Терор в империята на злото

Вестник ЗОРА - Интересните новини на едно място!


 

Терор в империята на злото


•  Касапница в Лас Вегас! Нападател откри огън с автомат, поне 20 са надупчени (50 убити и 400ранени)
•  Реки от кръв в Лас Вегас: Най-малко двама убити, десетки ранени, предполагаемият нападател е намерен мъртъв, но се стреля и в други точки на Града на греха!
•  Службите на САЩ създадоха смърт, трупове и кървища по цял свят!

Това е ужасяващият момент, в който нападател откри огън по време на концерт в рамките на фестивал в хотела "Мандалей Бей" в Лас Вегас. Звуците на автомата може да се чуят, след като спира музиката по време на фестивала на кънтрито Route 91 Harvest. Вижда се още как хората лягат по земята или бягат за живота си. В момента полицията издирва най-малко един нападател. При това, очевидци казват, че може да има и втори. Хората също са призовани да не се намират в района на мястото на инцидента. Според някои източници, стрелецът е произвел изстрелите от висок етаж на хотела, като се е целил в полицейски коли. Най-малко 20 души са ранени край казиното Mandalay Bay, предава NBC.

*  *  *  *  * 

Реки от кръв в Лас Вегас: Най-малко двама убити, десетки ранени, предполагаемият нападател е намерен мъртъв, но се стреля и в други точки на Града на греха!


Поне двама души са убити и 24 са ранени, след като най-малко един нападател откри огън с автомат по посетители на кънтри фестивал в Лас Вегас. Както вече БЛИЦ информира, нападател е стрелял по присъстващите на музикалния фест в хотел "Мандалей Бей". Към момента има съмнения, че нападателите може да са били двама, съобщават местни медии. По данни на в. "Метро", стотици куршуми са били изстреляни в рамките на няколко минути. Мястото вече е отцепено от полицията. Източник е съобщил на Си Ен Ен, че на 32-рия етаж на хотел "Манделей Бей" е бил намерен мъртъв човек, за когото се предполага, че е заподозреният стрелец. Друг източник твърди, че нападателите са повече от един. Информациите към момента не са официално потвърдени. По непотвърдена информация, подозрителен автомобил е бил забелязан пред хотел "Луксор". Изстрели са били произведени и в други точки на Лас Вегас – "Ариа", НИНИ" и "Тропикана". A woman lies on the ground, covered in blood Според потребители на Туитър, които слушат радиовълните на полицията, стражите на реда са нахлули в стая на 32-рия етаж на "Мандалей Бей". Малко по-късно е станало ясно, че е било открито тялото на предполагаемия нападател. По-рано потребителят Stefinatrix съобщи за стрелба на въпросния етаж. По-късно той написа в мрежата: „На шестия етаж съм. Сега се чуват изстрели на 29-ия етаж. Слушам радиото на полицията. Охранител е прострелян на 32-рия етаж“. Професионалният покер играч, известен като Краля на Инстаграм, Дан Билзериян, който е бил на мястото на инцидента, пусна в мрежата на живо как тича. Той също казва на клипа, че е видял как момиче е било простреляно в главата.
- - -
Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук" на ГРУПА - БЪЛГАРСКИ ПЕЧАТ!
Напиши своето мнение, коментар, качи снимка!

- - -
Четете ни навсякъде във вашия смартфон, таблет или компютър.
- - -
Следете информация за последните новини и анализи във Facebook и Twitter.
...
Източник ZORA NEWS

***************************

LUX Bulgaria, вашият онлайн магазин!
За справки и поръчки обадете се на: 0888 369 884 или пишете на лично съобщение
https://www.facebook.com/luxbulgaria1/
***************************
Deep BLUE - Резервирай сега - 0888 369 884
E-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

***************************


***************************
Искате ли повече приятели? Искате ли повече лайквания? Искате ли повече клиенти? Обадете ни се на телефон: 0888 369 884

Изграждане не личен и корпоративен имидж!

Управление  на социални мрежи, максимални резултати, много приятели, много клиенти! Предлагаме на вашето внимание нашите услуги, Максимизирне на вашите приходи!

