Кой некадърник управлява София???

Вестник ЗОРА - Интересните новини на едно място!


 

Кой некадърник управлява София???


•  Писмо на възмутени граждани до Патрашкова и кметицата
•  Уродливо е учителка  да е кмет на двумилионен град.
•  Но така постъпват диктаторите - назначават по- неуки от тях.
•  Самият  той е погрешно  начело на държвата България.

УВАЖАЕМА Г-ЖО  ПАТРШКОВА,

Похвала за статията "София - все по - непоносим град за живеене "- в Галерия бр 31,2-8 АВГУСТ 2017 Г.
ДОБРЕ Е ДА ПРОДЪЛЖИТЕ СТАТИЯТА КАТО ПОСОЧИТЕ ПРИЧИНИТЕ КОЙ УПРАВЛЯВА  СОФИЯ .

Уродливо е учителка  да е кмет на двумилионен град. Но така постъпват диктаторите - назначават по- неуки от тях . Самият  той е погрешно  начело на държвата България .

Един  кмет отговаря за всичко в населеното място - от  раждането   на човека до погребенията .

И за всичко необходимо му за по - добър живот. Смешно е кметицата да ходи на "инспекция " на строителни обекти и да обяснява как се извършва строителство. Като  резултат от некадърно ръководство на София се направиха  много непоправими грешки . Презастроиха се много квартали и комплекси .: ЛОЗЕНЕЦ- ХЛАДИЛНИКА ,МАНАСТИРСКИ ЛИВАДИ ,ВИТОША ,КЪДЕТО НЯМА ДОРИ УЛИЦИ И НЯМА КЪДЕ ДА СЕ МИНЕ .

ЗАТВОРИ СЕ БУЛЕВАРД  ВИТОША, КАТО ПО ТОЗИ НАЧИН ГРАЖДАНИТЕ ОТ ЮЖНИТЕ РАЙОНИ СЕ ЛИШИХА ЗА ДОСТЪП ДО ЦЕНТЪРА . ТОВА СТАНА ВЪПРЕКИ СЪВЕТИТЕ НА ГОЛЯМИ ГРАДОСТРОИТЕЛИ КАТО   ГЕОРГИ СТОИЛОВ, ХРИСТО ГЕНЧЕВ.

СЕГА ВИТОШКА  Е СВАРТАЛИЩЕ НА БЕЗДЕЛНИЦИ И НИКОГО  НЕПОЛЗВАЩИ БУТИЦИ .

С МНОГО ДАДЕНИ МИЛИОНИ СЕ УНИЩОЖИ  ЖЕНСКИЯ ПАЗАР, КОЙТО ЕДИНСТВЕНО ПОЛЗВАШЕ НАРОДА. МЕЖДУ УЛИЦИТЕ СИМЕОН И ЕКЗАРХ ЙОСИФ СЕ ПОСТРОИХА ДВУЕТАЖНИ БАРАКИ ,КОИТО НЕ ВЪРШАТ РАБОТА ЗА ПАЗАР НА СЕЛСКОСТОПАНСКИ СТОКИ .

ГЛАВНИЯТ АРХИТЕКТ УЗРЯ, ЧЕ РЕСТИТУИРАНИТЕ ТЕРЕНИ В ЖИЛИЩНИТЕ КОМПЛЕКСИ МЛАДОСТ, ЛЮЛИН, ДРУЖБА СА  БОМБА СЪС ЗАКЪСНИТЕЛ ЗА ГРАДОУСТРОЙСТВОТО.

НО НЕ СЕ СЕЩА ДА ПРОЧЕТЕ В ЗАКОНА ЗА ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА СОБСТВЕНОСТТА, КЪДЕТО ПИШЕ, ЧЕ ТОВА, КОЕТО Е ИЗГРАДЕНО  ПО ПЛАН НЕ СЕ РЕСТИТУИРА. ЖИЛИЩНИТЕ КОМПЛЕКСИ СА ПОСТРОЕНИ ПО ЦЯЛОСТНИ ПЛАНОВА И ТАМ НЕМОЖЕ ДА СЕ  ВЪЗСТАНОВЯВАТ НЯКОГАШНИ НИВИ. ИЗВЪРШЕНО Е БЕЗЗАКОНИЕ ПРИ ВРЪЩАНЕТО НА ЗЕМИ,  ВМЕСТО ДА СЕ ОБЕЩЕТЯТ ХОРАТА, АКО НЕ СА ОБЕЗЩЕТЕНИ. ТОВА И СЕГА МОЖЕ ДА СЕ АТАКУВА В СЪДА, ДАВНОСТ НЯМА.

