Мутрата Борисов, глупакът Цветанов, идиотът Плевнелиев и неестествено глупавата БСП! За Радев не става дума!

Вестник ЗОРА - Интересните новини на едно място!


 

Мутрата Борисов, глупакът Цветанов, идиотът Плевнелиев и неестествено глупавата БСП! За Радев не става дума!


Естествената мутра Борисов, естественият глупак Цветан Цветанов, естественият идиот Росен Плевнелиев и неестествено глупавата БСП!?... За президента Радев не става дума...

Мутрагеньо от Банкя - Бойко Методиев Борисов, Цървулът - Цветан Генчев Цветанов и цялата Организирана Престъпна Група - ГЕРБ, са ясни! Ясни са, защото това са "резерва", това са Обслужващия Персонал на Бившата Българска Комунистическа Партия! ГЕРБ е последната реплика, надяваща се да бъде вечна, на реванша на слугите към господарите - червените тъпанари от ГЕРБ срещу "червените аристократи" от БКП/БСП! Тук-таме бившите "червени аристократи", тоест повсеместни тъпанари, се надяват на благоразположението на Главната Мутра за Всички Времена - Мутрагеньо Бойко Борисов, за да могат да оцеляват, поединично и групово! Сега се вълнуват, същите тези слуги на БКП, че международното положение ще ги изхвърли от гребена на вълната - повтарям, външни фактори, а не БСП или синдикатите! Но, уважаеми дами и господа, драги ми другарки и другари, аз не искам янките отново да ми определят дали про-американската ГЕРБ или про-американската БСП да определят моето, на децата ми и на България бъдеще!

Ето защо, драги, искам да се обърна чрез Поглед.инфо към "Позитано" 20 - вижте какво, г-жо Нинова и цялата управляваща клика на БСП - ще ви повярвам, драги, ако ми обявите, че искате България да напусне НАТО! Не само да го изречете, което дори не смеете, а да предприемете всички възможни действия това да се случи - защото НАТО е обречена структура, защото това ще бъде поредната наша национална катастрофа! Искам, драги ми социалисти, да обявите, че България е Историческият Цивилизационен Субект на Кирилицата и Православието! Искам, уважаеми, да ми обявите, че поради тази причина България и Русия са единна Цивилизация, а това значи, че Русия е единственият наш гарант за собственото съществуване на държавата ни - просто няма как нашата дъщеря да иска нашето унищожение! Искам, драги ми другарки и другари от "Позитано" 20, да обявите категорично, че бъдещето на България е бъдеще на свободна, независима и необвързана държава, тъй като за тази си претенция тя има безспорни исторически аргументи - Цивилизационен Субект!...

Това са исторически и национални позиции, драги ми другарки и другари от БСП! Уважаеми дами и господа, било от слугинажа, наречен ГЕРБ, било от слугинажа, абсурдно определящ се като "Патриоти", било от слугинажа, където и да е - в "дясно", в "център" или каквито и да са подобни глупости - само осъзнаването на тези истини ще може да върне най-после на България и нашият народ историческо достойнство и реални надежди за бъдещето!...

Иначе, уважаеми дами и господа, драги ми другарки и другари, послушайте стария професор - държавата си отива, макар че поединично населението може и да оцелее?!...

Ако искате България да я няма - няма проблем! Аз си отивам, но искам да ви кажа, че държавата няма да я има - не, че сега я има!...

- - -
Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук" на ГРУПА - БЪЛГАРСКИ ПЕЧАТ!
Напиши своето мнение, коментар, качи снимка!

- - -
Четете ни навсякъде във вашия смартфон, таблет или компютър.
- - -
Следете информация за последните новини и анализи във Facebook и Twitter.
...
Източник ZORA NEWS

***************************

LUX Bulgaria, вашият онлайн магазин!
За справки и поръчки обадете се на: 0888 369 884 или пишете на лично съобщение
https://www.facebook.com/luxbulgaria1/
***************************
Deep BLUE - Резервирай сега - 0888 369 884
E-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

***************************


***************************
Искате ли повече приятели? Искате ли повече лайквания? Искате ли повече клиенти? Обадете ни се на телефон: 0888 369 884

Изграждане не личен и корпоративен имидж!

