ШАЙКАТА - Скандали, скандали, скандали ...

Вестник ЗОРА - Интересните новини на едно място!


 

ШАЙКАТА - Скандали, скандали, скандали ...


•  Искам да изкажа възмущението си от коментара на ситуацията в сутрешния блок на БТВ.
•  Кой е Н. Ненчев, продажник без професия, политически фигурант, дори не фигура, човек без морал, клиент на прокуратурата и съда. Кой е той, че да му се предоставя национален ефир в най-гледаното време без възможност за реакция.

Кой е той, че да укорява пилотите и да иска арестуването и разпитването им. Арестуване за какво? За това, че са се почувствали неуверени, стресирани, здравословно неподготвени за полети. Кой ги доведе до това състояние? Години наред такива като него им съсипваха здравето и нервите с безхаберие и безумни решения. Години наред тези пилоти летят на предела. През тези години всеки един, поне веднъж се е сблъсквал със смъртта, заради негодна техника и се е измъквал от нея само и единствено благодарение на собствените си качества. Кой е той, че да упреква генералите за това, че са спрели полетите. Тези генерали са отговорни български офицери, които знаят какви могат да бъдат последствията, знаят цената на човешкия живот, защото са преживявали загуби на хора и са носили и носят отговорности.
Кои са тези, които говорят за пуч и бунт? Това са хората, които системно убиваха идеалите, надеждите, мотивацията на младите пилоти, това са изключително некадърните и неграмотни политици, измислени експерти и комисии. И вместо да ги обругават и заплашват, трябва да помислят как да им окажат морална и психологическа подкрепа за да преодолеят натрупалото се напрежение, разочарование и недоверие.
Тези пилоти са достойни за уважение млади хора, които с цената на собственото си здраве и с риск за живота си работят за националната сигурност и защитават суверенитета на държавата ни. Те заслужават нашето възхищение и нашата пълна подкрепа.
*****
Депутатите отказваха да се качват в "старите" автомобили на парламента, с аргумента, че са опасни и си гласуваха покупката на нови мерцедеси и беемвета...
Твърдо подкрепям протеста...
*****
Май този министър ще излезе по-тъп и от Ненчев
Онзи поне по@баваше в МО разни актриси и проститутки
*****
СЛУШАЙТЕ САМО ПРОФЕСИОНАЛИСТИТЕ...!
.
Винаги съм се чудил на обилната логорея на политици и журналисти, когато се опитват да обяснят и докажат необясними и недоказуеми тези, в които самите те не си вярват...
- най-са ми интересни, когато накрая притихнат и с едно изречение кажат ИСТИНАТА...:
- "...цялата отговорност носи не министърът, а шефът на ВВС и този на "Граф Игнатиево", допълват пред ПИК военни...."
.разбитата ни и демотивирана арми, от последните 10 години, са...:
- Трите правителства на Бойко Борисов...!
Защото:
Министрите на отбраната Му лъжат съюзниците ни, че армията ни е боеготова и не планират разходи за армията по стандартите на НАТО...!!!
- Минимален нальот за пилотите по "нато"- стандарт - 180 часа...!
- Максимален нальот в България
Виновни за - 30 часа...!?!?
(Година-две с малък нальот може, но се губи опита, затова за да не бъде пилота "весел самоубиец", са нужни годишно поне 80 часа... Това е ПРАВИЛО в целия свят...!!!)
.
Щом НОСЕЩИЯ ОТГОВОРНОСТ, И КОМПЕТЕНТЕН ПРОФЕСИОНАЛИСТ каже, че неща не трябва да се прави... ТО НЕ СЕ ПРАВИ, независимо от мечтанията на политиците и журналистите, още по-малко тези на АГЕНТИТЕ НА ЧУЖДИ РАЗУЗНАВАНИЯ И МЕСТНИТЕ КОРУМПЕТА...!!!
*****

- - -
Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук" на ГРУПА - БЪЛГАРСКИ ПЕЧАТ!
Напиши своето мнение, коментар, качи снимка!

- - -
Четете ни навсякъде във вашия смартфон, таблет или компютър.
- - -
Следете информация за последните новини и анализи във Facebook и Twitter.
...
Източник ZORA NEWS

***************************

LUX Bulgaria, вашият онлайн магазин!
За справки и поръчки обадете се на: 0888 369 884 или пишете на лично съобщение
https://www.facebook.com/luxbulgaria1/
***************************
Deep BLUE - Резервирай сега - 0888 369 884
E-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

***************************


***************************
Искате ли повече приятели? Искате ли повече лайквания? Искате ли повече клиенти? Обадете ни се на телефон: 0888 369 884

Изграждане не личен и корпоративен имидж!

