Рухани: "Тръмп не може да анулира договора"!

Вестник ЗОРА - Интересните новини на едно място!


 

Рухани: "Тръмп не може да анулира договора"!


Рухани заяви, че САЩ нямат шанс да анулират сами сделката

Президентът на Иран Хасан Рухани предупреди, че САЩ не могат да анулират едностранно сделката за иранската ядрена програма, тъй като тя не е сключена само между Вашингтон и Техеран.

"Нито един президент не може да отмени международно споразумение, което бива подкрепяно от ООН. Това не е договор между Иран и САЩ, не може да бъде разтрогнат", заяви Рухани в официално обръщение, излъчено по телевизия "Прес ТВ". Той допълни също така, че страната му ще продължи сътрудничеството си с Международна агенция за атомна енергия (МААЕ) в рамката на международното право.

Както БГНЕС припомня по-рано днес американският президент Доналд Тръмп обяви, че американската администрация е готова да излезе във всеки един момент от иранското споразумение, ако не успее да договори нови условия по него.

„В случай, че на нас не ни се отдаде възможност да достигнем до решение…, действието на споразумението ще бъде прекратено. То се намира под постоянно преразглеждане“, каза държавният глава и допълни, че решението за излизането от договора може да бъде взето във всеки един момент.

По думите му той е поръчал на своята администрация, заедно с Конгреса, да разгледа възможностите за коригиране на дефектите споразумението между Техеран и групата „5+1“ (САЩ, Русия, Великобритания, Китай, Франция и Германия) от 2015 г.

„Обявявам, че ние не можем и не трябва да сертифицираме (изпълнението на договора). Ние няма да продължим да следваме този път, който води към още повече тероризъм, насилие. По тази причина аз поръчах на моята администрация да работи в тесни връзки с Конгреса и нашите съюзници, за да се справят с много сериозните пропуски в договора“, предупреди той.

„Както видяхме при Северна Корея, колкото повече игнорираме заплахата, толкова по-рязка става тя“, допълни още Тръмп.

Позицията на САЩ обаче беше посрещната с неодобрение от Германия, Франция, Русия, Великобритания, които отказаха да подкрепят стратегията на Тръмп. За момента от групата „5+1“ единствено Китай не е излязъл с официално становище по въпроса.

Техеран / Иран

- - -
Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук" на ГРУПА - БЪЛГАРСКИ ПЕЧАТ!
Напиши своето мнение, коментар, качи снимка!

- - -
Четете ни навсякъде във вашия смартфон, таблет или компютър.
- - -
Следете информация за последните новини и анализи във Facebook и Twitter.
...
Източник ZORA NEWS

***************************

LUX Bulgaria, вашият онлайн магазин!
За справки и поръчки обадете се на: 0888 369 884 или пишете на лично съобщение
https://www.facebook.com/luxbulgaria1/
***************************
Deep BLUE - Резервирай сега - 0888 369 884
E-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

***************************


***************************
Искате ли повече приятели? Искате ли повече лайквания? Искате ли повече клиенти? Обадете ни се на телефон: 0888 369 884

Изграждане не личен и корпоративен имидж!

Управление  на социални мрежи, максимални резултати, много приятели, много клиенти! Предлагаме на вашето внимание нашите услуги, Максимизирне на вашите приходи!

Трябва да инвестирате във вашето време? Трябва да сте сигурни във възвращаемостта на вашите инвестиции? Не знаете как да се сдобиете с повече приятели? За това е много важно за вас, вашата фирма да знаете как се управляват правилно социалните медии. Ние ще ви помогнеме, ние знаем как! Ще ви спестиме време и средства. Максимизирайте вашите приходи!

***************************
Професионални счетоводни услуги: 0888 369 884

ПРОФИН – счетоводно обслужване е българска компания която е създадена, за да посрещне нуждите на частните и корпоративните клиенти от целия спектър на счетоводните услуги.
Клиентите ни се доверяват защото:
•    в офиса ни работят много добри професионалисти;
•    предлагаме най-доброто решение за всеки клиент;
•    клиентите ни получават точна, достъпна и разбираема информация за хода на своя бизнес, което им осигурява възможност за взимането на оптимални управленски решения;
•    клиентите ни имат възможност да направят своя избор между пълния пакет услуги за цялостното счетоводно отчитане на абонаментен принцип, до инцидентното отчитане на отделна дейност;
•    информацията към всички възможни институции се подава с електронен подпис;
•    връзката ни с клиентите се осъществява на място в офиса им, в нашия офис или по електронна поща;
•    работното ни време е изцяло съобразено със спецификата на клиентите ни.

***************************

Юридически услуги : 0888 369 884
Предлагаме юридическо обслужване на фирми и на физически лица по време на целия цикъл от подписването на предварителния договор до издаване на нотариалния акт за имота.

Услугите които предлагаме при сделките с недвижими имоти са :

· Проверки за тежести върху имота;
· Проверка на имота по документи;
· Правни консултации;
· Изготвяне на предварителни договори за покупко-продажба на имот;
· Изготвяне на правни становища;
· Изготвяне на различни договори по желание на клиента;
· Участие в преговори при имотни сделки.
· Юридически иммиграционни услуги.

***************************
Недвижими имоти: + 359888 369 884

Предлагаме ви висококачествени имоти, намиращи се на териториите на нови актуални пазари.  Възприемаме се като отговорна и почтена компания, чийто приоритет са индивидуалните потребности на нашите клиенти в областта на недвижимите имоти. Стараем се да разпознаем и удовлетворим всяка от тези нужди, спазвайки както пазарните принципи и високите професионални стандарти, така и етичните правила и норми.

Едно от нашите предимства е умението ни да формираме и развиваме сплотени екипи от силно мотивирани служители и специалисти.

Екипът ни е съставен от образовани млади хора, тясно специализирани в обслужването на териториално отделени райони и отделни видове собственост. Ние разполагаме със собствена информационна система за управление на база-данни от недвижими имоти, което ни позволява да обявяваме и да поддържаме в актуалност голям брой разнородни оферти за търсене и предлагане на недвижими имоти. Моля при интерес към оферта на "LUX BULGARIA" се свържете с консултант на компанията. Ще получите професионална консултация и помощ при закупуване на недвижима собственост.

Информацията, съдържаща се в този сайт не е търговско предложение и не е обвързваща. Всички снимки са компютърно генерирани.

Снимките, скиците, чертежите и другите форми на графично представяне на обектите са представени само с цел онагледяване и могат да се различават от действителните. " LUX BULGARIA" не гарантира и не поема никакви правни задължения или отговорност за точността и пълнотата.

За последна актуализирана информация, моля обръщайте се към офисите и представителствата на компанията.

***************************
Интериорен дизайн: + 359+ 0888 339 963

Интериорният дизайн е нещо повече от изработването на идеен проект. Това е комплексна услуга, която съчетава и придава еднаква тежест както на предварителното планиране, така и на самата работа по реализацията на проекта. Това е комплексен процес, финалът на който е изящен и уютен интериор. Дългогодишният ни опит в дизайна, планирането и реализацията на цялостни интериорни проекти ни дава увереността да гарантираме, че идейният проект и неговата реализация ще отговорят напълно на Вашите очаквания.
***************************