ШАЙКАТА работи за себе си!

Вестник ЗОРА - Интересните новини на едно място!


 

ШАЙКАТА работи за себе си!


ШАЙКАТА разделя  и противопоставя нацията!

От трибуната на тържествената сесия на Общинския съвет в празничния ден на Кърджали лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ отправи остри нападки към ГЕРБ.

Според Карадайъ напоследък се наблюдават опити за разделение и противопоставяне на нацията. „Някои се опитват да ни разделят, да ни противопоставят, дори и на празници като този. Няма да отмина с мълчание поредната проява на разделение и противопоставяне, защото е много важно. Политиката на разделение и противопоставяне, за съжаление, става официална държавна политика, когато се прави от институциите на държавата. Ползването на един празник от държавата за разделение на обществото е недопустимо в европейска България. Държавата не е една партия, дори и да е на власт. Нарушаването на правилата ни отдалечава все повече от нормалността, която е жизнено необходима за страната. Ползването на историята за противопоставяне и за политическа легитимация не води до нищо добро“, посочи лидерът на ДПС.

Той поясни, че на националните и официалните празници „организацията се прави в координация и с диалог, и представителите на централната власт са заедно с домакините, съответно община, град или населено място“. Карадайъ уточни, че денят на Кърджали, когато се чества годишнина от освобождението му от османско владичество, е местен празник, а „органите на централната власт са поканени да присъстват на организираните от общината тържествени мероприятия“. И изрази възмущение от факта, че снощи в градския център имаше тържествена заря.

„Вчера имаше организация от страна на една партия – ГЕРБ. Да, това е организирано партийно мероприятие на ГЕРБ. Защото дори и народни представители от опозицията не бяха поканени. Кой има право да си позволява и да си присвоява историята, да си присвоява празници и да разделя и противопоставя? Никой. Дори и този, който е на власт, най-малко. Както каза областният управител, дребните боричкания кой да води бащина дружина, не водят до нищо добро“, заяви Карадайъ.

После той призова всички да проявят волята да бъдат единни, да работят за стабилност, за по-високи доходи, за по-добри дни. „Докато ние не осъзнаем простата истина, че сме призвани заедно да си помогнем, да работим за мир и просперитет, всичко би било напразно. Историята и уроците от нея трябва да ни помогнат да намерим верния път – заедността“, посочи политикът.

След речите в залата на кмета Хасан Азис, Мустафа Карадайъ, областния управител Никола Чанев, зам.-председателя на парламента Цвета Караянчева и депутата от БСП Александър Симов, към паметника на освободителите на Кърджали потегли ученическо шествие, водено от неизменните духов оркестър, гвардейци и мажоретки. Монументът бе отрупан с цветя и венци, като за въпросната церемония политическите сили бяха ангажирали деца. Сред пъстрото множество, събрано в централния градски парк около паметника, бяха и гости от побратимените общини от Турция, Гърция, Румъния, Русия, в това число и представители на Донските казаци, фолклорен състав от гръцкия град Мароня. Сред официалните лица плътно до кмета Хасан Азис бяха енорийският свещеник Петър Гарена и мюфтията Фикри Сали.

За местните жители празникът се състоя и го направиха децата им, участващи в различните изпълнителски състави. Политици и управляващи отказаха да коментират напрежението, породено от посланията на Карадайъ за разделението и противопоставянето. Представители на кметската администрация посочиха, че програмата на областната управа се вклинила в тази на общината, дублирали се прояви, а и нямало никаква координация и съгласуване между екипите им, населяващи обща сграда.

Кърджали- - -
Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук" на ГРУПА - БЪЛГАРСКИ ПЕЧАТ!
Напиши своето мнение, коментар, качи снимка!

- - -
Четете ни навсякъде във вашия смартфон, таблет или компютър.
- - -
Следете информация за последните новини и анализи във Facebook и Twitter.
...
Източник ZORA NEWS

***************************

LUX Bulgaria, вашият онлайн магазин!
За справки и поръчки обадете се на: 0888 369 884 или пишете на лично съобщение
https://www.facebook.com/luxbulgaria1/
***************************
Deep BLUE - Резервирай сега - 0888 369 884
E-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

***************************


***************************
Искате ли повече приятели? Искате ли повече лайквания? Искате ли повече клиенти? Обадете ни се на телефон: 0888 369 884

Изграждане не личен и корпоративен имидж!