Трябва да инвестирате във вашето време? Трябва да сте сигурни във възвращаемостта на вашите инвестиции? Не знаете как да се сдобиете с повече приятели? За това е много важно за вас, вашата фирма да знаете как се управляват правилно социалните медии. Ние ще ви помогнеме, ние знаем как! Ще ви спестиме време и средства. Максимизирайте вашите приходи!

***************************
Професионални счетоводни услуги: 0888 369 884

ПРОФИН – счетоводно обслужване е българска компания която е създадена, за да посрещне нуждите на частните и корпоративните клиенти от целия спектър на счетоводните услуги.
Клиентите ни се доверяват защото:
•    в офиса ни работят много добри професионалисти;
•    предлагаме най-доброто решение за всеки клиент;
•    клиентите ни получават точна, достъпна и разбираема информация за хода на своя бизнес, което им осигурява възможност за взимането на оптимални управленски решения;
•    клиентите ни имат възможност да направят своя избор между пълния пакет услуги за цялостното счетоводно отчитане на абонаментен принцип, до инцидентното отчитане на отделна дейност;
•    информацията към всички възможни институции се подава с електронен подпис;
•    връзката ни с клиентите се осъществява на място в офиса им, в нашия офис или по електронна поща;
•    работното ни време е изцяло съобразено със спецификата на клиентите ни.

***************************

Юридически услуги : 0888 369 884
Предлагаме юридическо обслужване на фирми и на физически лица по време на целия цикъл от подписването на предварителния договор до издаване на нотариалния акт за имота.

Услугите които предлагаме при сделките с недвижими имоти са :

· Проверки за тежести върху имота;
· Проверка на имота по документи;
· Правни консултации;
· Изготвяне на предварителни договори за покупко-продажба на имот;
· Изготвяне на правни становища;
· Изготвяне на различни договори по желание на клиента;
· Участие в преговори при имотни сделки.
· Юридически иммиграционни услуги.

***************************
Недвижими имоти: + 359888 369 884

Предлагаме ви висококачествени имоти, намиращи се на териториите на нови актуални пазари.  Възприемаме се като отговорна и почтена компания, чийто приоритет са индивидуалните потребности на нашите клиенти в областта на недвижимите имоти. Стараем се да разпознаем и удовлетворим всяка от тези нужди, спазвайки както пазарните принципи и високите професионални стандарти, така и етичните правила и норми.

Едно от нашите предимства е умението ни да формираме и развиваме сплотени екипи от силно мотивирани служители и специалисти.

Екипът ни е съставен от образовани млади хора, тясно специализирани в обслужването на териториално отделени райони и отделни видове собственост. Ние разполагаме със собствена информационна система за управление на база-данни от недвижими имоти, което ни позволява да обявяваме и да поддържаме в актуалност голям брой разнородни оферти за търсене и предлагане на недвижими имоти. Моля при интерес към оферта на "LUX BULGARIA" се свържете с консултант на компанията. Ще получите професионална консултация и помощ при закупуване на недвижима собственост.

Информацията, съдържаща се в този сайт не е търговско предложение и не е обвързваща. Всички снимки са компютърно генерирани.

Снимките, скиците, чертежите и другите форми на графично представяне на обектите са представени само с цел онагледяване и могат да се различават от действителните. " LUX BULGARIA" не гарантира и не поема никакви правни задължения или отговорност за точността и пълнотата.

За последна актуализирана информация, моля обръщайте се към офисите и представителствата на компанията.

***************************
Интериорен дизайн: + 359+ 0888 339 963

Интериорният дизайн е нещо повече от изработването на идеен проект. Това е комплексна услуга, която съчетава и придава еднаква тежест както на предварителното планиране, така и на самата работа по реализацията на проекта. Това е комплексен процес, финалът на който е изящен и уютен интериор. Дългогодишният ни опит в дизайна, планирането и реализацията на цялостни интериорни проекти ни дава увереността да гарантираме, че идейният проект и неговата реализация ще отговорят напълно на Вашите очаквания.
***************************