С нечленоразделни звуци от милиционерските курсове до "голямата политика"

Вестник ЗОРА - Интересните новини на едно място!


 

С нечленоразделни звуци от милиционерските курсове до "голямата политика"

•  Говори се за някакви си 6 млрд'чета де се усвоят по Европрограми и да се разпределщт/приберат
•  Дълбоко гримирания иска да изгони Българите от Франция? (а Французите наистина ни ненавиждат, личен опит на редактора)
•  Виртуалните фрегати както в мокрите сънища да палячото Паси?
•  Да се погушка в прегръдките на един огромен, потен Балкански субект?
•  Та, за какво дойде Макрон в България да се срещне тет-а-тет с ИД министър-председателя ни?

Или как Вождът „говорил“ с Макрон насаме (с някакви нечленоразделни звуци, които и ние родените Българи не разбрахме), макар че нито Борисов знае френски (нито Български), нито Макрон – български. Е, ако изключим, разбира се, традиционните Борисови „бисери“ за това как всички българи говорят „парле ву франсе“.

И колкото повече бг. медиите ни заливат със словесна плява, толкова по-мъгляви стават истинските цели на посещението на Макрон. Защото България не е страна, от която зависи нещо в европейската политика или икономика. А за да се вдигне президентът на Франция да дойде у нас, и то в отпускарско време, значи има някаква важна причина.

„Вездесъщият“ и ненаучил нищо през годините на прехода палячо Соломон Паси се изцепи, че „новото“ лице на Франция дошъл, за да ни даде да правим бойни кораби. И че така сме щели да забогатеем много бързо. Но работата е там, че ние от почти 30 години не сме правили никакви кораби. Да не говорим пък за военни такива.

Ето го проблема: Френски и други западни фирми регистрират клонове в България и наемат във фирмите си много по-евтините за тях български работници. Това, естествено води до намаляване на работни места във Франция. Както и до намаляване на заплащането на френските работници. Засега най-засегнатата от българските трудещи се френска работна прослойка е тази на тираджиите. Но утре българските и източноевропейски работници може да засегнат и други западняшки браншове. Защото убиването на източноевропейските икономики  навремето, сега играе лоша шега на Запада. Заляха го останалите без работа в държавите си гастербайтери.

Ето защо, според глобалиста Макрон, в този случай вече не може да се говори за свободно движение на хора и капитали. Според него, това е нещо много лошо и се нарича „социален дъмпинг“. С други думи, когато западни стоки и работници трябва да дойдат в България, това е „свободно движение“. Когато обаче български стоки или, не дай си Боже, работници, трябва да отидат на Запад, макар и временно, тогава изобщо не става дума за  „свободно движение на хора и капитали“, а за „социален дъмпинг“. Тук двойният стандарт е видим и с просто око. Но, както казват гърците, това, което е позволено на Зевс, не е позволено на простосмъртните.

И така Зевс- Макрон идва да ликвидира този „социален дъмпинг“.

Как обаче ще го направи?


Ами много просто: Еманюелчо пристига в България и нарежда на правителството „Борисов-3=0“ познайте какво? С различни подзаконови хватки да принуди, засега само френските фирми, които наемат българи за тираджии,  да плащат на местните работници колкото на техните френски колеги. Което на практика означава, че Макрон иска от Борисов да отнеме препитанието на десетки хиляди българи, работещи като шофьори на тирове. Защото от кой зор една френска фирма ще наема българи, ако трябва да им плаща като на французи?

Другата замаскирана цел на Макрон е лансираното за кой ли път сатанинско желание на Запада да ни вкара в Шенген. Да ликвидира лева. И да го замени с евро. Което окончателно ще доунищожи едва кретащата българска икономика. За останалото на територията на България население, което ще обеднее вече катастрофално, пък изобщо да не споменаваме.

Показателно е, че мейнстриймовските български медии говорят за Шенген като за някаква голяма победа. Само че пропускат да добавят, че „победата“ ще е за Запада. А сломеният ще е българският народ.

Показателно е, че сега, отново както при приемането ни в ЕС и НАТО, никой от властимащите не говори за референдум. Защото влизането в Шенген е много сериозен въпрос. Той ще удари по джоба всички български граждани. Но Борисов отново иска да ни вкара в този следващ ад тихомълком. През задния вход. Без да пита хората.