Управление  на социални мрежи, максимални резултати, много приятели, много клиенти! Предлагаме на вашето внимание нашите услуги, Максимизирне на вашите приходи!

Трябва да инвестирате във вашето време? Трябва да сте сигурни във възвращаемостта на вашите инвестиции? Не знаете как да се сдобиете с повече приятели? За това е много важно за вас, вашата фирма да знаете как се управляват правилно социалните медии. Ние ще ви помогнеме, ние знаем как! Ще ви спестиме време и средства. Максимизирайте вашите приходи!

***************************
Професионални счетоводни услуги: 0888 369 884

ПРОФИН – счетоводно обслужване е българска компания която е създадена, за да посрещне нуждите на частните и корпоративните клиенти от целия спектър на счетоводните услуги.
Клиентите ни се доверяват защото:
•    в офиса ни работят много добри професионалисти;
•    предлагаме най-доброто решение за всеки клиент;
•    клиентите ни получават точна, достъпна и разбираема информация за хода на своя бизнес, което им осигурява възможност за взимането на оптимални управленски решения;
•    клиентите ни имат възможност да направят своя избор между пълния пакет услуги за цялостното счетоводно отчитане на абонаментен принцип, до инцидентното отчитане на отделна дейност;
•    информацията към всички възможни институции се подава с електронен подпис;
•    връзката ни с клиентите се осъществява на място в офиса им, в нашия офис или по електронна поща;
•    работното ни време е изцяло съобразено със спецификата на клиентите ни.

***************************

Юридически услуги : 0888 369 884
Предлагаме юридическо обслужване на фирми и на физически лица по време на целия цикъл от подписването на предварителния договор до издаване на нотариалния акт за имота.

Услугите които предлагаме при сделките с недвижими имоти са :

· Проверки за тежести върху имота;
· Проверка на имота по документи;
· Правни консултации;
· Изготвяне на предварителни договори за покупко-продажба на имот;
· Изготвяне на правни становища;
· Изготвяне на различни договори по желание на клиента;
· Участие в преговори при имотни сделки.
· Юридически иммиграционни услуги.

***************************
Недвижими имоти: + 359888 369 884

Предлагаме ви висококачествени имоти, намиращи се на териториите на нови актуални пазари.  Възприемаме се като отговорна и почтена компания, чийто приоритет са индивидуалните потребности на нашите клиенти в областта на недвижимите имоти. Стараем се да разпознаем и удовлетворим всяка от тези нужди, спазвайки както пазарните принципи и високите професионални стандарти, така и етичните правила и норми.

Едно от нашите предимства е умението ни да формираме и развиваме сплотени екипи от силно мотивирани служители и специалисти.

Екипът ни е съставен от образовани млади хора, тясно специализирани в обслужването на териториално отделени райони и отделни видове собственост. Ние разполагаме със собствена информационна система за управление на база-данни от недвижими имоти, което ни позволява да обявяваме и да поддържаме в актуалност голям брой разнородни оферти за търсене и предлагане на недвижими имоти. Моля при интерес към оферта на "LUX BULGARIA" се свържете с консултант на компанията. Ще получите професионална консултация и помощ при закупуване на недвижима собственост.

Информацията, съдържаща се в този сайт не е търговско предложение и не е обвързваща. Всички снимки са компютърно генерирани.

Снимките, скиците, чертежите и другите форми на графично представяне на обектите са представени само с цел онагледяване и могат да се различават от действителните. " LUX BULGARIA" не гарантира и не поема никакви правни задължения или отговорност за точността и пълнотата.

За последна актуализирана информация, моля обръщайте се към офисите и представителствата на компанията.

***************************
Интериорен дизайн: + 359+ 0888 339 963

Интериорният дизайн е нещо повече от изработването на идеен проект. Това е комплексна услуга, която съчетава и придава еднаква тежест както на предварителното планиране, така и на самата работа по реализацията на проекта. Това е комплексен процес, финалът на който е изящен и уютен интериор. Дългогодишният ни опит в дизайна, планирането и реализацията на цялостни интериорни проекти ни дава увереността да гарантираме, че идейният проект и неговата реализация ще отговорят напълно на Вашите очаквания.
***************************