Подготвил съм за тези страхливи песове - янките, пакети с подаръци, каза Корейчето!

Вестник ЗОРА - Интересните новини на едно място!


 

Подготвил съм за тези страхливи песове - янките, пакети с подаръци, каза Корейчето!


•  Когато тази жена се появи на екрана в Северна Корея във Вашингтон ги втриса!!!
•  След като от Южна Корея се разпространиха информации, че Севера готви нови ракетни тестове, то от Пхенян на практика потвърдиха новината и дори отправиха предупреждение към САЩ.
•  Най-известната жена в Северна Корея, чиито думи обикновено предизвикват сътресения по целия свят

От КНДР обявиха, че САЩ могат да очакват още мерки за самоотбрана, т.е. ракетни тестове, от режима на Ким Чен-ун.

„Скорошните мерки по самоотбрана от моята страна - Корейската народно-демократична република, са подаръчен пакет не за някого другиго, а за САЩ. САЩ ще получат още подаръчни пакети от страната ми, докато разчитат на безразсъдни провокации и напразни опити да окажат натиск върху Корейската народно-демократична република", заяви представителят на Пхенян в ООН в Женева Хан Тхе-сон, цитиран от "Ройтерс".

Само преди два дни Северна Корея извърши шести ядрен опит, след което последва поредни военни маневри в Южна Корея.

*  *  *  *  *
Най-известната жена в Северна Корея, чиито думи обикновено предизвикват сътресения по целия свят

Когато тази жена се появи на екрана в Северна Корея във Вашингтон ги втриса!!!

Тя е гласът и лицето на всяка извънредна новина от Пхенян. Ри Чун Хи вероятно може да претендира за титлата "най-известна телевизионна говорителка в света". В продължение на над 40 години тя чете официалните съобщения, с които народът на Северна Корея разбира за поредния успешен ядрен опит, изстрелване на сателит или балистична ракета, или за смъртта на Вожда. Когато Северна Корея има да каже нещо на света, го казва през нея.

В неделя Ри Чун Хи обяви и новината за новия ядрен тест на Ким Чен-ун - водородна бомба, пет пъти по-мощна от устройството, пуснато върху Нагазаки в края на Втората световна война. Коя е жената, чиито думи обикновено предизвикват сътресения по целия свят? Ри Чун Хи е на 74 години, родена е в бедно семейство от областта Тонгчон през 1943 г. Завършила е сценични изкуства в Театралния и филмов университет на Пхенян, като първата й поява на екрана на държавната (единствена) телевизия KCTV е през 1971 г. Три години по-късно е назначена за главен говорител на новинарските емисии. Тя е първият човек, който съобщава за смъртта на бившите държавни ръководители Ким Ир Сен (1994) и Ким Чен Ир (2011). Стилът й на поднасяне на новините я прави разпознаваема по цял свят, наред с типичните й костюми "чима джеогори", пола с висок пояс и сако с дълги, разкроени ръкави.

Ри Чун Хи плаче в ефир, когато известява сънародниците си за кончината на президентите с тон, който се различава от обичайните й тържествени анонси за поредното постижение на севернокорейския арсенал, поднесени с усмивка и "картечен" откос на гласа. Например: "Впечатляващата пара по следите на сателита Юхе в чистото синьо небе на февруарската пролет, в навечерието на Деня на Светещата звезда, най-големия национален празник на Кимирсенова Корея, е подарък от най-силна лоялност"... Дикторските монолози на Ри Чун Хи винаги са категорични и утвърждаващи съдържанието на официалното съобщение, предадена от властите в Пхенян.

Емоционалният заряд на новината трябва да се усвои и от зрителите - всеки публичен пример за несъгласие с партийната политика може да бъде наказан със смърт в Северна Корея. През 2012 г. Ри Чун Хи се оттегля от екран за кратко. В документален филм за китайската телевизия CCTV тя разказва, че има желание да предаде познанията си за професията на по-младите жени - водещи на новините по KCTV.

"Водещите в днешно време са много млади и красиви. И са доста по-подходящи за поява пред зрителите", казва тя в интервюто. Ри Чун Хи разказва, че всеки телевизионен журналист трябва да има индивидуален стил, с който да прави впечатление на зрителската аудитория. През 2016 г. обаче Чун Хи отново е призована да се върне в ефир, за да обяви новина за поредното изстрелване на ракета във вражеска посока. И досега кариерата й остава ненадмината в контекста на севернокорейската медийна среда.