Управление  на социални мрежи, максимални резултати, много приятели, много клиенти! Предлагаме на вашето внимание нашите услуги, Максимизирне на вашите приходи!

Трябва да инвестирате във вашето време? Трябва да сте сигурни във възвращаемостта на вашите инвестиции? Не знаете как да се сдобиете с повече приятели? За това е много важно за вас, вашата фирма да знаете как се управляват правилно социалните медии. Ние ще ви помогнеме, ние знаем как! Ще ви спестиме време и средства. Максимизирайте вашите приходи!

***************************
Професионални счетоводни услуги: 0888 369 884

ПРОФИН – счетоводно обслужване е българска компания която е създадена, за да посрещне нуждите на частните и корпоративните клиенти от целия спектър на счетоводните услуги.
Клиентите ни се доверяват защото:
•    в офиса ни работят много добри професионалисти;
•    предлагаме най-доброто решение за всеки клиент;
•    клиентите ни получават точна, достъпна и разбираема информация за хода на своя бизнес, което им осигурява възможност за взимането на оптимални управленски решения;
•    клиентите ни имат възможност да направят своя избор между пълния пакет услуги за цялостното счетоводно отчитане на абонаментен принцип, до инцидентното отчитане на отделна дейност;
•    информацията към всички възможни институции се подава с електронен подпис;
•    връзката ни с клиентите се осъществява на място в офиса им, в нашия офис или по електронна поща;
•    работното ни време е изцяло съобразено със спецификата на клиентите ни.

***************************

Юридически услуги : 0888 369 884
Предлагаме юридическо обслужване на фирми и на физически лица по време на целия цикъл от подписването на предварителния договор до издаване на нотариалния акт за имота.

Услугите които предлагаме при сделките с недвижими имоти са :

· Проверки за тежести върху имота;
· Проверка на имота по документи;
· Правни консултации;
· Изготвяне на предварителни договори за покупко-продажба на имот;
· Изготвяне на правни становища;
· Изготвяне на различни договори по желание на клиента;
· Участие в преговори при имотни сделки.
· Юридически иммиграционни услуги.

***************************
Недвижими имоти: + 359888 369 884

Предлагаме ви висококачествени имоти, намиращи се на териториите на нови актуални пазари.  Възприемаме се като отговорна и почтена компания, чийто приоритет са индивидуалните потребности на нашите клиенти в областта на недвижимите имоти. Стараем се да разпознаем и удовлетворим всяка от тези нужди, спазвайки както пазарните принципи и високите професионални стандарти, така и етичните правила и норми.

Едно от нашите предимства е умението ни да формираме и развиваме сплотени екипи от силно мотивирани служители и специалисти.

Екипът ни е съставен от образовани млади хора, тясно специализирани в обслужването на териториално отделени райони и отделни видове собственост. Ние разполагаме със собствена информационна система за управление на база-данни от недвижими имоти, което ни позволява да обявяваме и да поддържаме в актуалност голям брой разнородни оферти за търсене и предлагане на недвижими имоти. Моля при интерес към оферта на "LUX BULGARIA" се свържете с консултант на компанията. Ще получите професионална консултация и помощ при закупуване на недвижима собственост.

Информацията, съдържаща се в този сайт не е търговско предложение и не е обвързваща. Всички снимки са компютърно генерирани.

Снимките, скиците, чертежите и другите форми на графично представяне на обектите са представени само с цел онагледяване и могат да се различават от действителните. " LUX BULGARIA" не гарантира и не поема никакви правни задължения или отговорност за точността и пълнотата.

За последна актуализирана информация, моля обръщайте се към офисите и представителствата на компанията.

***************************
Интериорен дизайн: + 359+ 0888 339 963

Интериорният дизайн е нещо повече от изработването на идеен проект. Това е комплексна услуга, която съчетава и придава еднаква тежест както на предварителното планиране, така и на самата работа по реализацията на проекта. Това е комплексен процес, финалът на който е изящен и уютен интериор. Дългогодишният ни опит в дизайна, планирането и реализацията на цялостни интериорни проекти ни дава увереността да гарантираме, че идейният проект и неговата реализация ще отговорят напълно на Вашите очаквания.
***************************