ПРЕСТЪПЛЕНИЕ СЕ ИЗВЪРШВА И ПРИ ТАКА НАРЕЧЕНОТО  "САНИРАНЕ" НА ЖИЛИЩНИ  БЛОКОВЕ. КРАДЕ СЕ ОТ ДАНЪЦИТЕ НА ПОВЕЧЕ ОТ 99 % ОТ ГРАЖДАНИТЕ И СЕ ДАВА НА ШЕПА ХОРА БЕЗВЪЗМЕЗДНО. И ПО  ЕВРОПЕЙСКИТЕ ЗАКОНИ Е ЗАБРАНЕНА ДЪРЖАВНА ПОМОЩ ДАЖЕ И ЗА ДЪРЖАВНИ ФИРМИ. ДРУГ Е ВЪПРОСА, ЧЕ  КАТО ЗАЛЕПИШ СТИРОПОР НА ФАСАДИТЕ, ВЪТРЕ  В ПОМЕЩЕНЯТА ЩЕ СТАНЕ ТОПЛО. НАЙ- МНОГО ДА СЕ ПОЛУЧИ ВЛАГА И МУХЪЛ. РАЗЛИЧНО Е МНЕНИЕТО НА СПЕЦИАЛИСТИТЕ ПО ТОЗИ ВЪПРОС, ОТ ТОВА КОЕТО СЕ ПРАВИ. НО КОЙ ТИ ПИТА СПЕЦИАЛИСТИТЕ. ОТДАВНА МИНИСТЕРСТВОТО НА ТЕРИТОРИАЛНОТО РАЗВИТИЕ  /СТРОЕЖИТЕ/ НЕ СЕ  РЪКОВОДИ ОТ СПЕЦИАЛИСТ МИНИСТЪР - СТРОИТЕЛЕН ИНЖИНЕР ИЛИ АРХИТЕКТ.

НА ФОНА НА ОГРОМНИЯ БЮДЖЕТ С КОЙТО  РАЗПОЛАГА ОБЩИНАТА, ИНФАСТРУКТУРНОТО РАЗВИТИЕ НА СОФИЯ ИЗОСТАВА. 2,3 ОТСЕЧКИ ОТ БУЛЕВАРДИ В ЦЕНТЪРА, РЕМОНТИРАНИ ГОДИШНО И ДВАЙСЕТИНА  УЛИЦИ В КРАЙНИТЕ КВАРТАЛИ ЗАМАЗАНИ С НОВ АСФАЛТ НЕ ЗНАЧИ БЛАГОУСТРОЯВАНЕ. ГОЛЯМА ЧАСТ ОТ СОФИЯ ПРОДЪЛЖАВА ДА Е БЕЗ КАНАЛИЗАЦИЯ И БЕЗ ОСВЕТЛЕНИЕ. УЛИЦИТЕ НЕ СЕ МИЯТ, НЕ СЕ МЕТЕ РЕДОВНО И НАВСЯКЪДЕ.

ИЗОСТАВЕНИ СА  ПЛАНУВАНИТЕ НЯКОИ ОТ ВАЖНИТЕ ТРАНСПОРТНИ ВРЪЗКИ И КОРИДОРИ КАТО:  БУЛ. "ТОДОР КАБЛЕШКОВ" С УЛИЦА СРЕБЪРНА  ,МЕЖДУ  ХЛАДИЛНИКА  И БУЛ.  "Г.М. ДИМИТРОВ", БУЛ. "ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ" С БУЛ. "НИКОЛА ВЪПЦАРОВ"  /ПОДЛЕЗ ПОД ЮЖЕН ПАРК И ПРАВИТЕЛСТВЕНА БОЛНИЦА/, ПРЕСЕЧКАТА НА БУЛ. "ЦАР БОРИС III"  С "ГОРНОБАНСКИ ПЪТ" УШИРЕНИЕ НА ОКОЛОВРЪСТНИЯ ПЪТ ОТ БУЛ. "БЪКСТОН" ДО МАГИСТРАЛА ЛЮЛИН И ОТ МЛАДОСТ ДО ЦАРИГРАДСКО  ШОСЕ.