- - -
Четете ни навсякъде във вашия смартфон, таблет или компютър.
- - -
Следете информация за последните новини и анализи във Facebook и Twitter.
...
Източник ZORA NEWS

***************************
Deep BLUE - Резервирай сега - 0888 369 884
E-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

***************************

LUX Bulgaria, вашият онлайн магазин!
За справки и поръчки обадете се на: 0888 369 884 или пишете на лично съобщение
https://www.facebook.com/luxbulgaria1/
***************************


***************************
Искате ли повече приятели? Искате ли повече лайквания? Искате ли повече клиенти? Обадете ни се на телефон: 0888 369 884

Изграждане не личен и корпоративен имидж!

Управление  на социални мрежи, максимални резултати, много приятели, много клиенти! Предлагаме на вашето внимание нашите услуги, Максимизирне на вашите приходи!

Трябва да инвестирате във вашето време? Трябва да сте сигурни във възвращаемостта на вашите инвестиции? Не знаете как да се сдобиете с повече приятели? За това е много важно за вас, вашата фирма да знаете как се управляват правилно социалните медии. Ние ще ви помогнеме, ние знаем как! Ще ви спестиме време и средства. Максимизирайте вашите приходи!

***************************
Професионални счетоводни услуги: 0888 369 884

ПРОФИН – счетоводно обслужване е българска компания която е създадена, за да посрещне нуждите на частните и корпоративните клиенти от целия спектър на счетоводните услуги.
Клиентите ни се доверяват защото:
•    в офиса ни работят много добри професионалисти;
•    предлагаме най-доброто решение за всеки клиент;
•    клиентите ни получават точна, достъпна и разбираема информация за хода на своя бизнес, което им осигурява възможност за взимането на оптимални управленски решения;
•    клиентите ни имат възможност да направят своя избор между пълния пакет услуги за цялостното счетоводно отчитане на абонаментен принцип, до инцидентното отчитане на отделна дейност;
•    информацията към всички възможни институции се подава с електронен подпис;
•    връзката ни с клиентите се осъществява на място в офиса им, в нашия офис или по електронна поща;
•    работното ни време е изцяло съобразено със спецификата на клиентите ни.

***************************

Юридически услуги : 0888 369 884
Предлагаме юридическо обслужване на фирми и на физически лица по време на целия цикъл от подписването на предварителния договор до издаване на нотариалния акт за имота.

Услугите които предлагаме при сделките с недвижими имоти са :

· Проверки за тежести върху имота;
· Проверка на имота по документи;
· Правни консултации;
· Изготвяне на предварителни договори за покупко-продажба на имот;
· Изготвяне на правни становища;
· Изготвяне на различни договори по желание на клиента;
· Участие в преговори при имотни сделки.
· Юридически иммиграционни услуги.

***************************
Недвижими имоти: + 359888 369 884

Предлагаме ви висококачествени имоти, намиращи се на териториите на нови актуални пазари.  Възприемаме се като отговорна и почтена компания, чийто приоритет са индивидуалните потребности на нашите клиенти в областта на недвижимите имоти. Стараем се да разпознаем и удовлетворим всяка от тези нужди, спазвайки както пазарните принципи и високите професионални стандарти, така и етичните правила и норми.

Едно от нашите предимства е умението ни да формираме и развиваме сплотени екипи от силно мотивирани служители и специалисти.

Екипът ни е съставен от образовани млади хора, тясно специализирани в обслужването на териториално отделени райони и отделни видове собственост. Ние разполагаме със собствена информационна система за управление на база-данни от недвижими имоти, което ни позволява да обявяваме и да поддържаме в актуалност голям брой разнородни оферти за търсене и предлагане на недвижими имоти. Моля при интерес към оферта на "LUX BULGARIA" се свържете с консултант на компанията. Ще получите професионална консултация и помощ при закупуване на недвижима собственост.

Информацията, съдържаща се в този сайт не е търговско предложение и не е обвързваща. Всички снимки са компютърно генерирани.

Снимките, скиците, чертежите и другите форми на графично представяне на обектите са представени само с цел онагледяване и могат да се различават от действителните. " LUX BULGARIA" не гарантира и не поема никакви правни задължения или отговорност за точността и пълнотата.

За последна актуализирана информация, моля обръщайте се към офисите и представителствата на компанията.

***************************
Интериорен дизайн: + 359+ 0888 339 963

Интериорният дизайн е нещо повече от изработването на идеен проект. Това е комплексна услуга, която съчетава и придава еднаква тежест както на предварителното планиране, така и на самата работа по реализацията на проекта. Това е комплексен процес, финалът на който е изящен и уютен интериор. Дългогодишният ни опит в дизайна, планирането и реализацията на цялостни интериорни проекти ни дава увереността да гарантираме, че идейният проект и неговата реализация ще отговорят напълно на Вашите очаквания.
***************************