БЛОГ

Вестник ЗОРА - Интересните новини на едно място!


 

Фантасмагориите на един кариерист


Фантасмагориите на един кариерист, Това без съмнение е Спас Гърневски.За резил на Пловдив, негов бивш кмет! Чета какво е казал вчера в официална декларация на ГЕРБ и твърдя, че езикът на омразата е негово любимо чедо.

   

Борисов, Цветанов и кварталната папагалка Караянчева са фалшификаторите!?


Кои са фалшификаторите? Забелязахте ли напоследък каква песен тананикат посредствените герберисти? Песента за фалшивите информации. Разбира се, че този акъл не е от Борисов, най-малко пък от Цветанов или кварталната папагалка Караянчева. Тя дори, когато е на председателската трибуна в парламента, се държи така, сякаш е в Кърджалийско квартално кафене.

   

Защо в Северна Корея? Защо не в Китай!?


Посредствени типове в ГЕРБ, които някога са се натягали да стават членове на БКП, се пенят от депутатската трибуна и пращат БСП в…Северна Корея.

   

А къде са нашите права???


•  Фейсбук изтри тази статия!!! ... добре дошли във ФАШИЗМА!!! ...била против правилата на "Комуната"!
•  ЗА ЕВРОПЕСКАТА КОЛЕКТИВНА ПОЛИТИЧЕСКА ЛУДОСТ

   

Мутрата Борисов, глупакът Цветанов, идиотът Плевнелиев и неестествено глупавата БСП! За Радев не става дума!


Естествената мутра Борисов, естественият глупак Цветан Цветанов, естественият идиот Росен Плевнелиев и неестествено глупавата БСП!?... За президента Радев не става дума...

   

Лигави актриси след трийсет години си спомниха, че били…изнасилвани


Как приятно вспомнить! Това се отнася за тези лигави актриси, които след трийсет години!!! си спомниха, че били…изнасилвани. Изнасилвани били от продуцента Харви Уайнстийн.

   

Медийните лъжи на ШАЙКАТА!


•  Георги Марков – дето беше конституционен съдия, а не подписа Кноституцията: “Меркел, щом види Боридов, цъфва. Щом се капична с проблеми на кръвното, Меркел всеки ден му се обаждаше да го следи.”
•  Лично чух по Диче Веле (на немски) какдиктора каза с презрение: "А в ориенталска България на изборите спечели бившия пазач на бившия диктатор"!

   

ТОЛКОВА ИМ БЕШЕ БУТАФОРЕН ПРОТЕСТА, ЧЕ ЕДИН ДЪЖД И ЩЕ ИЗТЕЧЕ В КАНАЛА. ВСЪЩНОСТ И БЕЗ ДЪЖД ИЗТЕЧЕ


Цял ден си мисля за протеста на журналистите и се нещо ми убягва от нелепицата на този акт.

   

Колеги, колко сте жалки в слугинажа си!

•  Колеги, жал ми е за вас!
•  Искам да ви съчувствам, искам да ви браня, но една истина ме стяга за гърлото: видяхте ли докъде я докарахте със слугинското си поведение? С колениченето и словословието на Борисов?

   

Карасуджуците възстанаха!


Ще се опитам да ви направя свидетели на един задочен спор между мен и госпожа Цвета Караянчева (Суджукът от женски пол на област Кърджали).

   

УСЕЩАТЕ ЛИ ,ЧЕ ТОЗИ ЧОВЕК НЕ МОЖЕ ДА ВИ БЪДЕ ВОДАЧ.


УСЕЩАТЕ ЛИ ,ЧЕ НОВА СМЯНА ОТ НЕКАДЪРНИЦИ ИСКА ДА СЕ ВЪЗПОЛЗВА ОТ ВАС И ДА СЕ НАМЕСТИ ВЪВ ВЛАСТТА.
УСЕЩАТЕ ЛИ ,ЧЕ НЕ ВИ ПРЕДЛАГАТ НИЩО КАТО РЕШЕНИЕ НА ВАШИТЕ РЕАЛНИ ПРОБЛЕМИ.

