Ние разполагаме със собствена информационна система за управление на база-данни от недвижими имоти, което ни позволява да обявяваме и да поддържаме в актуалност голям брой разнородни оферти за търсене и предлагане на недвижими имоти. Моля при интерес към оферта на "LUX BULGARIA" се свържете с консултант на компанията. Ще получите професионална консултация и помощ при закупуване на недвижима собственост.

Информацията, съдържаща се в този сайт не е търговско предложение и не е обвързваща. Всички снимки са компютърно генерирани.

Снимките, скиците, чертежите и другите форми на графично представяне на обектите са представени само с цел онагледяване и могат да се различават от действителните. " LUX BULGARIA" не гарантира и не поема никакви правни задължения или отговорност за точността и пълнотата.

За последна актуализирана информация, моля обръщайте се към офисите и представителствата на компанията.

***************************
Интериорен дизайн: + 359+ 0888 339 963

Интериорният дизайн е нещо повече от изработването на идеен проект. Това е комплексна услуга, която съчетава и придава еднаква тежест както на предварителното планиране, така и на самата работа по реализацията на проекта. Това е комплексен процес, финалът на който е изящен и уютен интериор. Дългогодишният ни опит в дизайна, планирането и реализацията на цялостни интериорни проекти ни дава увереността да гарантираме, че идейният проект и неговата реализация ще отговорят напълно на Вашите очаквания.
***************************