ГРАДСКИЯТ ТРАНСПОРТ НЕ ОТГОВАРЯ НА  РАЗВИТИЕТО НА ГРАДА, ПО  МНОГО ЛИНИИ - ТРАМВАИ, ТРОЛЕИ И АВТОБУСИ СЕ ДВИЖАТ НАРЯДКО .

ГРЕШКА Е ДА СЕ КУПУВАТ ПОВЕЧЕ ДЪЛГИ /СЪЧЛЕНЕНИ/ ПРЕВОЗНИ СРЕДСТВА, КАТО ПО ТОЗИ НАЧИН  ПРЕМИНАВАТ ПО- НАРЯДКО.

ВИСОКАТА ЦЕНА НА БИЛЕТА ЗА ГРАДСКИЯ ТРАНСПОРТ  НЕ  ОТГОВАРЯ НИТО НА СТАНДАРТА НИ, НИТО НА УСЛУГАТА, ОТБЛЪСКВА ПЪТНИЦИТЕ И УВЕЛИЧАВА ГРАТИСЧИТЕ. УВЕЛИЧИ СЕ  И ПОЛЗВАНЕТО НА ЛИЧНИ АВТОМОБИЛИ, ЗАЩОТО  Е ПО - ЛЕСНО И ПО - ЕВТИНО ОТ  ГРАДСКИЯ ТРАНСПОРТ. ПОСЛЕДНИТЕ КМЕТОВА НА СОФИЯ ЩЕ СЕ ЗАПОМНЯТ С УВЕЛИЧЕНИЕ НА ЦЕНИТЕ - ЗА ТРАНСПОРТ, ЗА ПАРКИРАТЕ, ЗА ТАКСИ. НАЙ- ЧЕСТО СЕ ЧУВАТ ДА СЕ ЗАКАНВАТ И НАЛАГАТ ГЛОБИ ЗА ВСИЧКО. НЕ СЕ Е ЧУЛА ДОБРА  ДУМА  КЪМ СТРОИТЕЛИ И ПРОЕКТАНТИ.
АВТОМОБИЛИТЕ В СОФИЯ СЕ УВЕЛИЧАВАТ, ТОВА Е НЕИЗБЕЖНО, НО НЕ СЕ ПРАВЯТ ОТКРИТИ И ЗАКРИТИ ПАРКИНГИ, А МЕСТА ЗА  ТАКИВА ИМА .

ЕДИНСТВЕНО НОРМАЛНО СЕ ИЗГРАЖДА МЕТРОТО  БЛАГОДАРЕНИЕ НА ПАРИТЕ ИДВАЩЕ ОТ ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ. САМО, ЧЕ ЗА ТОВА  СЕГАШНОТО РЪКОВОДСТВО НА ДЪРЖАВАТА И СОФИЯ НЯМАТ НИКАКВА ЗАСЛУГА. ПРИ ДРУГИ РЪКОВОДСТВА  БЪЛГАРИЯ Е ПРИЕТА В ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ, А МЕТРОТО Е ПРОЕКТИРАНО ПРЕЗ 70-ТЕ ГОДИНИ НА МИНАЛИЯ ВЕК И РАЗВИТИЕТО МУ Е  РЕГУЛЯРНО. РЪКОВОДИТЕЛ НА МЕТРОТО Е ЕДИНСТВЕНИЯ ДОБЪР СПЕЦИАЛИСТ В ОБЩИНАТА ИНЖ. СТОЯН БРАТОЕВ .Напишете вашите отзиви и мнения в нашата страница във Фейсбук ... @VestnikZora
- - -
Четете ни навсякъде във вашия смартфон, таблет или компютър.
- - -
Следете информация за последните новини и анализи във Facebook и Twitter.
...
Източник ZORA NEWS

***************************

***************************

***************************

***************************
Deep BLUE - Резервирай сега - 0888 369 884; E-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

***************************

LUX Bulgaria, вашият онлайн магазин!
За справки и поръчки обадете се на: 0888 369 884 или пишете на лично съобщение
https://www.facebook.com/luxbulgaria1/
***************************


***************************
Искате ли повече приятели? Искате ли повече лайквания? Искате ли повече клиенти? Обадете ни се на телефон: 0888 369 884

Изграждане не личен и корпоративен имидж!

