Ангела няма да разреши на Тереза да мине по тънката

Вестник ЗОРА - Интересните новини на едно място!


 

Ангела няма да разреши на Тереза да мине по тънката


Главният преговарящ на ЕС Мишел Барние предупреди, че е невъзможно за Великобритания да има "безоблачна търговия" с Европа, когато е извън единния пазар.

Барние каза, че пълните последици от напускането на ЕС изглежда не са били "напълно разбрани" от британските политици.

Тереза Май, министърът по Брекзит Дейвид Дейвис и финансовият министър Филип Хамънд всичките заявиха, че искат да напуснат единния пазар, докато все още имат митническо уреждане, чрез което се постигат граници "без триене", съобщи в. "Индипендънт".

Позицията на Барние ще създаде сериозни трудности за Дейвис, който утре ще бъде домакин на бизнес лидери на събитие, на което има намерение да смекчи страховете им, че оттеглянето от ЕС ще навреди на способността им да търгуват в Европа.

В реч пред Европейския икономическата и социална комисия в Брюксел Барние заяви, че след Брекзит Великобритания ще стане "трета страна" и че предприятията трябва да се подготвят за несигурността.

Той каза: „Чувал съм, че някои хора в Обединеното кралство твърдят, че човек може да напусне единния пазар и да изгради митнически съюз, за да постигне" безоблачна търговия "- това не е възможно." Той допълни, че позицията за преговорите на Тереза Мей, включително премахването на свободното движение, отказа на споразуменията за свободна търговия и премахването на всяка роля на Европейския съд предполага, че Обединеното кралство напуска както единния пазар, така и митническия съюз.

След това Барние изложи трите "червени линии" на ЕС - че свободното движение на хора, стоки, услуги и капитали е неделимо, че не може да има участие "по сектори" на единния пазар, както желае Великобритания, и че ЕС трябва да има автономия да определя свои собствени правила, имайки предвид Европейския съд. Той добави: "Тези три точки вече бяха изяснени от Европейския съвет. Но не съм сигурен дали те са били напълно разбрани отвъд Ламанша.“

Барние уточни, че решението за напускане на ЕС ще има последици, които трябва да бъдат обяснени на гражданите, бизнеса и гражданското общество от двете страни на Ламанша. Той продължи: "Нека да бъда ясен, тези последици са пряк резултат от изборите, направени от Обединеното кралство, а не от ЕС. Няма наказание за Брекзит. И ,разбира се, няма дух на отмъщение. Рекзит си има цена, също и за бизнеса на ЕС на 27-те“.

Говорител на "Даунинг стрийт" заяви, че позицията на Лондон е да бъде осигурена "възможно най-безпроблемна търговия" между Великобритания и ЕС, като добави, че позицията на Лондон е ясна, когато беше попитан дали британският премиер разбира позицията на ЕС.

Брюксел / БелгияНапишете вашите отзиви и мнения в нашата страница във Фейсбук ... @VestnikZora
- - -
Четете ни навсякъде във вашия смартфон, таблет или компютър.
- - -
Следете информация за последните новини и анализи във Facebook и Twitter.
...
Източник ZORA NEWS

***************************

***************************

***************************

***************************
Deep BLUE - Резервирай сега - 0888 369 884; E-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

***************************

LUX Bulgaria, вашият онлайн магазин!
За справки и поръчки обадете се на: 0888 369 884 или пишете на лично съобщение
https://www.facebook.com/luxbulgaria1/
***************************


***************************
Искате ли повече приятели? Искате ли повече лайквания? Искате ли повече клиенти? Обадете ни се на телефон: 0888 369 884

Изграждане не личен и корпоративен имидж!

Управление  на социални мрежи, максимални резултати, много приятели, много клиенти! Предлагаме на вашето внимание нашите услуги, Максимизирне на вашите приходи!