Управление  на социални мрежи, максимални резултати, много приятели, много клиенти! Предлагаме на вашето внимание нашите услуги, Максимизирне на вашите приходи!

Трябва да инвестирате във вашето време? Трябва да сте сигурни във възвращаемостта на вашите инвестиции? Не знаете как да се сдобиете с повече приятели? За това е много важно за вас, вашата фирма да знаете как се управляват правилно социалните медии. Ние ще ви помогнеме, ние знаем как! Ще ви спестиме време и средства. Максимизирайте вашите приходи!

***************************
Професионални счетоводни услуги: 0888 369 884

ПРОФИН – счетоводно обслужване е българска компания която е създадена, за да посрещне нуждите на частните и корпоративните клиенти от целия спектър на счетоводните услуги.
Клиентите ни се доверяват защото:
•    в офиса ни работят много добри професионалисти;
•    предлагаме най-доброто решение за всеки клиент;
•    клиентите ни получават точна, достъпна и разбираема информация за хода на своя бизнес, което им осигурява възможност за взимането на оптимални управленски решения;
•    клиентите ни имат възможност да направят своя избор между пълния пакет услуги за цялостното счетоводно отчитане на абонаментен принцип, до инцидентното отчитане на отделна дейност;
•    информацията към всички възможни институции се подава с електронен подпис;
•    връзката ни с клиентите се осъществява на място в офиса им, в нашия офис или по електронна поща;
•    работното ни време е изцяло съобразено със спецификата на клиентите ни.

***************************

Юридически услуги : 0888 369 884
Предлагаме юридическо обслужване на фирми и на физически лица по време на целия цикъл от подписването на предварителния договор до издаване на нотариалния акт за имота.

Услугите които предлагаме при сделките с недвижими имоти са :

· Проверки за тежести върху имота;
· Проверка на имота по документи;
· Правни консултации;
· Изготвяне на предварителни договори за покупко-продажба на имот;
· Изготвяне на правни становища;
· Изготвяне на различни договори по желание на клиента;
· Участие в преговори при имотни сделки.
· Юридически иммиграционни услуги.

***************************
Недвижими имоти: + 359888 369 884

Предлагаме ви висококачествени имоти, намиращи се на териториите на нови актуални пазари.  Възприемаме се като отговорна и почтена компания, чийто приоритет са индивидуалните потребности на нашите клиенти в областта на недвижимите имоти. Стараем се да разпознаем и удовлетворим всяка от тези нужди, спазвайки както пазарните принципи и високите професионални стандарти, така и етичните правила и норми.

Едно от нашите предимства е умението ни да формираме и развиваме сплотени екипи от силно мотивирани служители и специалисти.

Екипът ни е съставен от образовани млади хора, тясно специализирани в обслужването на териториално отделени райони и отделни видове собственост. Ние разполагаме със собствена информационна система за управление на база-данни от недвижими имоти, което ни позволява да обявяваме и да поддържаме в актуалност голям брой разнородни оферти за търсене и предлагане на недвижими имоти. Моля при интерес към оферта на "LUX BULGARIA" се свържете с консултант на компанията. Ще получите професионална консултация и помощ при закупуване на недвижима собственост.

Информацията, съдържаща се в този сайт не е търговско предложение и не е обвързваща. Всички снимки са компютърно генерирани.

Снимките, скиците, чертежите и другите форми на графично представяне на обектите са представени само с цел онагледяване и могат да се различават от действителните. " LUX BULGARIA" не гарантира и не поема никакви правни задължения или отговорност за точността и пълнотата.

За последна актуализирана информация, моля обръщайте се към офисите и представителствата на компанията.

***************************
Интериорен дизайн: + 359+ 0888 339 963

Интериорният дизайн е нещо повече от изработването на идеен проект. Това е комплексна услуга, която съчетава и придава еднаква тежест както на предварителното планиране, така и на самата работа по реализацията на проекта. Това е комплексен процес, финалът на който е изящен и уютен интериор. Дългогодишният ни опит в дизайна, планирането и реализацията на цялостни интериорни проекти ни дава увереността да гарантираме, че идейният проект и неговата реализация ще отговорят напълно на Вашите очаквания.
***************************