Управление  на социални мрежи, максимални резултати, много приятели, много клиенти! Предлагаме на вашето внимание нашите услуги, Максимизирне на вашите приходи!

Трябва да инвестирате във вашето време? Трябва да сте сигурни във възвращаемостта на вашите инвестиции? Не знаете как да се сдобиете с повече приятели? За това е много важно за вас, вашата фирма да знаете как се управляват правилно социалните медии. Ние ще ви помогнеме, ние знаем как! Ще ви спестиме време и средства. Максимизирайте вашите приходи!

***************************
Професионални счетоводни услуги: 0888 369 884

ПРОФИН – счетоводно обслужване е българска компания която е създадена, за да посрещне нуждите на частните и корпоративните клиенти от целия спектър на счетоводните услуги.
Клиентите ни се доверяват защото:
•    в офиса ни работят много добри професионалисти;
•    предлагаме най-доброто решение за всеки клиент;
•    клиентите ни получават точна, достъпна и разбираема информация за хода на своя бизнес, което им осигурява възможност за взимането на оптимални управленски решения;
•    клиентите ни имат възможност да направят своя избор между пълния пакет услуги за цялостното счетоводно отчитане на абонаментен принцип, до инцидентното отчитане на отделна дейност;
•    информацията към всички възможни институции се подава с електронен подпис;
•    връзката ни с клиентите се осъществява на място в офиса им, в нашия офис или по електронна поща;
•    работното ни време е изцяло съобразено със спецификата на клиентите ни.

***************************

Юридически услуги : 0888 369 884
Предлагаме юридическо обслужване на фирми и на физически лица по време на целия цикъл от подписването на предварителния договор до издаване на нотариалния акт за имота.

Услугите които предлагаме при сделките с недвижими имоти са :

· Проверки за тежести върху имота;
· Проверка на имота по документи;
· Правни консултации;
· Изготвяне на предварителни договори за покупко-продажба на имот;
· Изготвяне на правни становища;
· Изготвяне на различни договори по желание на клиента;
· Участие в преговори при имотни сделки.
· Юридически иммиграционни услуги.

***************************
Недвижими имоти: + 359888 369 884

Предлагаме ви висококачествени имоти, намиращи се на териториите на нови актуални пазари.  Възприемаме се като отговорна и почтена компания, чийто приоритет са индивидуалните потребности на нашите клиенти в областта на недвижимите имоти. Стараем се да разпознаем и удовлетворим всяка от тези нужди, спазвайки както пазарните принципи и високите професионални стандарти, така и етичните правила и норми.

Едно от нашите предимства е умението ни да формираме и развиваме сплотени екипи от силно мотивирани служители и специалисти.

Екипът ни е съставен от образовани млади хора, тясно специализирани в обслужването на териториално отделени райони и отделни видове собственост. Ние разполагаме със собствена информационна система за управление на база-данни от недвижими имоти, което ни позволява да обявяваме и да поддържаме в актуалност голям брой разнородни оферти за търсене и предлагане на недвижими имоти. Моля при интерес към оферта на "LUX BULGARIA" се свържете с консултант на компанията. Ще получите професионална консултация и помощ при закупуване на недвижима собственост.

Информацията, съдържаща се в този сайт не е търговско предложение и не е обвързваща. Всички снимки са компютърно генерирани.

Снимките, скиците, чертежите и другите форми на графично представяне на обектите са представени само с цел онагледяване и могат да се различават от действителните. " LUX BULGARIA" не гарантира и не поема никакви правни задължения или отговорност за точността и пълнотата.

За последна актуализирана информация, моля обръщайте се към офисите и представителствата на компанията.

***************************
Интериорен дизайн: + 359+ 0888 339 963

Интериорният дизайн е нещо повече от изработването на идеен проект. Това е комплексна услуга, която съчетава и придава еднаква тежест както на предварителното планиране, така и на самата работа по реализацията на проекта. Това е комплексен процес, финалът на който е изящен и уютен интериор. Дългогодишният ни опит в дизайна, планирането и реализацията на цялостни интериорни проекти ни дава увереността да гарантираме, че идейният проект и неговата реализация ще отговорят напълно на Вашите очаквания.
***************************