   

Вие срам нямате, но нас ни е срам от вас!


"Имам опит за позицията, която ще заемам" - това заяви в началото на май настоящият външен министър Екатерина Захариева. Убедена съм, че ще се съгласите - до ден днешен мултифункционалната Захариева (която смени доста министерски кресла) ни го доказва.

   

Срамуваме се, че сме бедни и гладни, а не се срамуваме за това, че чужди компании изнасят най-скъпата валута от земята ни - златото ни и просто гледаме безучастно?!?


Срамуваме се ако случайно някой разбере, че сме земеделци и храним семейството си с истинска, животворна храна, но не се срамуваме да сме електорат - или с друга дума: статистика?!?

   

Забравено Обещание


Ръководството на  Столична Община София /СОС/, начело с кмета - учителката по руски език (???) Йорданка Фандъкова, заради строителството на метрото, пренасочи трамвай №6 от петте кьошета, вместо към Лозенец, към квартал Иван Вазов.

   

Кой некадърник управлява София???


•  Писмо на възмутени граждани до Патрашкова и кметицата
•  Уродливо е учителка  да е кмет на двумилионен град.
•  Но така постъпват диктаторите - назначават по- неуки от тях.
•  Самият  той е погрешно  начело на държвата България.

   

Втори шанс: Повторението


Има два вида хора: едните са изкоренили чувството си за вяра и не се доверяват на никого; другите са го запазили и развили до степен на глупост. Аз съм от вторите.

   

Еретични мисли

•  Когато кажем "Ние сме дали..", следва да кажем и малко повече. Така, за пояснение. Важно е. Сътворението на азбуката тогава е било политика, обединение, налагане на държавност. Но то не е наложено от българския народ, а върху него. Наложено е от княз Борис I, византийския император и папите. И както е казано в Библията - "И видя, че е добро...". И много народ прогледна и прописа, та получи просвещение. Включително и Русия. Дали е искано, желано от тогавашните народи, това е друг въпрос. Но е наложено и в крайна сметка прието.

   

Безмозъчни "журналисти" ръсят простотии през екрана


Идва лято. Лудостта почва да напира в мен заедно със Слънцето..... а Ани Цолова пак е на екрана .......... и с всяко изминало предаване ставаш все по-тъпа, нахална и безлична.

   

Куха, куха до непоносимост


Eкатерина Захариева е стопроцентово олицетворение на "умните и красивите"

   

Как се изгавриха с патриотите!


Кефи ме как тариката Борисов се изгаври с Патриотите. Точно както го направи с Реформаторите, и ще го направи с всеки тъпунгер, дето се залепи за него и си мисли, че може да му е "партньор".

   

Мазохизмът на един смачкан народ


Вече е ясно дори и на бай Иван от габровското село Торбалъжи: ГЕРБ и ОП са единодушни - увеличение на пенсиите и минималната работна заплата няма да стане.

   

Парламентът без Цецка е все едно шопска салата без сирене!


•  Похвата на Борисов - употребява и захвърля!
•  Борисов, какво направи с мамата? Имам предвид с мамата на България, както я наричаше преди масовия народен вот да й тегли една мама по чирпански на президентските избори!

   

Бурканчето на Господ

Съвет, какво да направите през първите дни на новата година.

•  Това е, просто е.
•  Толкова много неща не зависят от личната ни воля!

   

Няма да се успокоят докато не вдигнат война и налочат с кръв!


•  19 -ТИ ДЕКЕМВРИ 2016 ГОДИНА – ПРЕЛОМНА ДАТА В БЪДЕЩАТА ИСТОРИЯ!
•  НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ ТОВА! ИГРАТА, УВАЖАЕМИ, НЕ Е ПО ВАШИТЕ МУТРЕНСКИ ИЗМЕРЕНИЯ
•  Партията на войната - днес се опита да запали Третата Световна Война - Украйна, Турция, Германия, Белгия , Йордания, Щатите ...
•  Няма да се успокоят докато не вдигнат война и налочат с кръв!

   

More Articles...

Page 1 of 4