БЛОГ

Вестник ЗОРА - Интересните новини на едно място!


 

УСЕЩАТЕ ЛИ ,ЧЕ ТОЗИ ЧОВЕК НЕ МОЖЕ ДА ВИ БЪДЕ ВОДАЧ.


УСЕЩАТЕ ЛИ ,ЧЕ НОВА СМЯНА ОТ НЕКАДЪРНИЦИ ИСКА ДА СЕ ВЪЗПОЛЗВА ОТ ВАС И ДА СЕ НАМЕСТИ ВЪВ ВЛАСТТА.
УСЕЩАТЕ ЛИ ,ЧЕ НЕ ВИ ПРЕДЛАГАТ НИЩО КАТО РЕШЕНИЕ НА ВАШИТЕ РЕАЛНИ ПРОБЛЕМИ.

   

Вие срам нямате, но нас ни е срам от вас!


"Имам опит за позицията, която ще заемам" - това заяви в началото на май настоящият външен министър Екатерина Захариева. Убедена съм, че ще се съгласите - до ден днешен мултифункционалната Захариева (която смени доста министерски кресла) ни го доказва.

   

Срамуваме се, че сме бедни и гладни, а не се срамуваме за това, че чужди компании изнасят най-скъпата валута от земята ни - златото ни и просто гледаме безучастно?!?


Срамуваме се ако случайно някой разбере, че сме земеделци и храним семейството си с истинска, животворна храна, но не се срамуваме да сме електорат - или с друга дума: статистика?!?

   

Забравено Обещание


Ръководството на  Столична Община София /СОС/, начело с кмета - учителката по руски език (???) Йорданка Фандъкова, заради строителството на метрото, пренасочи трамвай №6 от петте кьошета, вместо към Лозенец, към квартал Иван Вазов.

   

Кой некадърник управлява София???


•  Писмо на възмутени граждани до Патрашкова и кметицата
•  Уродливо е учителка  да е кмет на двумилионен град.
•  Но така постъпват диктаторите - назначават по- неуки от тях.
•  Самият  той е погрешно  начело на държвата България.

   

Втори шанс: Повторението


Има два вида хора: едните са изкоренили чувството си за вяра и не се доверяват на никого; другите са го запазили и развили до степен на глупост. Аз съм от вторите.

   

Еретични мисли

•  Когато кажем "Ние сме дали..", следва да кажем и малко повече. Така, за пояснение. Важно е. Сътворението на азбуката тогава е било политика, обединение, налагане на държавност. Но то не е наложено от българския народ, а върху него. Наложено е от княз Борис I, византийския император и папите. И както е казано в Библията - "И видя, че е добро...". И много народ прогледна и прописа, та получи просвещение. Включително и Русия. Дали е искано, желано от тогавашните народи, това е друг въпрос. Но е наложено и в крайна сметка прието.

   

Безмозъчни "журналисти" ръсят простотии през екрана


Идва лято. Лудостта почва да напира в мен заедно със Слънцето..... а Ани Цолова пак е на екрана .......... и с всяко изминало предаване ставаш все по-тъпа, нахална и безлична.

   

Куха, куха до непоносимост


Eкатерина Захариева е стопроцентово олицетворение на "умните и красивите"

   

Как се изгавриха с патриотите!


Кефи ме как тариката Борисов се изгаври с Патриотите. Точно както го направи с Реформаторите, и ще го направи с всеки тъпунгер, дето се залепи за него и си мисли, че може да му е "партньор".

   

Мазохизмът на един смачкан народ


Вече е ясно дори и на бай Иван от габровското село Торбалъжи: ГЕРБ и ОП са единодушни - увеличение на пенсиите и минималната работна заплата няма да стане.

   

Парламентът без Цецка е все едно шопска салата без сирене!


•  Похвата на Борисов - употребява и захвърля!
•  Борисов, какво направи с мамата? Имам предвид с мамата на България, както я наричаше преди масовия народен вот да й тегли една мама по чирпански на президентските избори!

   

Бурканчето на Господ

Съвет, какво да направите през първите дни на новата година.

•  Това е, просто е.
•  Толкова много неща не зависят от личната ни воля!

   

Няма да се успокоят докато не вдигнат война и налочат с кръв!


•  19 -ТИ ДЕКЕМВРИ 2016 ГОДИНА – ПРЕЛОМНА ДАТА В БЪДЕЩАТА ИСТОРИЯ!
•  НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ ТОВА! ИГРАТА, УВАЖАЕМИ, НЕ Е ПО ВАШИТЕ МУТРЕНСКИ ИЗМЕРЕНИЯ
•  Партията на войната - днес се опита да запали Третата Световна Война - Украйна, Турция, Германия, Белгия , Йордания, Щатите ...
•  Няма да се успокоят докато не вдигнат война и налочат с кръв!

   

ДОБРЕ, ЧЕ НЕ БЯХ НА МЯСТОТО НА ГЕН. РАДЕВ! КАКВО ЩЯХТЕ ДА ЧУЕТЕ, „ОБИДЕНИТЕ“, БЕДНА ВИ Е ФАНТАЗИЯТА!

„Остава ви още една седмица!“

Това е „обидната фраза“ на президента ген. Румен Радев, която накара присъдружните на ГЕРБ Групировката да „се обидят“, въх, мари, майко…

   

ДаЙ България в стил "Работнически Дело"


Десницата на коафьорите с либерална нагласа

   

Добре че беше той да ни опраи


БОНЕВ КЪМ БОРИСОВ: БОЙКО, ДА ТЕ СВЕТНА, НЕ ТИ СЕ ПОЛУЧИ.

   

Разрушителната сила на Бай Х*й


Когато Борисов се замеси в геополитически въпроси, винаги очаквам светът внезапно да свърши или вселената да избухне в пламъци.

   

Бъчварова, професионален лъжец!


•  Наша емигрантка разпердушини Бъчварова: Нямате куража да признаете, че ние бягаме от Вас и без война!
•  И ние сме като бежанците

   

Властта защитава мафията!


СЛУЧАЯТ - ВИДИН.... Казвам се Здравко Недев - бивш служител на Специализирано Тактическо Звено за Бързи Действия при ОД на МВР-Враца, и член на еденица за специални операции от 15 верни колеги, които ,,Велики умове ” от Министерството решиха да премахнат, и закрият като служба, и то с приоритетен обект в района, като АЕЦ-Козлодуй.

   

Портних, кой ти даде право да се разпореждаш с чуждо имущество! Бай х.й ли?


Поводът да напиша тези редове е прочетеното във вестника Ви на 03.10.2016г., че самозвания кмет на Варна - Портних не е разрешил на ген. Радев да се срещне с граждани.

   

Писмо до жена ми, за която сякаш вече не съществувам


Tи ме плени веднага щом се запознахме. Беше неустоимо привлекателна и страшно независима, светеше по-силно от всеки друг в стаята. Никога не бях срещал жена като теб.

   

Палячовщини: Провинциалът Плевнелиев поучава Велика Британия


Както се очакваше, телевизиите не се справиха и с Брекзит-а. И Господ да мине случайно през България, те и това ще проспят, пише във Фейсбук страницата си Кеворк Кеворкян.

   

Психическото състояние на оскотелите български граждани, доведени до оцеляване чрез събуждането на животински инстинкти в тях


Открито писмо към професор Людмил Георгиев, в отговор на отправено към мен, чрез медия, предложение за участие в президентските избори

   

More Articles...

Page 1 of 3