 Напишете вашите отзиви и мнения в нашата страница във Фейсбук ... @VestnikZora
- - -
Четете ни навсякъде във вашия смартфон, таблет или компютър.
- - -
Следете информация за последните новини и анализи във Facebook и Twitter.
...
Източник ZORA NEWS

***************************

***************************

***************************

***************************
Deep BLUE - Резервирай сега - 0888 369 884; E-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

***************************

LUX Bulgaria, вашият онлайн магазин!
За справки и поръчки обадете се на: 0888 369 884 или пишете на лично съобщение
https://www.facebook.com/luxbulgaria1/
***************************


***************************
Искате ли повече приятели? Искате ли повече лайквания? Искате ли повече клиенти? Обадете ни се на телефон: 0888 369 884

Изграждане не личен и корпоративен имидж!

Управление  на социални мрежи, максимални резултати, много приятели, много клиенти! Предлагаме на вашето внимание нашите услуги, Максимизирне на вашите приходи!

Трябва да инвестирате във вашето време? Трябва да сте сигурни във възвращаемостта на вашите инвестиции? Не знаете как да се сдобиете с повече приятели? За това е много важно за вас, вашата фирма да знаете как се управляват правилно социалните медии. Ние ще ви помогнеме, ние знаем как! Ще ви спестиме време и средства. Максимизирайте вашите приходи!

***************************
Професионални счетоводни услуги: 0888 369 884

ПРОФИН – счетоводно обслужване е българска компания която е създадена, за да посрещне нуждите на частните и корпоративните клиенти от целия спектър на счетоводните услуги.
Клиентите ни се доверяват защото:
•    в офиса ни работят много добри професионалисти;
•    предлагаме най-доброто решение за всеки клиент;
•    клиентите ни получават точна, достъпна и разбираема информация за хода на своя бизнес, което им осигурява възможност за взимането на оптимални управленски решения;
•    клиентите ни имат възможност да направят своя избор между пълния пакет услуги за цялостното счетоводно отчитане на абонаментен принцип, до инцидентното отчитане на отделна дейност;
•    информацията към всички възможни институции се подава с електронен подпис;
•    връзката ни с клиентите се осъществява на място в офиса им, в нашия офис или по електронна поща;
•    работното ни време е изцяло съобразено със спецификата на клиентите ни.

***************************

Юридически услуги : 0888 369 884
Предлагаме юридическо обслужване на фирми и на физически лица по време на целия цикъл от подписването на предварителния договор до издаване на нотариалния акт за имота.

Услугите които предлагаме при сделките с недвижими имоти са :

· Проверки за тежести върху имота;
· Проверка на имота по документи;
· Правни консултации;
· Изготвяне на предварителни договори за покупко-продажба на имот;
· Изготвяне на правни становища;
· Изготвяне на различни договори по желание на клиента;
· Участие в преговори при имотни сделки.
· Юридически иммиграционни услуги.

***************************
Недвижими имоти: + 359888 369 884

Предлагаме ви висококачествени имоти, намиращи се на териториите на нови актуални пазари.  Възприемаме се като отговорна и почтена компания, чийто приоритет са индивидуалните потребности на нашите клиенти в областта на недвижимите имоти. Стараем се да разпознаем и удовлетворим всяка от тези нужди, спазвайки както пазарните принципи и високите професионални стандарти, така и етичните правила и норми.

Едно от нашите предимства е умението ни да формираме и развиваме сплотени екипи от силно мотивирани служители и специалисти.

Екипът ни е съставен от образовани млади хора, тясно специализирани в обслужването на териториално отделени райони и отделни видове собственост. Ние разполагаме със собствена информационна система за управление на база-данни от недвижими имоти, което ни позволява да обявяваме и да поддържаме в актуалност голям брой разнородни оферти за търсене и предлагане на недвижими имоти. Моля при интерес към оферта на "LUX BULGARIA" се свържете с консултант на компанията. Ще получите професионална консултация и помощ при закупуване на недвижима собственост.

Информацията, съдържаща се в този сайт не е търговско предложение и не е обвързваща. Всички снимки са компютърно генерирани.

Снимките, скиците, чертежите и другите форми на графично представяне на обектите са представени само с цел онагледяване и могат да се различават от действителните. " LUX BULGARIA" не гарантира и не поема никакви правни задължения или отговорност за точността и пълнотата.

За последна актуализирана информация, моля обръщайте се към офисите и представителствата на компанията.

***************************
Интериорен дизайн: + 359+ 0888 339 963

Интериорният дизайн е нещо повече от изработването на идеен проект. Това е комплексна услуга, която съчетава и придава еднаква тежест както на предварителното планиране, така и на самата работа по реализацията на проекта. Това е комплексен процес, финалът на който е изящен и уютен интериор. Дългогодишният ни опит в дизайна, планирането и реализацията на цялостни интериорни проекти ни дава увереността да гарантираме, че идейният проект и неговата реализация ще отговорят напълно на Вашите очаквания.
***************************