Трябва да инвестирате във вашето време? Трябва да сте сигурни във възвращаемостта на вашите инвестиции? Не знаете как да се сдобиете с повече приятели? За това е много важно за вас, вашата фирма да знаете как се управляват правилно социалните медии. Ние ще ви помогнеме, ние знаем как! Ще ви спестиме време и средства. Максимизирайте вашите приходи!

***************************
Професионални счетоводни услуги: 0888 369 884

ПРОФИН – счетоводно обслужване е българска компания която е създадена, за да посрещне нуждите на частните и корпоративните клиенти от целия спектър на счетоводните услуги.
Клиентите ни се доверяват защото:
•    в офиса ни работят много добри професионалисти;
•    предлагаме най-доброто решение за всеки клиент;
•    клиентите ни получават точна, достъпна и разбираема информация за хода на своя бизнес, което им осигурява възможност за взимането на оптимални управленски решения;
•    клиентите ни имат възможност да направят своя избор между пълния пакет услуги за цялостното счетоводно отчитане на абонаментен принцип, до инцидентното отчитане на отделна дейност;
•    информацията към всички възможни институции се подава с електронен подпис;
•    връзката ни с клиентите се осъществява на място в офиса им, в нашия офис или по електронна поща;
•    работното ни време е изцяло съобразено със спецификата на клиентите ни.

***************************

Юридически услуги : 0888 369 884
Предлагаме юридическо обслужване на фирми и на физически лица по време на целия цикъл от подписването на предварителния договор до издаване на нотариалния акт за имота.

Услугите които предлагаме при сделките с недвижими имоти са :

· Проверки за тежести върху имота;
· Проверка на имота по документи;
· Правни консултации;
· Изготвяне на предварителни договори за покупко-продажба на имот;
· Изготвяне на правни становища;
· Изготвяне на различни договори по желание на клиента;
· Участие в преговори при имотни сделки.
· Юридически иммиграционни услуги.

***************************
Недвижими имоти: + 359888 369 884

Предлагаме ви висококачествени имоти, намиращи се на териториите на нови актуални пазари.  Възприемаме се като отговорна и почтена компания, чийто приоритет са индивидуалните потребности на нашите клиенти в областта на недвижимите имоти. Стараем се да разпознаем и удовлетворим всяка от тези нужди, спазвайки както пазарните принципи и високите професионални стандарти, така и етичните правила и норми.

Едно от нашите предимства е умението ни да формираме и развиваме сплотени екипи от силно мотивирани служители и специалисти.

Екипът ни е съставен от образовани млади хора, тясно специализирани в обслужването на териториално отделени райони и отделни видове собственост. Ние разполагаме със собствена информационна система за управление на база-данни от недвижими имоти, което ни позволява да обявяваме и да поддържаме в актуалност голям брой разнородни оферти за търсене и предлагане на недвижими имоти. Моля при интерес към оферта на "LUX BULGARIA" се свържете с консултант на компанията. Ще получите професионална консултация и помощ при закупуване на недвижима собственост.

Информацията, съдържаща се в този сайт не е търговско предложение и не е обвързваща. Всички снимки са компютърно генерирани.

Снимките, скиците, чертежите и другите форми на графично представяне на обектите са представени само с цел онагледяване и могат да се различават от действителните. " LUX BULGARIA" не гарантира и не поема никакви правни задължения или отговорност за точността и пълнотата.

За последна актуализирана информация, моля обръщайте се към офисите и представителствата на компанията.

***************************
Интериорен дизайн: + 359+ 0888 339 963

Интериорният дизайн е нещо повече от изработването на идеен проект. Това е комплексна услуга, която съчетава и придава еднаква тежест както на предварителното планиране, така и на самата работа по реализацията на проекта. Това е комплексен процес, финалът на който е изящен и уютен интериор. Дългогодишният ни опит в дизайна, планирането и реализацията на цялостни интериорни проекти ни дава увереността да гарантираме, че идейният проект и неговата реализация ще отговорят напълно на Вашите очаквания.
***************************