Бивш по всичко разкрива мръсни милицинесрки тайни!

Вестник ЗОРА - Интересните новини на едно място!


 

Бивш по всичко разкрива мръсни милицинесрки тайни!


•  Бивш съратник на Борисов!
•  Бивш дългогодишен арестант!
•  Бивша мутра!
•   Алексей Петров е бивш "експерт" по корпоративна сигурност и антитероризъми и има дългогодишен опит в силите за сигурност и антитероризъм, а след това и като съветник в ДАНС.

Той е и единственият, заловил терорист в България до момента.

Като човек прекарал половината си живот в системата и разузнаването, Вестник ЗОРА го потърси за горещ коментар относно нашумялото и трети ден неразкрито отвличане на 25-годиншния Андриан Златков. Ето и какво каза Алексей Петров, който в момента е и преподавател, доцент в УНСС.

- Г-н Петров, като експерт по сигурност и тероризъм как ще коментирате тезите на някои анализатори, че отвличането на Адриан Златков, което стана преди два дни, е терористичен акт?

- Като терористичен акт може да се квалифицира насилие, което има установени политически мотиви, т.е. цели да отслаби държавата и властта от една страна и от друга - да постигне последващ страх в обществото или по-голяма група хора. Тези два елемента липсват в случая и затова на този етап трябва да се търсят други мотиви и не може да се говори за терористичен акт.

Насилието в случая може да се разглежда като икономически мотивирано, ако се търси откуп, или криминални мотивирано, ако е отмъщение. Но няма как да се коментира едно от двете, тъй като засега мотивите не са ясни.

- Има и друга версия - че са участвали хора от службите и полицията, тъй като колата, с която е отвлечен е била с полицейска лампа. Възможно ли е това?

-  Когато разсъждаваме дали могат да бъдат замесени хора от службите, полицията или други подразделения на сигурността, трябва да ги разглеждаме, както във всяка друга професионална група. Винаги има едни хора, които си вършат съвестно работата – добрите, и други, които злоупотребяват – лошите.

Възможно е някои от лошите да са се включили и в тези действия, ако става дума за икономически интерес или икономика на престъплението, когато някой е предпочел да прави това, вместо да работи друго. 

- Смятате ли, че МВР е достатъчно силно да се справи с подобен казус и толкова тежки престъпления в момента?

- Познавайки работата на полицията по повод случилото се с мен преди около 2 години вече, смея да твърдя, че хората си вършат много съвестно работата и при това – изключително професионално.

Важното е да бъдат подпомогнати от засегнатите – бащата и семейството.- - -
Четете ни навсякъде във вашия смартфон, таблет или компютър.
- - -
Следете информация за последните новини и анализи във Facebook и Twitter.
...
Източник ZORA NEWS

***************************
Deep BLUE - Резервирай сега - 0888 369 884
E-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

***************************

LUX Bulgaria, вашият онлайн магазин!
За справки и поръчки обадете се на: 0888 369 884 или пишете на лично съобщение
https://www.facebook.com/luxbulgaria1/
***************************


***************************
Искате ли повече приятели? Искате ли повече лайквания? Искате ли повече клиенти? Обадете ни се на телефон: 0888 369 884

Изграждане не личен и корпоративен имидж!

Управление  на социални мрежи, максимални резултати, много приятели, много клиенти! Предлагаме на вашето внимание нашите услуги, Максимизирне на вашите приходи!

Трябва да инвестирате във вашето време? Трябва да сте сигурни във възвращаемостта на вашите инвестиции? Не знаете как да се сдобиете с повече приятели? За това е много важно за вас, вашата фирма да знаете как се управляват правилно социалните медии. Ние ще ви помогнеме, ние знаем как! Ще ви спестиме време и средства. Максимизирайте вашите приходи!

***************************
Професионални счетоводни услуги: 0888 369 884

ПРОФИН – счетоводно обслужване е българска компания която е създадена, за да посрещне нуждите на частните и корпоративните клиенти от целия спектър на счетоводните услуги.
Клиентите ни се доверяват защото:
•    в офиса ни работят много добри професионалисти;
•    предлагаме най-доброто решение за всеки клиент;
•    клиентите ни получават точна, достъпна и разбираема информация за хода на своя бизнес, което им осигурява възможност за взимането на оптимални управленски решения;
•    клиентите ни имат възможност да направят своя избор между пълния пакет услуги за цялостното счетоводно отчитане на абонаментен принцип, до инцидентното отчитане на отделна дейност;
•    информацията към всички възможни институции се подава с електронен подпис;
•    връзката ни с клиентите се осъществява на място в офиса им, в нашия офис или по електронна поща;
•    работното ни време е изцяло съобразено със спецификата на клиентите ни.

***************************

Юридически услуги : 0888 369 884
Предлагаме юридическо обслужване на фирми и на физически лица по време на целия цикъл от подписването на предварителния договор до издаване на нотариалния акт за имота.

Услугите които предлагаме при сделките с недвижими имоти са :

· Проверки за тежести върху имота;
· Проверка на имота по документи;
· Правни консултации;
· Изготвяне на предварителни договори за покупко-продажба на имот;
· Изготвяне на правни становища;
· Изготвяне на различни договори по желание на клиента;
· Участие в преговори при имотни сделки.
· Юридически иммиграционни услуги.

***************************
Недвижими имоти: + 359888 369 884

Предлагаме ви висококачествени имоти, намиращи се на териториите на нови актуални пазари.  Възприемаме се като отговорна и почтена компания, чийто приоритет са индивидуалните потребности на нашите клиенти в областта на недвижимите имоти. Стараем се да разпознаем и удовлетворим всяка от тези нужди, спазвайки както пазарните принципи и високите професионални стандарти, така и етичните правила и норми.

Едно от нашите предимства е умението ни да формираме и развиваме сплотени екипи от силно мотивирани служители и специалисти.

Екипът ни е съставен от образовани млади хора, тясно специализирани в обслужването на териториално отделени райони и отделни видове собственост. Ние разполагаме със собствена информационна система за управление на база-данни от недвижими имоти, което ни позволява да обявяваме и да поддържаме в актуалност голям брой разнородни оферти за търсене и предлагане на недвижими имоти. Моля при интерес към оферта на "LUX BULGARIA" се свържете с консултант на компанията. Ще получите професионална консултация и помощ при закупуване на недвижима собственост.

Информацията, съдържаща се в този сайт не е търговско предложение и не е обвързваща. Всички снимки са компютърно генерирани.

Снимките, скиците, чертежите и другите форми на графично представяне на обектите са представени само с цел онагледяване и могат да се различават от действителните. " LUX BULGARIA" не гарантира и не поема никакви правни задължения или отговорност за точността и пълнотата.

За последна актуализирана информация, моля обръщайте се към офисите и представителствата на компанията.

***************************
Интериорен дизайн: + 359+ 0888 339 963

Интериорният дизайн е нещо повече от изработването на идеен проект. Това е комплексна услуга, която съчетава и придава еднаква тежест както на предварителното планиране, така и на самата работа по реализацията на проекта. Това е комплексен процес, финалът на който е изящен и уютен интериор. Дългогодишният ни опит в дизайна, планирането и реализацията на цялостни интериорни проекти ни дава увереността да гарантираме, че идейният проект и неговата реализация ще отговорят напълно на Вашите очаквания.
***************************